Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
^
Ovo ti nije trebalo 🙂
Daj joj sansu, iznenadices se.

ja se slazem sa njim, ja sam dogurao do pocetka cetvrte sezone, i vise nikad nisam gledao The Wire. Stao sam. Jos u drugoj sezoni kad se desilo nesto sa nekim gotivnim likovima, svo interesovanje koje je vec bilo umereno, je nestalo.

^
Ovo ti nije trebalo 🙂
Daj joj sansu, iznenadices se.
Дата је шанса једноставно не могу чим ја почнем да премотавам није то то. Генерално приче о детективима, црначким бандама и америчкој правној држави су ми одбојне. Нисам приметио ни ништа поучно у ових пар епизода.

Дата је шанса једноставно не могу чим ја почнем да премотавам није то то. Генерално приче о детективима, црначким бандама и америчкој правној држави су ми одбојне. Нисам приметио ни ништа поучно у ових пар епизода.

Najzad još neko ko isto misli o toj seriji.

Počeo da gledam Gomorru. Odlična za sada

Gomorra: La serie
http://www.imdb.com/title/tt2049116/

Čekam da izađe prevod za 12. epizodu, pa se bacam i ja.

Ja sam odgledao 4 epizode "Gomorre" i za sad je OK serija.

Za one koji vole malo istorijskih, a "zivopisnih" serija/drama, The White Queen:
http://www.imdb.com/title/tt2372220/?ref_=fn_al_tt_2
je prilicno dobro uradjena serija, u kvalitetu koji bi se ocekivao od BBC-a. (nesto iznad Hustle-a po meni)

Ima malkice nepotrebnih gluposti (tipa mislim da preteruje koliko kevu Henrija VII-og prikazuje kao lujku), ali je inace dobro uradjena.
Kraj je malo zbrzan, sto nije fer, jedna/dve dodatne epizode bi bile odlicne da ova mini-serija prikaze neke dogadjaje iz Rata ruzha (War of the Roses).

Ovaj Girls je teško ******, i ne zato što je "ženska" serija. Nego jednostavno jeste, ima neku depresivnu, pseudo realističnu atmosferu da ne deluje isprazno, a jeste, nema apsolutno ništa vredno pomena. I ovo je pokupilo nagrade...
Lena je iritantna i u intervjuima, tako da nije samo do "lika" koji igra.
Naročito mi se sviđa da je ovo komedija, koja nema jedan momenat da je išta smešno. Nego je jadno.
Izgleda da sam se vratio...

Pogledaj nastup Tine Fey u SNLu kada prave sketch o Girls😉
Lena je vodila SNL jednom, ja sam zaspao🙂

Pogledaću. The Wire Web-DL se pojavio, nisam proverio, ali garantovano bolji od lošeg HDTV.

Arrested Development završio tri sezone, da se podsetim, i pogledam propuštene. Bateman-u verovatno uloga koja će ostati kao vrhunac karijere. Inteligentno ludilo, kojem je narator niko drugi nego Ron Howard. A onda upalim četvrtu sezonu, naratorski ton je nekako beživotan. Spori kadrovi, manje dinamična kamera, serija je izgubila vizuelni identitet. Iz nekog razloga produženi flashback gde igra netaletovana ****** zvana Seth Rogen. Koji služi samo da troši budžet. Sve scene s njim bih isekao. Cera izgleda kao da ne spava mesecima i da je u teškoj depresiji.
Serija se pretvorila u običan sitcom, čime su postali sve ono što ne treba da budu. Teško mi je da gledam na dalje, pri tome su i produžili epizode za desetak minuta, čime se opet gubi na dinamici. Bolje je da nema nastavak, nego da pokvare šta su napravili. Možda sezona postaje bolja, ali Arrested Development je uvek od početka bio dobar. Čitao sam neku glupost kako je ova sezona briljantana iz bla, bla. I kako se priča koliko je serija pametna, a da niko ne priča koliko je smešna. Što je apsolutna glupost, meni je baš zato smešna, ove tri sezone sam uživao, i ne sećam se kad sam se smejao više.

Poslednja izmena:
Preporucite neku seriju meni kao nekom ko serije uopste ne gleda a filmove jako retko. Poslednje sto sam gledao je Vratice se rode pre par godina, a pre toga verovatno X-Files i Simpsons pre 15 godina.

Treba mi neka razbibriga, nesto sto nije previse ozbiljno/mracno/bolesno/crnjak.
Ne privlace me zanrovi tipa sci-fi, fantasy, horori, teske drame, detektivske mozgalice, ubistva...

Mozda neki humor ali da nema onaj pozadinski smeh publike (kao u Friends) ili mozda neka drama/akcija sa dobrom radnjom i elementima humora. Nesto lagano da ne moram mnogo da se udubim ali opet da nije previse plitko (opet kao Friends).

Takodje hteo bih da serija bude zavrsena (ili da se uskoro zavrsava) pa da mogu da je odgledam do kraja bez cekanja novih epizoda.

Eto mozda cudan zahtev pa dajte neke preporuke...

Misfits, Coupling..

Edit:
Da, Californication, Entourage, Wilfred, Shameless (US, nisam gledao britansku)

Poslednja izmena:
Californication je onda za tebe. Najbolja serija ikada.

+1 za Californication, ima da mu legne samo tako. 🙂 A nedavno je i zavrsena.

Samo što vremenom postane krš, naročito na kraju. Weeds isto kako sam čuo, ofrlje sam je pratio.

I ne bas. Peta i sedma sezona su nesto losije, ali da, sesta je ocaj.
Generalno, svakako preporuka i vredno gledanja. Dooosta zabavnije nego razni sitkomi i "komedije".

Njemu je sve krs, tako da sta god ne kaze da je krs, mozda i vredi nesto, ovako, pricamo uz vetar 😀

Ne pričam da je sve krš. Ali Californication se pokvario pred kraj, i kraj je bio potpuni kliše, koji sam Hank prezire.
I da se razumemo ja volim tu seriju, i pratio sam je od premijere.

Zaboravi da se priča odigrava u Americi i uživaćeš u seriji 🙂 Ovako nešto propustiti je greota, a posebno zbog odbojnosti prema američkoj (pravnoj) državi 🙂

Person of Interest - konacno ono sto se dugo cekalo ali zaplakah na kraju epizode skoro
kiss.gif
Serija ubija. Iz epizode u epizodu je sve bolja i bolja.

Poslednja izmena:
Vidim da se pojavila neka nova Marvelova serija Agent Carter , ocekujemo utiske od onih koji vole ovu tematiku da jave dal valja 🙂

Hahah 😀

Vidim da se pojavila neka nova Marvelova serija Agent Carter , ocekujemo utiske od onih koji vole ovu tematiku da jave dal valja 🙂
Odgledao sam prvu epizodu. Glumica je bomba. Nije kao ostalo sto dolazi od Marvela ali ima smek, imace 8 epizoda tako da vredi baciti pogled, pojavljuju se i scene iz kapetan Amerika. Ako si gledao sve ostalo pogledaj i ovo.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno