NightCrawler
Znamenit
- Učlanjen(a)
- 15.03.2005
- Poena
- 1,025
BLASFEMIJA!!!!the wire- шта ли људи виде у тој серији… досадно и споро. Одустао.
BLASFEMIJA!!!!the wire- шта ли људи виде у тој серији… досадно и споро. Одустао.
^
Ovo ti nije trebalo 🙂
Daj joj sansu, iznenadices se.
Дата је шанса једноставно не могу чим ја почнем да премотавам није то то. Генерално приче о детективима, црначким бандама и америчкој правној држави су ми одбојне. Нисам приметио ни ништа поучно у ових пар епизода.^
Ovo ti nije trebalo 🙂
Daj joj sansu, iznenadices se.
Дата је шанса једноставно не могу чим ја почнем да премотавам није то то. Генерално приче о детективима, црначким бандама и америчкој правној држави су ми одбојне. Нисам приметио ни ништа поучно у ових пар епизода.
+1Najzad još neko ko isto misli o toj seriji.
Samo što vremenom postane krš, naročito na kraju..
Дата је шанса једноставно не могу чим ја почнем да премотавам није то то. Генерално приче о детективима, црначким бандама и америчкој правној држави су ми одбојне. Нисам приметио ни ништа поучно у ових пар епизода.
Odgledao sam prvu epizodu. Glumica je bomba. Nije kao ostalo sto dolazi od Marvela ali ima smek, imace 8 epizoda tako da vredi baciti pogled, pojavljuju se i scene iz kapetan Amerika. Ako si gledao sve ostalo pogledaj i ovo.Vidim da se pojavila neka nova Marvelova serija Agent Carter , ocekujemo utiske od onih koji vole ovu tematiku da jave dal valja 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari