Miskonius
Slavan
- Učlanjen(a)
- 15.07.2011
- Poena
- 240
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Ryzen 5 5600G + Noctua NH-D15
- Matična ploča
- MSI B550 Gaming edge wifi
- RAM
- 16gb
- GPU
- Zotac RTX 3080 10GB
- Storage
- Samsung 980 Pro 1TB, Western Digital Red 4TB, Samsung 1TB
- PSU
- Thermaltake toughpower 775W
- Kućište
- Cooler Master Haf xb evo
- Miš & tastatura
- Redragon Horus & Logitech MX Master
- Tablet
- Huawei mediapad m5
- Mobilni telefon
- Huawei p30 pro
- Pristup internetu
- Optički internet
- Mobilni internet
The Fall 7/10
Serija je OK, dobra fotografija, Gillian Anderson-dobra ali je totalno nejasno sta hoce reditelj od ove serije, a to je utisak koji provejava kroz sve 11 epizode.
Treca sezona je najavljena.
Marco Polo 6,5/10
Totalno neiskoriscen potencijal, rupe u scenariju, hronologija dogadjaja je WTF, likovi nejasni...na stranu sto koliko sam ja u toku serija nije zasnovana na istorijskim cinjenicama vec dodaju sta im se kako svidi.
Los CGI, ne znam koliko je budzet ali bre ovo je stvarno lose...
Moju ocenu uzmite za rezervom jer kod mene situaciju koliko-toliko vadi Mei Ling :d.
Sto jeste pomalo cudno jer ja uopste ne volim Azijatkinje...
Dobar je ovaj rimejk, premda ko je gledao originalni House Of Cards zna kako Ian Richardson prosto briljira.
Richardsonov Francis Urquhart je toliko sarmantan da te prosto omadjija da navijas za njega svo vreme iako je ocigledno da je totalni monstrum.
Kevin Spejsi i njegov Underwood imaju neku manjkavost u tom pogledu, premda su njegov lik pa i sam scenarijo pomalo drugaciji..
Serija je OK, dobra fotografija, Gillian Anderson-dobra ali je totalno nejasno sta hoce reditelj od ove serije, a to je utisak koji provejava kroz sve 11 epizode.
Treca sezona je najavljena.
Marco Polo 6,5/10
Totalno neiskoriscen potencijal, rupe u scenariju, hronologija dogadjaja je WTF, likovi nejasni...na stranu sto koliko sam ja u toku serija nije zasnovana na istorijskim cinjenicama vec dodaju sta im se kako svidi.
Los CGI, ne znam koliko je budzet ali bre ovo je stvarno lose...
Moju ocenu uzmite za rezervom jer kod mene situaciju koliko-toliko vadi Mei Ling :d.
Sto jeste pomalo cudno jer ja uopste ne volim Azijatkinje...
House of Cards 3. Sezona najavljena za 27.02.2015. Ko ce ga docekati....
Dobar je ovaj rimejk, premda ko je gledao originalni House Of Cards zna kako Ian Richardson prosto briljira.
Richardsonov Francis Urquhart je toliko sarmantan da te prosto omadjija da navijas za njega svo vreme iako je ocigledno da je totalni monstrum.
Kevin Spejsi i njegov Underwood imaju neku manjkavost u tom pogledu, premda su njegov lik pa i sam scenarijo pomalo drugaciji..
Poslednja izmena: