Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
The Fall 7/10
Serija je OK, dobra fotografija, Gillian Anderson-dobra ali je totalno nejasno sta hoce reditelj od ove serije, a to je utisak koji provejava kroz sve 11 epizode.
Treca sezona je najavljena.

Marco Polo 6,5/10

Totalno neiskoriscen potencijal, rupe u scenariju, hronologija dogadjaja je WTF, likovi nejasni...na stranu sto koliko sam ja u toku serija nije zasnovana na istorijskim cinjenicama vec dodaju sta im se kako svidi.
Los CGI, ne znam koliko je budzet ali bre ovo je stvarno lose...
Moju ocenu uzmite za rezervom jer kod mene situaciju koliko-toliko vadi Mei Ling :d.
Sto jeste pomalo cudno jer ja uopste ne volim Azijatkinje...

House of Cards 3. Sezona najavljena za 27.02.2015. Ko ce ga docekati....

Dobar je ovaj rimejk, premda ko je gledao originalni House Of Cards zna kako Ian Richardson prosto briljira.
Richardsonov Francis Urquhart je toliko sarmantan da te prosto omadjija da navijas za njega svo vreme iako je ocigledno da je totalni monstrum.
Kevin Spejsi i njegov Underwood imaju neku manjkavost u tom pogledu, premda su njegov lik pa i sam scenarijo pomalo drugaciji..

Poslednja izmena:
Neko je čekao The Wire u wide formatu.
Vidim da se pojavila 720p verzija svih sezona. Taman da se obnovi gradivo za NG praznike 😉

Teško da je svih sezona. HBO pušta maraton, sezonu za noć, tek se prva sezona davala, večeras ide druga. Ja vidim S1 svuda.

Business. Always business.
The Wire HD marathon continues today with Season 2, 12pm on HBO Signature.

Odlicno, 720p mi bas treba 🙂
Zavrsio se i white collar, nekako prebrzo i na pola sezone. Sve u svemu, ok serija ali i nista vise od toga. I da se pogleda i da se ne pogleda nece se pogresiti.

Pustene su sve epizode na HBO GO...

Aha, tek sad vidim na BTN-u.

To se i meni ucinilo ali ima sve.

EDIT: Nema, samo su obeležene sa HD a u stvari su DVD ripovi.

Poslednja izmena:
Odlicno, 720p mi bas treba 🙂
Zavrsio se i white collar, nekako prebrzo i na pola sezone. Sve u svemu, ok serija ali i nista vise od toga. I da se pogleda i da se ne pogleda nece se pogresiti.

Sta, gotov je skroz wc sa samo ovoliko epizoda u 6. sezoni? 3 epizode su mi ostale samo znaci🙁

Poceo maraton SG-1 iz pocetka. Covece koliko je to bila dobra produkcija, kako su ti neki 90s USA vojni programi (JAG, SG-1 itd) provuceni sa nekim mnogo dobrim osecajem koji danasnje serije nemaju. SG-1 prvi put gledam iz pocetka i rewatchable value je odlican.

White collar mi je mnogo naivan. Bas je nekako preteran i nije mi lako da gledam. Cinjenica da sam batalio white collar i poceo da gledam 100, govori dovoljno.
Nije toliko losa serija, ali ne volim te serije sa preteranim likovima kojima sve ide od ruke i svemocni su i pametni i sta sve ne. Sta god da se desi, on je to predvideo i ima neki kontra plan.

White collar mi je mnogo naivan. Bas je nekako preteran i nije mi lako da gledam. Cinjenica da sam batalio white collar i poceo da gledam 100, govori dovoljno.
Nije toliko losa serija, ali ne volim te serije sa preteranim likovima kojima sve ide od ruke i svemocni su i pametni i sta sve ne. Sta god da se desi, on je to predvideo i ima neki kontra plan.

Zavisi sta si ocekivao od serije pre nego sto si poceo da gledas. Ja na white collar gledam kao opustenu seriju gde je glavni protagonista apsolutni badass i nista vise.

Jeste od njih. I batali.

Homeland je za grdno čudo imao dobro finale, bez pompeznosti, popravili su se od treće. Samo serija nema gde da ide, da su je završili u prvoj kako treba, serija bi imala 9.8 prosečnu ocenu, ovako je 7.
Meni se prve 3 sezone nisu nesto svidelo ali zato cetvrta je bas dobra osim naravno ove poslednje smaracke epizode koja je po meni u stvari uvod u pricu za petu sezonu. Sa tom poslednjem epizodom su nam rekli o cemu ce se raditi u sledecoj sezoni ako je bude naravno 🙂

Poceo maraton SG-1 iz pocetka. Covece koliko je to bila dobra produkcija, kako su ti neki 90s USA vojni programi (JAG, SG-1 itd) provuceni sa nekim mnogo dobrim osecajem koji danasnje serije nemaju. SG-1 prvi put gledam iz pocetka i rewatchable value je odlican.
SG-1 je imao odlicnu ideju, samo nisu verovatno bili sigurni da li ce vreme dozvoliti da se tako nesto pusti na TV-u (udar na religiju - najveci taboo u Americi posle udara na vojsku i patriotizam 😀 - podseca vas na neku drugu zemlju slucajno?😉)

WC ima cist "cool vibe", isto kao Franklin i Bash. Ali i nije cista glupost i gubljenje vremena, ima podosta sitnica o umetnosti koje tesko da bi neko od gledalaca inace saznao 🙂

Ocekivati nesto vise od danasnjih serija ce vas razocarati 🙁

SG-1 je imao odlicnu ideju, samo nisu verovatno bili sigurni da li ce vreme dozvoliti da se tako nesto pusti na TV-u (udar na religiju - najveci taboo u Americi posle udara na vojsku i patriotizam 😀 - podseca vas na neku drugu zemlju slucajno?😉)

Tek sad iz drugog gledanja obracam paznju na brdo stvari -

mnogo epizoda je R-rated jer ima i golotinje, ima i velikih duda svude naokolo
RDA ne postuje scenario uopste (bukvalno se vidi kako lik izmislja svoje recenice on-the-go)
Produkcija je manje CGI-ja, vise props-a sto je po mom misljenju u ovoj seriji savrseno izvedeno jer se dobijaju ekstra efekti na mali budzet
Religija bas dobija jak udarac, ali opet se sve nekako nivelise kad dodje prica o Ancient-ima u 4toj sezoni (visa sila, svrha univerzuma, bog, itd)

Ko do sad nije gledao SG-1 ja mu preporucujem obavezno, 10 sezona vrhunske zabave, pre-fenomenalnog Richard Dean Anderson-a i gomile odlicnih glumaca.

Mozda sam oguglao posle GoT, ali ja se nesto ovoga bas ne secam 🙂

Produkcija je manje CGI-ja, vise props-a sto je po mom misljenju u ovoj seriji savrseno izvedeno jer se dobijaju ekstra efekti na mali budzet
Primeti da vec neke sezone koriste uredjaje koji extremno podsecaju na iPad, i rade slicne stvari - ne bi me cudilo da uskoro vidimo iAir koji se kontrolise u vazduhu.

Religija bas dobija jak udarac, ali opet se sve nekako nivelise kad dodje prica o Ancient-ima u 4toj sezoni (visa sila, svrha univerzuma, bog, itd)
Sa njima jos nije, mislim da negde u 7. sezoni tek pocinje oko religije - sa Orijima.

Jeste od njih. I batali.

Homeland je za grdno čudo imao dobro finale, bez pompeznosti, popravili su se od treće. Samo serija nema gde da ide, da su je završili u prvoj kako treba, serija bi imala 9.8 prosečnu ocenu, ovako je 7.
Meni se prve 3 sezone nisu nesto svidelo ali zato cetvrta je bas dobra osim naravno ove poslednje smaracke epizode koja je po meni u stvari uvod u pricu za petu sezonu. Sa tom poslednjem epizodom su nam rekli o cemu ce se raditi u sledecoj sezoni ako je bude naravno 🙂

Peta sezona Homelanda je odavno narucena tako da bice.

Mozda sam oguglao posle GoT, ali ja se nesto ovoga bas ne secam 🙂

Mnogo je izbaceno za DVD release, koji je inace izvor svih ripova, ja gledam originalne epizode. U prvoj epizodi serije, Share (Daniel dzeksonova zena sa Abidosa) je komplet gola i ima big boobies 🙂

Primeti da vec neke sezone koriste uredjaje koji extremno podsecaju na iPad, i rade slicne stvari - ne bi me cudilo da uskoro vidimo iAir koji se kontrolise u vazduhu.

Da, covece, od svih tv serija, Star Trek i SG-1 su bas uboli neke stvari koje su u realnoj primeni danas, a tad su bili fikcija

Mnogo dobra serija, evo danas pojedoh 4 epizode. A pritom mnogi smatraju da je prva sezona mozda i najslabija.

Sa kojom je takodje glumio par u Andromedi 😉

Tek sad iz drugog gledanja obracam paznju na brdo stvari -

RDA ne postuje scenario uopste (bukvalno se vidi kako lik izmislja svoje recenice on-the-go)

Ko do sad nije gledao SG-1 ja mu preporucujem obavezno, 10 sezona vrhunske zabave, pre-fenomenalnog Richard Dean Anderson-a i gomile odlicnih glumaca.

meni je ova serija bila veliko razocaranje u odnosu na film Stargate sa Kurt Rasselom iz 1994.....(a film mi je jedan od omiljenih)

pre svega,nema Kurta koji je,po meni,NEUPOREDIVO bolje glumi pukovnika O'Nila nego taj Richard Dean Anderson(i onda mi "to prosto nije to")......dalje,evidentno je da je serija snimana sa mnooogoo skoromnijim budzetom u odnosu na film....a iz prvih nekoliko epizoda serije se vidi da neke ideje iz filma prosto "na silu" razvlace kako bi,eto, uopste i bilo serije (i kako bi se zaradio jos koji $ na osnovu "stare slave" filma)

tj,mozda je film snimljen i zavrsen tako da ne moze imati neki (smislen) nastavak,da li u vidu novog filma ili serije...

Serija je po meni neuporedivo bolja od filma u svakom pogledu. To sto u startu mije imala veliki budzet ne znaci nista. Sto se Kurta tice, i bolje sto ga nema.

Gledam The Office i nemam reci kako me ova serija oraspolozi i nasmeje 😀 Ubedljivo najjaca komedija za mene 😀

Serija je po meni neuporedivo bolja od filma u svakom pogledu. To sto u startu mije imala veliki budzet ne znaci nista. Sto se Kurta tice, i bolje sto ga nema.

auuu....

pa kako nekome moze da se ne svidja Kurt Russel kao glumac?....🙂

Kako nekome moze da se svidja nesto sto se zna da ubija 🙂

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno