Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
auuu....

pa kako nekome moze da se ne svidja Kurt Russel kao glumac?....🙂

Ma OK je Kurt za Escape from L.A. i Soldier tip filma, samo mi nije nikako za SG i slicne filmove/serije. Momentalno mi sve izgubi na ozbiljnosti i realnosti. ( :
Ricardu je mnogo bolje legla uloga.

Gledam The Office i nemam reci kako me ova serija oraspolozi i nasmeje 😀 Ubedljivo najjaca komedija za mene 😀

Jedna od retkih serija ciji je rimejk bolji od originala, po mom misljenju.
Prva sezona je izuzetno cudna i teska za pregurati, ali kada se covek usemi, od druge krece kidanje XD
Valjda zato sto su prvu sezonu bukvalno prekopirali od originala.

odgledao prvu sezonu dansko/svedske serije Bron/Broen.

serija je za svaku mogucu preporuku,mislim da mi se vise svidela od True Detective koja je istog zanra.

Jedna od retkih serija ciji je rimejk bolji od originala, po mom misljenju.
Prva sezona je izuzetno cudna i teska za pregurati, ali kada se covek usemi, od druge krece kidanje XD
Valjda zato sto su prvu sezonu bukvalno prekopirali od originala.

Pa to, to.. Msm serija nije za svakog jer ne voli svako bas ovaj tip humora. I jos fazon keva me cuje kako se cepam i pita kao sta gledas, mogu i ja, reko kevo neces ti ovo razumeti, drzi se ti Prijatelja i 2 i po Coveka 😛

Stargate SG-1 tovari po USA, odusevljen sam 😀

Hammond: Colonel, the United States is not in the business of interfering in other people's affairs!!!
Jack: (pauza ...) Since when ? ? ?

Ako pocnemo sa postovima za svaku dobru sitnicu ili cak isecak iz scenarija iz SG-1 ova tema ce do nove godine imati 2450 a ne 245 strana 🙂

Ako pocnemo sa postovima za svaku dobru sitnicu ili cak isecak iz scenarija iz SG-1 ova tema ce do nove godine imati 2450 a ne 245 strana 🙂

meni je ovaj show stvarno jedan od najbooljih, zapravo idejom i pricom i glumcima medju top 3 svih vremena, a sad prvi put gledam reprizirano. 🙂 covece, svaka epizoda ima nesto da te nasmeje i odusevi. Ko god voli SF, stargate SG-1 je sam vrh SF tv show-ova. potrudicu se da ne spamujem, ali je serija jednostavno genijalna, ovo i Farscape (takodje manje cenjena serija nego sto bi trebala da bude) su SF-ovi kakvi vise nikad nece biti napravljeni, ni blizu. po mom misljenju.

Slazem se, ima previse dobrih stvari, nemamo mesta za sve njih 🙂

Ja inace ne mogu da gledam nista sem komedija vise od jednom.

Završio sam prvu sezonu Arrested Development, kad se izuzme par gluposti koje idu na nerve, odlična serija kao i pre deceniju.

Life sam uzeo da gledam opet, završio prvu sezonu takođe, jer sam propustio neke epizode originalno. Ubedljivo najviše mi ide na nerve loš CGI, koji su mogli da preskoče. Inače veoma dobra serija, iako prati neke formule, pravi dovoljno varijacija da ne bude kao sve ostale policijske serije. Glavna priča je o osveti, dok istraživanje slučajeva dođe kao popunjavanje vremena.

Najpiratizovanije serije u 2014

c8483825c2917d0196efffdd3f6ad34b.jpg

http://www.kliker.tv/torrentfreak-game-of-thrones-najpiratizovaniji-tv-sou-u-2014-godini/

Poslednja izmena:
Za fanove Newsrooma.
Juce sam setao centrom i primetio studio za vesti. Mogu svi da gledaju direktno sa ulice kako sve to izgleda 🙂
Takodje ima i za radio stanice isto ovako.
Evo i snimak, nisam imao vremena da se zadrzavam pa sam usputno slikao i snimio.
3fec4f3d0ad7185ccf9838f993813c33.jpg

e52927cc4383668fbc20ffea1e7fc65a.jpg

http://youtu.be/mLiuhaoE37Y

Poslednja izmena:
Centrom Cikaga 🙂

Sve preporuke za Dextera 9/10.

Da. Istina bilo je sezona koje nisu najbolje, ali ukupan utisak je odličan. Zbog toga sam im dao pola ocjene više 🙂

Ma meni je to najbolja serija koju sam ikada gledao (sto se moze pretpostaviti iz mog nicka :d), ali jos uvek ne mogu da prezalim ovu zadnju sezonu koja je razocaravajuca.

Nedostaju mi tako dobre i uzbudljive serije... Malo ih je trenutno koliko mi se cini.

Prvih 4 sezona Dextera su perfekcija... Onda lagano krece raspad sistema. Poslednju sezonu i dalje pokusavam da izbrisem iz secanja, ne mogu da verujem na kakav nivo su srozali seriju...

Šesta je bila dno, sedma se digla, osma pola/pola i očaj pri i na kraju.

meni je ovaj show stvarno jedan od najbooljih, zapravo idejom i pricom i glumcima medju top 3 svih vremena, a sad prvi put gledam reprizirano. 🙂 covece, svaka epizoda ima nesto da te nasmeje i odusevi. Ko god voli SF, stargate SG-1 je sam vrh SF tv show-ova. potrudicu se da ne spamujem, ali je serija jednostavno genijalna, ovo i Farscape (takodje manje cenjena serija nego sto bi trebala da bude) su SF-ovi kakvi vise nikad nece biti napravljeni, ni blizu. po mom misljenju.

Koja verzija je najbolja za download (vidim da postoje neke skraćene, cenzurisane)? Mogao bih da repriziram.

Iskreno, sve su lose bar sto se tice prvih 7 sezona. skini DVDrip verzije ako nadjes jer je u najboljem slucaju 480p koji je muljav. Ja sam pokusavao da nadjem remastered koji bi trebao da postoji, ali nema ga za DL

Ja ne vidim da postoji, BluRay nisu objavili, nema Web-DL, ni HDTV bar.
Inače je serija snimana na filmu, što efektivno znači da može da se uradi HD.
Samo za zadnje sezone ima HD.

Poslednja izmena:
Sta se desava sa The Wire 720p S04? Izasle sve sezone sem ove, taman sam uzeo da ih gledam od pocetka i fali ova sezona...

Iskreno, sve su lose bar sto se tice prvih 7 sezona. skini DVDrip verzije ako nadjes jer je u najboljem slucaju 480p koji je muljav. Ja sam pokusavao da nadjem remastered koji bi trebao da postoji, ali nema ga za DL

Najbolje što sam ja uspeo da nađem je iTunes web-dl rip, 15giga po sezoni, stavio sam da se skida čisto da vidim o kojoj rezoluciji i kakvom kvalitetu se radi.

Pa koju ti gledas da nije cenzurisana?

uzasnu 360p verziju preko sajta http://www.cucirca.eu koji stream-uje sve epizode preko embed hosting sajta Gorillavid. jedina necenzurisana verzija SG-1 koja je zapravo TVrip iz davnina. Ne smeta mi low-quality jer kad sam ranije imao 480p DVDrip sezone nisam ni tad bio odusevljen tim ripom.

Ja ponovo ppčeo da gledam Stargate Atlantis.Stvarno je odlična,opet se oduševljavam istim forama.Šteta što neprave više Stargete serije.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno