Šta je novo?

GTA V

Ti li si Damire ?

Sinak ovaj silno gresis!

Ma jok ovo je jedan od botova koji se prijavio prvenstveno na forum zbog nagradne igre, a eto i usput nam uljepsa dan.

Joj ko mi kaze da sam bot pa se i ne ljutim, ajde idi se jos malo ku*ci sa gtx 980 nisi dovoljno.

Koja je poenta poredjenja bilo kakvog kvaliteta preko youtube-a ?
Uvek sam se divio onima koji to pokusaju

Nemam potrebe da poredim kvalitet na YT kada sam se uverio svojim ocima u razlici a link sa YT sam ostavio cisto da se vidi razlika izmedju PS3 i PS4 nista vise.

Stvarno cool story!

Toliko je cool da sam ostao bez teksta!

Neka tako i ostane.

Ako ti tako kazes neka bude. :)

Sigurno nece biti manje na HDD nego na PS4. Ali sad bi stvarno mogli objaviti nesto novo. Ako izlazi u ovom mesecu..

Meni je sasvim ok na PS3. Primetno je da je fps nizi ali nisam video neke dropove u fps koji bi me konstantno iritirali.

Joj ko mi kaze da sam bot pa se i ne ljutim, ajde idi se jos malo ku*ci sa gtx 980 nisi dovoljno.
*** Damire, da nisi trošio tolike pare na te tvoje sluške i Razerove luksuzne periferije možda bi i ti do sada kupio takvu grafu. Vidi se da živiš za cutting edge hardver.:D

Ja ocekujem da na PC-u sve bude bolje minimum 2 x nego na PS4 ,sve ispod toga bi bilo kao da nas je R* pljuno u lice ...

Ja ocekujem da na PC-u sve bude bolje minimum 2 x nego na PS4 ,sve ispod toga bi bilo kao da nas je R* pljuno u lice ...

Bice ti sve isto kao na PS4, samo ces moozda moci da stavis neki AA ili tako nesto... i naravno ubacice SLI jer cisto sumnjam da ce moci jedna karta da tera sve na max...

E ako za GTA V na Ultra bude trebao SLI onda stvarno...

E ako za GTA V na Ultra bude trebao SLI onda stvarno...
Ako RS želi da igra bude nerealno zahtevna - onda će biti nerealno zahtevna. Na primer ako imaju ugovor sa nekim proizvođačem hardvera, ili ako iza kulisa guraju neku posebnu agendu.
Posle je to lako opravdati nekim neprimetnim poboljšanjima u odnosu na konzolne verzije, a koliko vidim neki izgleda ŽELE! (epic facepalm za takve) da igra bude maksimalno zahtevna pa sigurno neće biti puno buke ako i bude tako.

Mislim da nece izgledati nista bolje nego na ps4, ako ne i losije.. blize ps3.
Ipak ne mogu ugroziti prodaju konzola, pravljenjem necega sto ce ih zaseniti.
Jednostavno cilj je da se to pokrene na sto vise masina,a da lova pljusti.
E sad ne verujem da ce se obazirati na onih 5% koji imaju high-end masine.

Poslednja izmena:
Moja ocekivanja za gtav su velika s tim ocekujem da igra bude bolja i od ps4 u svakom segmentu( fizika ai simulacija u voznji kao i graficka pobojsanja ...) ocekujem zaista dosta zato je i poslat preorder za box ocekujem vrlo kvalitetnu igru i veoma dobro optimizovanu ;-)

Kvalitetno i dobro optimizovano...lepa, bogata i pametna, e toga nema.
Mozemo biti srecni ako dobijemo neku sa jakim "peticama" :d
Bojim se da ces za to morati cekati modere da nabudze nesto...

To znaci da cu morati piratsku da igram ako zelim da modujem? Ili moze i oridjidji?

Ja cu biti zadovoljan ako bude isto kao na ps4 sve preko toga ce da bude bonus.

Moja ocekivanja za gtav su velika s tim ocekujem da igra bude bolja i od ps4 u svakom segmentu( fizika ai simulacija u voznji kao i graficka pobojsanja ...) ocekujem zaista dosta zato je i poslat preorder za box ocekujem vrlo kvalitetnu igru i veoma dobro optimizovanu ;-)

Ovo ce biti bukvalno port sa konzola sa nesto boljom grafikom i to je to. Poboljsanja koja ti ocekujes nema sanse da ce se ostvariti.

Mislim na graficka podesavanja otd i igra bi trebala bolje da ozgleda ali najvise bih voleo simulacija i bolja ostecenja vozila...

Igra ce biti na nivou PS4 verzije, sa boljim AA, vecim view distance i to je to (makar ocekujem da ce tako biti). A sto se tice bolje fizike, ostecenja vozila i ostalog... nadaj se da ce igra biti mod friendly.

Jel podrzava ovo dzifors ?

Mislim da nece izgledati nista bolje nego na ps4, ako ne i losije.. blize ps3.
Ipak ne mogu ugroziti prodaju konzola, pravljenjem necega sto ce ih zaseniti.
Jednostavno cilj je da se to pokrene na sto vise masina,a da lova pljusti.
E sad ne verujem da ce se obazirati na onih 5% koji imaju high-end masine.

Imam je na PS4 i izgleda dosta lose uporedjenju sa recimo WD na ultra, fps nije stabilan i dd je uzasan. I kako je sada moguce da ce na PC-u igra biti priblizna onom na ps3, odakle ta ideja?
Navedi mi evo bilo koju cross-gen igru koja izgleda bolja na konzolama od PC-a u ovih zadnji 5god?

Igra ce biti na nivou PS4 verzije, sa boljim AA, vecim view distance i to je to (makar ocekujem da ce tako biti). A sto se tice bolje fizike, ostecenja vozila i ostalog... nadaj se da ce igra biti mod friendly.
Upravo to, tako da ovaj navodni system requirements moze da se ispostavi kao tacan.
Glavna potpora ove teze je i ovih 20Gb, taman za 2Gb vise od ps3.

Igra na PS4 je preko 50gb kad sam zadnji put proveravao, tako da ako bude manje onda imaju neki kvalitetnije pakovanje za assete i mozda bolji streaming (koji btw moze da bude i gori), ali to takodje isto znaci da moze da bude i losija grafika zbog manjeg "gabarita" svega. :p

Vrh Dno