Ma kakav sony, ovo je super fotoaparatSamo sto mi fali malko da podesim viewfinder, ali nece da se okrece tockic
![]()
SalaAko si raspolozen mozemo da malo uporedimo masine
Ja moj 330e. *** ko natrci i koliko se kome zuri. Gizmo da si uzeo sony nebi imao taj problem. Ovo el trazilo je bruka kako izgleda. Konacno video mogu da gledam kroz spijuna![]()
Aj sad udji u neki mrak pa pogledaj kroz trazilo
Nego, koje objektive koristis kad Sony to nema ? :d
Kad se povuče crta dosta su bolji od entry level DSLR. Cena nije problem, čak ni objektivi, ima da se probere ono što čoveku treba za kvalitetno slikanje.Super su ti Sony mirrorlessi, zgodni za nošenje, nude odličan kvalitet fotki i sve to, ali mora da postoje razlozi zašto još uvek nisu ozbiljna konkurencija DSLR varijantama. Mislim da je problem u ceni, mora da ide dole da bi ih ljudi masovno počeli kupovati umesto DSLR-a.
edit:
Ako je stvarno počela da pada cena, a nije izolavan slučaj onda super, može da se izvuče svašta iz njih.
Ne mogu sa moba da vidim, ali:Evo poredjenja dve fotografije na 6400 ISO dva različita sistema, jedan je mirrorless a drugi DSLR (nema veze redosled) , s tim da DSLR košta duplo više. Molim znalce da mi kažu koja je bolja (tehnički) od ove dve fotografije.
Pogledajte prilog 158758
Iskreno jedan od razloga sto sam uzeo sony je upravo trazilo. A sto se tice objektiva planiram da uzmem sonijev plastik 50mm 1.8 ili ako nadjem minoltu 50mm 1.7 i eventualno neki zoom do 200mm. Kao sto sam i rekao pre. Ne jedem leba od fotkanja. To mi je hobi i svako ulaganje brdo para na aparat i opremu meni bar trenutno nema smisla. Da sam imao viska para uzeo bi canon 70d ili 5d mark 2 al nema![]()
Ok, znaci ti mislis da Canon i Nikon koji imaju najbolja tela na planeti nisu u stanju da stave unutra LCD, pa zato moraju da koriste "jednostavna" opticka trazila ?
Cak i ljudi kao ja kojima je fotografija puki hobi gledaju da imaju nesto sto mogu da unaprede. Tako sam i ja uzeo Samsung NX bio tom tvojom logikom. I sta se desilo?Promašio si temu na nivou da si mogao opušteno i kineski da pišeš. Žali bože tolikog teksta otkucanog.
Čovek pita za prvi DSLR, kakve crne Lajke i kožne torbice od 500 eura. Lepo neka uzme Alphu 5000 i da uživa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari