Šta je novo?

OnePlus One

Poslalai su mi fon preko DHL-a, sinoć je poslat iz UK, oko 22h, oko 01 jutros je već bio u Lajpcigu. Nadam se da će do nedelje stići u Beč!

edit: izabrao sam express delivery kada sam uzimao...

^ I meni pise da je order complete, wuhu! :) Samo sto na mailboxde ne pise da je stiglo ista, pretpostavljam zato sto ne rade od 24. do 26. 12.... :/

Ako ima neko invite za One+ ...
U slučaju da nemam invite, gde kupiti telefon?

Stigli neki Invite-ovi.
PM sa email-om koga zanima. First get, first served. BTW, ajd samo oni koji su ozbiljni, odnosno koji imaju kako da im stigne fon.
Cheers.

Imam 3 pozivnice 6 dana vrijede. Nek se javi samo onaj tko misli kupiti mobitel ne želim dati nekom tko će prodavati pozivnice.

Moj fontele zaglavljen od prekjuče ujutro u Londonu na aerodromu :D

Trebalo bi :) juče i danas DHL nije radio. Samo da stigne do Wien-a do ponedeljka/utorka, kako bi 31.12. bio u BGD-u :D

Koliko bi izasao ako se naruci na adresu u londonu?

Ja mislim da te izađe oko 320e + onaj harač što uzme banka preko onih silnih konverzija valuta - to ti je još nekih 15ak evra čini mi se.

Doslo je vreme da uzvratim zajednici pozivnicom.OPO 64GB.Javite se na PM ako mozete da obezbedite dostavu.

Ajde neko da napravi par slika sa kamerom i da okaci ovde, zalim da uporedim slike imam neki trip da mi crkava kamera..

Evo ti par komada u raznim uslovima.
Stock cm11s.
uploadfromtaptalk1419722495947.jpguploadfromtaptalk1419722507252.jpguploadfromtaptalk1419722519776.jpguploadfromtaptalk1419722538947.jpg

Notice: It looks like we have not yet launched in your country. (Switzerland)
You can still claim the invite but we might not be able to ship to your country.

Hteo sam da ga pošaljem ortaku pa da mi donese, ali...

Zna li se gde šalju OnePlusOne?

Jesi li doradjivao cime slike ? Jer mi se meni kao laiku mnogo svidjaju, dobra je kamera.

Nisam, direktno su sa telefona.
Neke su hdr,a neke slikao klasično na auto.
Kamera je za moje potrebe i više nego dobra, čini mi se da je malo bolja od g2, ali joj fali ois :)

Nisam, direktno su sa telefona.
Neke su hdr,a neke slikao klasično na auto.
Kamera je za moje potrebe i više nego dobra, čini mi se da je malo bolja od g2, ali joj fali ois :)
Meni deluje da je 1+1 kamera bolja od n5 koji trenutno imam, bar po slikama koje vidim. A n5 je definitivno bolji od g2. Šteta što 1+1 nema ois, to stoji... :(

G2 sa fixom se "kolje" sa mnogo jacim kamerama na telefonu, a ne na n5. Istu kameru su ubacili u g3, ispeglali malo drajvere i dodali laser focus. Bukvalno ista stvar kako je uradio samsung sa s2 na s3. Da si rekao da nexus ima tacniji ekran, to bi bilo tacno. Da je brzi i to. Ali kamera nije bolja, kako god da uhvatis :D

Pa kolje se i N5 kamera sa ostalim iz vrha te android klase. Jedino sto se ipak u nekim situacijama vide limiti malo manjeg senzora (1/3.2'') ali je generalno to odlicna android kamera.

G2 sa fixom se "kolje" sa mnogo jacim kamerama na telefonu, a ne na n5. Istu kameru su ubacili u g3, ispeglali malo drajvere i dodali laser focus. Bukvalno ista stvar kako je uradio samsung sa s2 na s3. Da si rekao da nexus ima tacniji ekran, to bi bilo tacno. Da je brzi i to. Ali kamera nije bolja, kako god da uhvatis :D

Nisam probao nikakve fixeve, ima devojka telefon, ubacio sam joj Cloudy rom ali nisam se nešto udubljivao u tematiku, pošto ona nije zahtevniji korisnik. Ali ako već postoji neki fix, ako ti nije problem šibni mi link ili ime tog fixa preko pm. pa da joj instaliram. Inače ja sam poredio stock lg g2 kameru i ovu moju na n5 trenutno, deluje mi da je n5 bolja. Ali hajde probaću baš taj fix pa ćemo da vidimo...

Inače na n5 uvek uključen hdr mod. Ne isključujem ga :D

Na stock romu je bolja kamera na n5,g2 bi trebalo da je malko bolji kad se ubaci fix.
Ako si ubacio cloudy g3 rom onda u njemu imas fix,ne moras nista dodatno ubacivati,eventualno instaliras xcam aplikaciju,imas je na xda.

Nazad
Vrh Dno