BenDoverMNE
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 21.08.2014
- Poena
- 70
Ja iskljucivo oko 10% na svakom telefonu...
Moj fontele zaglavljen od prekjuče ujutro u Londonu na aerodromu![]()
Evo ti par komada u raznim uslovima.
Stock cm11s.
Pogledajte prilog 158427Pogledajte prilog 158428Pogledajte prilog 158429Pogledajte prilog 158430
Notice: It looks like we have not yet launched in your country. (Switzerland)
You can still claim the invite but we might not be able to ship to your country.
Hteo sam da ga pošaljem ortaku pa da mi donese, ali...
Zna li se gde šalju OnePlusOne?
Jesi li doradjivao cime slike ? Jer mi se meni kao laiku mnogo svidjaju, dobra je kamera.
Meni deluje da je 1+1 kamera bolja od n5 koji trenutno imam, bar po slikama koje vidim. A n5 je definitivno bolji od g2. Šteta što 1+1 nema ois, to stoji...Nisam, direktno su sa telefona.
Neke su hdr,a neke slikao klasično na auto.
Kamera je za moje potrebe i više nego dobra, čini mi se da je malo bolja od g2, ali joj fali ois![]()
Po cemu je n5 bolji od g2? Kameri?Meni deluje da je 1+1 kamera bolja od n5 koji trenutno imam, bar po slikama koje vidim. A n5 je definitivno bolji od g2. Šteta što 1+1 nema ois, to stoji...![]()
G2 sa fixom se "kolje" sa mnogo jacim kamerama na telefonu, a ne na n5. Istu kameru su ubacili u g3, ispeglali malo drajvere i dodali laser focus. Bukvalno ista stvar kako je uradio samsung sa s2 na s3. Da si rekao da nexus ima tacniji ekran, to bi bilo tacno. Da je brzi i to. Ali kamera nije bolja, kako god da uhvatis![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari