Šta je novo?

OnePlus One

Ja sam neki noname porucio, odlicno leglo, odziv super. Bukvalno kao da ga nema.

Koji tempered glass si uzeo? Kako utiče na kvalitet slike, boja? Kakav je osećaj pod prstom? Slično staklu telefona?
Postavio sam link sa Alija... Bukvalno, ali bukvalno kao da ga nema... Ni malo ne utice na upotrebu niti pogorsava prikaz na ekranu... Izuzetno sam zadovoljan...

Kul, naručiću neki sa alija pa ću ga ukombinovati sa diztronicom kada stigne. Čuvamo investiciju :)

Biće CM12, to će stići kao OTA preko ovog standardnog. A ovaj lollipop je neka alpha verzija njhovog novog roma koji oni interno razvijaju nezavisno od Cyanogena.

Imam lg g2 i vidim da puno ljudi prelaze na opo. Kakvi su vam sada utisci posle par meseci koriscenja. Kakav je po pitanju stabilnosti, izdrzljivosti baterije,... Na g2 mi baterija izdrzi ceo dan i to mu je bitna prednost. Da li se tesko dolazi do pozivnice posto imam varijantu da narucim na britaniju pa da mi rodjak donese bez carina i ostalih gluposti

Vidiš da ovde skoro svaki dan neko deli pozivnice na temi. Samo ti skupi pare, lako će se naći pozivnica.

Ja mu za dva meseca rada nisam našao manu. Vrhunski telefon za te pare.

Vrlo verovatno da cu naruciti ovaj fon :) jedno pitanje ako mi neka dobra dusa udeli pozivnicu da li mogu da uzmem dva fona na jednu pozivnicu ili mogu samo jedan? Pitam posto sam i burazera nalozio na telefon a on je apple zaludjenik :-D

Sad gledam cenu OPO u britaniji telefon kosta 269 funti sto mu dodje 340 eura. Koliko ste ga vi platili i da li ste prosli jeftinije?

Jeftiniji je ako se placa u eurima 269eur je 16gb model a 299eur je 64gb model. E sad ne znam da li je to sve sto se tice placanja.

20e shipping.

Ja sam toliko platio slanje u Nemačku, ne znam da li je isto za sve ali pretpostavljam da jeste.

, nije lose , onda je bolje taj express shipping , nije velika razlika, a stigne brzo. :)
Morat cu se baciti na sverc komerc :)

Upravo sam ovaj tempered glass ja narucio i mogu da potvrdim da je odlican.

Minut posla, nikakav problem. A i ako zeznes iz prve kao i ja, skines, operes i stavis opet i sve ok :)

Na to sam mislio... Znači možeš ako ga ukrivo zalepiš da skineš pa da zalepiš opet, to mi je bitno, ne znam koliko sam precizan :) Hvala na odgovoru!

Da, da, nekoliko puta sam ga skidao-stavljao dok nisam bio skroz zadovoljan, tako da nemas brige. No svakako sam narucio jos jedan za nedaj boze, neka se nadje, 250din je smesna cifra za to.

Jos jedan detalj, prije par noci stavih neki torrent da se skida i zaspah, a kako je baterija bila pri kraju ujutro je tel bio ugasen... Kada sam ga zakacio na punjac stoji info da ne palim telefon odmah jer je baterija bila potrosena do kraja... Znam da je sitnica ali meni je ovaj detalj pokazatelj do kojih se sitnica islo...

Je l' koristite ART runtime? Koliko utiče na celokupnu stabilnost sistema na stocku?

Ja sam nedje ranije citao kako je stabilniji na Dalvik ali se ne mogu sjetiti dje to procitah...

Vrh Dno