Malo sam čitao temu. I sad me zanima nešto :-devil-:
Da li je neko pokušao da kupi nezavisno od provajdera (konkretno imam SBB)
da kupi reciver za digitalnu tv da li bi za dzabe dobio sliku? Tj. Digitalne kanale? ili su zakljucani pa mora njihov reciver ?
Malo sam čitao temu. I sad me zanima nešto :-devil-:
Da li je neko pokušao da kupi nezavisno od provajdera (konkretno imam SBB)
da kupi reciver za digitalnu tv da li bi za dzabe dobio sliku? Tj. Digitalne kanale? ili su zakljucani pa mora njihov reciver ?
^^ Jesi li siguran da išta digitalno na SBB možeš uhvatiti nekim drugim receiverom osim onim koji dobiješ od njih?!?
DVB-T2 resiveri koji se sad nude u funkciji su gledanja digitalnih programa putem individualne antene i ne znam gde ste sad sa teme otišli u kablovske vode.
Danas ću uzeti D3 reciver da probam pa javljam jel radi moj plan :-devil-:^^ Jesi li siguran da išta digitalno na SBB možeš uhvatiti nekim drugim receiverom osim onim koji dobiješ od njih?!?
^^ Jesi li siguran da išta digitalno na SBB možeš uhvatiti nekim drugim receiverom osim onim koji dobiješ od njih?!?
Ponavljam da korišćenje ovih DVB-T2 resivera(FalcomT2200, Prosto RT5400T2, Synaps 2858, Strong SRT 8201, Bear DVB-T2 risiver DVT 202, Vivax Imago DVB-T2 120 ...) nema veze sa kablovskim prijemom. Zato se svi i zovu digitalni ZEMALJSKI T2 resiveri i predviđeni su da se u njih dovede digitalni signal sa individualne antene, a ne iz KDS-a.
Da li ima neke razlike između ovih risivera i koji bi ste mi preporučili? Imam dve babe koje trebam da opskrbim a nisam upoznat sa uređajima i njihovim mogućnostima-
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari