Naravno da se gubi, to je normalna stvar, time sve svi proizvodjaci stite od nestrucnog ceprkanja softvera, tj ne moze on da odgovara ako si nesto u softveru sjebao.ali ti uvek mozes da odradis unroot ukoliko se desi da mora uredjaj u servis.
A kod Samsunga ima taj *****ski knox koji kad registruje root oznaci ga sa 1x0, i ti iako unrootujes, taj pecat koji je registrovao taj prvi root, ostaje, i tamo u servisu zna da je uredjaj cackan softverski.Al zato vidis i posledicu-podrska zajednice za samsung telefone, ili kasni po pola godine(note 3 je tek posle skoro pola godine dobio prve romove), ili je negde nema skoro uopste(npr galaxy tab 8.4), za razliku od perioda pre izlaska Note 3(promovisan knox).A na kraju nece imati nikakvu...mada njihov problem.
Naravno da se gubi, to je normalna stvar, time sve svi proizvodjaci stite od nestrucnog ceprkanja softvera, tj ne moze on da odgovara ako si nesto u softveru sjebao.ali ti uvek mozes da odradis unroot ukoliko se desi da mora uredjaj u servis.
A kod Samsunga ima taj *****ski knox koji kad registruje root oznaci ga sa 1x0, i ti iako unrootujes, taj pecat koji je registrovao taj prvi root, ostaje, i tamo u servisu zna da je uredjaj cackan softverski.Al zato vidis i posledicu-podrska zajednice za samsung telefone, ili kasni po pola godine(note 3 je tek posle skoro pola godine dobio prve romove), ili je negde nema skoro uopste(npr galaxy tab 8.4), za razliku od perioda pre izlaska Note 3(promovisan knox).A na kraju nece imati nikakvu...mada njihov problem.
Koliko vidim na xda, jos nije provaljen nacin.Vidis nisam neki fan Samsung uredjaja, ali to je potpuno hackable ako oznacavaju sa true / false.
Probao sam da instaliram neku drugu verziju ali sam "skockao" uređaj. Srećom imao sam bekap roma tako da sam ga vratio na 4.2.2 tj. na njegovo fabricko stanje. Izgleda da je Teclast P79HD jeste brat ali ne i blizanac!
Kada stignem kući javiću Vam koji je soft u pitanju. Znam da he definitivno neki Intelov razvojni alat.
pa da,bice update neki ovih dana,ali kk ce biti u januaru
ja neam uopste te aplikacije na svom tesli
mogao sam da ih obrisem i bez ruta
Update na kitkat ce da unisti ROOT?
Pre par strana sam nacuo nesto o Ubuntu touch, pa moze li mi neko malo blize objasniti kako da se instalira i da li je hardver iole dovoljan da ga pokrene.
Zasto bi ostali bez root-a na 4.4?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari