Nego druze reci ti nama kako napreduje build sto radis i ako ga uopste radis ako nisi odustao... 🙂Ma ja se preporodio kad su mi dali zamjensko lg(neki mali, izgubio ga u džepu, nema nista, samo karakteristike pravog phona). To kad sam s3 nosio na garanciju, spržio touchscreen kontroler.
100% fabricki u download mode stoji crvenim slovima root 🙂
Da ali to je bilo na JB na KK kupljen uredjaj stoji root 🙂Treba da stoji UNROOTED 😉
Da ali to je bilo na JB na KK kupljen uredjaj stoji root 🙂
Znam zato i kazem da nema leka za to ali i decku je lepak u pitanju tako da nece oni ni videti jel je on root ili ne 🙂Pisao je Danilo sta treba da se uradi da bi stajalo unrooted na KK, mada posle factory reseta opet pise rooted.
A to nikad 🙂. Bude uskoro. Najbolje kad bi bilo nas još tu s nekim fixevima itd pa integriranoNego druze reci ti nama kako napreduje build sto radis i ako ga uopste radis ako nisi odustao... 🙂
Pa daj da nadjemo neke programere da ih navucemo ovde kao help 🙂A to nikad 🙂. Bude uskoro. Najbolje kad bi bilo nas još tu s nekim fixevima itd pa integrirano
OptimusG3 1.4.1
Xcam lg 5.2.4
Ukljucen HDR
Prvi mrak
Lg pro 2 cam sam odmah izbacio, tako da imam dve.
Evo nocna totalni mrak u sobi, upaljen samo tv[emoji6]
Nakon instal roma ubacio xdabbeb_camera_binaries_v1.0.1g3, instalirao XCamLG_524_g2adv.apk i kupio lg xcam settings sa play store.
Kako kupujes preko play store-a? Ne mogu nikako da uspem da dodam payment option, a nisam setovao pri prvom boot-ovanju.. 🙂Nakon instal roma ubacio xdabbeb_camera_binaries_v1.0.1g3, instalirao XCamLG_524_g2adv.apk i kupio lg xcam settings sa play store.
Stavi republic of Serbia kad budes namestao drzavu 🙂Kako kupujes preko play store-a? Ne mogu nikako da uspem da dodam payment option, a nisam setovao pri prvom boot-ovanju.. 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari