http://unlockcode247.com/Da li nego zna neki siguran link za otkljucavanje telefona u pitanju je Telenor mreza?
Sigurno je sve okej, ja sam svoj tako otkljucao(isto telenor).@Nikola1994 Da li je ovo sigurno jel telefon posle toga radi sve normalno nema nekih bagova ili da nesto ne radi kako treba? i Hvala za link![]()
Pa i nasi serviseri bi da se ogrebuTamo pise da je samo 2$ pa mi i to malo zagolicalo da posumljam nekako mi je to bilo veoma malo za takvu stvar jer kod mene u servis traze 1000 din za unlock... ali ok jos samo da navatam drugara da mi preko njega uplati jer ja nemam internet karticu nisam jos to otvorio![]()
Malo vise se oni to grebu cak i preteruju ali to je SrbijaPa i nasi serviseri bi da se ogrebu![]()
Imam aicp nightly i lg aosp kameru, staru onu od jishnua. Dobro radi. Ne mogu mjerkati kvalitetu ali OK je.Ja sam probao par romova lollipop i nazalost kod svih je bila problem kamera tako da sam se i ja vratio na kk 20h
+1 hvala bogu pa postoje forumi i ljudi koji zele da pomognu odvajaju svoje dragoceno vreme za ovakve stvariImam aicp nightly i lg aosp kameru, staru onu od jishnua. Dobro radi. Ne mogu mjerkati kvalitetu ali OK je.
@zota- nije to Srbija samo, to smo mi balkanci koji bi se preko noći obogatili zavaljavsi svoje prvo. Jedino gdje možeš računati na realan pogled i zajedništvo, pomoć i sve su forumi gdje svatko svakome pomaže. Zato su forumi zakon![]()
Op op ovo mi mirise na neko savrsenstvo svaka cast bender_007 jel ta kamera ide uz tvoj build
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari