fain2daniel
Redeemer and Destroyer
- Učlanjen(a)
- 19.01.2006
- Poena
- 785
To sa ofline igranjem je bilo na prethodnoj generaciji. Mozda ce na ovoj moci online jednog dana 🙂
jednog dana 🙂
Ne, i ne bih se previše nadao na tvom mestu, barem ne u skorije vreme. Kapiram da su izvukli lekciju u prethodnoj generaciji.
Pored shera ni nema potrebe, jos kada dodamo da se piratizovanjem ne moze online, a sherom moze... Sta reci.
Sto da ne? Ako su uspeli da razbucaju PS3 do kraja koji je bio totalno druga vrsta cipa u njemu ne vidim problem da razbucaju PS4 koji je vise racunar nego konzola.
OK je to ako se nadje vise ljudi koji su zainteresovani da kupe jednu igru i zajedno je igraju ali sta je sa onim ljudima koji zele da kupe neku igru a nema zaniteresovanih za tu igri ili jednostavno ne mogu da nadju ljude sa kojima bi podelili troskove? Jer ako se nadje jedna ekipa ljudi i imaju isti ukus za igre tesko da ce se takva grupa razici i da ce dodati nekog treceg. A sto se tice igranja online ok razumem ljude kojima je to bitno ali sta je sa onim ljudima koji samo hoce da uzivaju u nekoj igri i da je zavrse, jednostavno online im ne znaci ama bas nista.
Sve je napisano u prvom postu teme " PS4 - Savet za nove korisnike: Sta sve znati pre PRVOG paljenja konzole".
Ali imas i na PM 😉
Tebi se mozda spava, ali najava da ce Vergil biti deo DMC4 Special Editiona je odsevila sve orginalne fanove DMC franshize [a i DmC je ubacio sve sto su highlevel igraci trazili, ispravke borbenog sistema, ubacivanje manual lock-a, nove tezine igranja, kao i najbolje fanmade modove].
Interestingly enough, 76% of German gamers like to game on PC, and despite having consoles, only 43% of those same German gamers like their home consoles.
Primjetio sam tokom igranja ,prilikom kretanja naprijed da se objekti ponekad cudno pojave (mislim da bi se trebali prije ucitati ).Mislim na kutije,travu ,drvece.Konkretno igra TLOU ,posto sam zadnji put igrao prije ovog na ge force 4 grafici imam trip od spicastih glava 😀 Pa da vidim da li je ovo u granici normale ili konzola ima nekih problema.
Iko da odgovori ,stvar je oko view distance sto se neki predmeti samo pojave kad sam kraj njih.
Da se isključivo posmatra nemačko tržište ne bi postojao ni PS, pošto je to jedna od onih zemalja gde se statistički ubedljivo najviše igrača igra na PC-u. 🙂
http://www.cinemablend.com/games/76-German-Gamers-Play-PCs-43-Play-Consoles-58397.html
To su Ex-yu,Turci,Libanci i ostali,sto ce pre da daju bubreg nego da kupe neki naslov,pa arce PC i torenteDa se isključivo posmatra nemačko tržište ne bi postojao ni PS, pošto je to jedna od onih zemalja gde se statistički ubedljivo najviše igrača igra na PC-u. 🙂
http://www.cinemablend.com/games/76-German-Gamers-Play-PCs-43-Play-Consoles-58397.html
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari