mozda je nesto do mene, na istu foru pravih kao i do sad, jedino sto sam promenio nacin pustanja minera u rad
edit.:
da potvrdim, telenor otisao u vecna lovista, koliko pustim miner i prijavi hesh odmah ban, probano sa 1 ip na 1 nalog
3 je max po IP-u... ne pratiš Nesiću [emoji14]
Da rezimiramo telenor skoro sve ip adrese banovane, ptt takodje.
š meni telenor radi normalno na starim nalozima, problem su ovi novi koje sad pravim,
veliki im je hash na poolu a veci procenat idle (u odnosu na vreme kad smo pocinjali) pa ce verovatno da kresu,
izgleda da mi je problem bio u invite kodu, imao sam jedan nalog gde nije rudareno i na njemu sam povezao sve invite, nalog nema veze sa drugim, tu mi je 1 ip 1 nalog, neverifikovan, sad umesto mog stavih njihov invite kod i za sad radi, napravio sam 3.ci nalog
Ponavljam, stvarno ne znam odakle vam ove informacije, meni telenor radi normalno.
ljudi ovde kao da se prica zidu, kad platite demo NIJE bitna adresa uopste i sve RADI
Nije isti osecaj ako ne radis to na tezi nacin :d
Stvarno ne znam odakle ove informacije, meni i dalje rade po 4 naloga.
Ponavljam, stvarno ne znam odakle vam ove informacije, meni telenor radi normalno.
Mislim da je ovo kljucno :d
Ja licno pustim do 10e pa onda uplatim demo, tako smanjujem broj otvorenih naloga na pola.
Ne znam dal je neko napisao vec...
Nakon isteka demo-a, bez obzira sto nalozi pre toga nisu bili banovani, ne moze se kopati na 10 naloga.
Jedino je potvrdjeno da se nadalje moze kopati samo sa jednim nalogom na jednom IP-u.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari