Šta je novo?

Far Cry 4

Meni kao sto rekoh radi dosta tecnije posle pecha, fps je isti koji sam i ranije imao ali sad sve radi kako treba. Nego imam problem sa poletanjem malog helija. Nista se ne desava kad pritiskam space za poletanje . U opcijama lepo stoji da je space taster za poletanje a nista se ne desava. Tastatura ispravna .

Odlican apdejt, sada konacno mogu da iskljucim DisableLoadingMip0 i da nemam seckanje.

Imam rld verziju , apdejtovao sa rld 1.5.0. sejvovi ostali netaknuti , igra radi odlicno !

E ovaj patch sam cekao sada cu da pocnem igrati igru, napokon nema vise stucanja.

Meni kao sto rekoh radi dosta tecnije posle pecha, fps je isti koji sam i ranije imao ali sad sve radi kako treba. Nego imam problem sa poletanjem malog helija. Nista se ne desava kad pritiskam space za poletanje . U opcijama lepo stoji da je space taster za poletanje a nista se ne desava. Tastatura ispravna .

GiEy9.jpg

Ocigledno da stutter nije uklonjen. Nije mi jasno kako ga ne vidite.

Ti koliko vidim imas graficku od crvenih, kod mene na zelenoj toga nema (vise).

Ne znam sta da ti kazem, ako on kaze da ima stutter na tom AMD-u ja mu verujem. Ti si isto na intel procesoru i ako imas stutter verujem ti ali veruj i ti meni kad ti kazem da ga ja vise nemam a bas mi je smetao dok ga je bilo.

Kod mene sa 1.5 patchom soft shadows sada brljaju, ranije toga nije bilo. Jel ima jos neko takav problem ?

Kod mene na RLD verziji sa 1.5 update-om na 4770k/290X kombou stutter netragom nestao, pikao sam od 22 do malopre i radi perfektno, ali bas perfektno, bukvalno sam trazio probleme po mapi, potrosio sat samo na voznju gde je stutter-a najvise bilo i-nista. E sad vec moze da se uziva u igri.

Hodanje, trcanje, ronjenje, veranje po towerima, fajt, nisam primetio ni naznake ni u jednom momentu, sad mogu da kazem ono cuveno-igra KLIZI ;) (sejvovi takodje ostali, nije bilo potrebe za intervencijom)

Namesti window mode-borderless i run as admin i to je to.

Instalirao sam poslednje omega drajvere, sada radi malo bolje - ne secka onoliko i imam par fps vise, uglavnom je poboljsanje, malo ali znaci.
Ali tu je sada drugi problem, npr izginem i posle novog ucitavanja prvih 10-ak sekundi gpu usage pada i naravno sama igra mnogo stuca, posle radi kao sto sam napisao iznad.

Nisu lose ove
nadrogirane demonske misije ali moglo je sve to mnogo bolje.. ne samo teze nego i originalnije, zanimljivije

Meni u ovoj igri ubedljivo najvise smetaju totalno nesposobni i do bola iritantni "domoroci", bilo lokalni, bilo ovi iz "golden patha", koji konstantno nesto urlaju, *****ju, pucaju i ginu. "Ahhhh, eagle!", "Ahhhh, rabbid dog!", "Ahhhh, nesto deseto!" ***, u proseku majka njih 20 svakih 5 minuta! Tim tempom, nije mi jasno kako Kyrat do sad nije izumro. Pogotovo ako uzmemo u obzir koliko se drogiraju. I to ne laksim drogama - na svakom drugom telu pronadjem po jedan heroin syringe. :p

^ orlovi u ovom fc su opasniji od raptora :d Uopste su zveri i debelokosci mnogo nad....i i besni ali u tome je deo tripa ove igre, npr ratujes sa paganskom vojskom, ostane ti malo zdravlja i onda te upropasti medjed, leopard, zmija.. ili demonska riba a nosorog je ubojitiji od prosecnog albanskog tenka :d Samo mi nije jasno zasto su ogranicili neke zivotinje da se plase vode, kakav je to tigar koji nece da udje u reku, jezero :)

Inace najjaca zivotinja u igri :smoke:

keep-calm-and-honey-badger-14.png

Ovaj 'gator iz fc4 mu ne moze nista, pre bih rekao da se cima demonske ribe :d

I tako rokam se po jednom outpostu, onako direktno tj frontalno, sve ih izrokam (skoro dobih outpost), jedva crticu helta da imam i skocim u reku da pobegnem kad me capi aligator. I onda ceo outpost ponovo, tako da da' ima aligatora kada ti zafali svaki atom zdravlja a nemas spric :p

U moje vreme mi smo napadali ribe...

Ali najaca stvar je kad ubijem vepra od 200 kila a onda dodje orao i odnese ga.

sada sam malo igrao i nije normalno koliki lag imam, max gpu usage je 33% a cpu temperatura je 38c??? da li je neko imao slicnih problema konfiguracija iz opisa

Ja sam isprobao sve zive vrste i na kraju sam se vratio na 1.0.0 verziju.

Lepo radi na 970gtx, jos koji patch i drajver i bice savrseno :D

SVI KOJI IMAJU LAG
my documents>my games>farcry4>gamerprofile.xml> i u opciji DisableLoadingMip0 promenite u 1, sada igrica radi perfektno na ultra.

Pitanje za one koju su zavrsili igru jer mogu sve misije da se predju za desetak sati. Cisto me zanima da bi odredilo neki moj tempo za tempo za igranje , posto je igra zivo ludio .

Nazad
Vrh Dno