^ Nikako. Provajder određuje kada će ti biti dodeljena nova IP adresa.
Jel se moze nekako promeniti IP adresa na Cisco SBB/KDS ruteru? Restart i gasenje ne pomaze 🙂
Ne znam kako je kod vas al kod mene nikako ..na majning sam dobio za 24h 0.1 euro po nalogu ..pusticu jos sutra i gasim ako se ne vrati u normalu
Jel važi ovo pravilo što je @ledio napisao ili se može i dalje kopati bez problema?
^ Nikako. Provajder određuje kada će ti biti dodeljena nova IP adresa.
Hvala na odgovoru 🙂.
Znaci sto sam kopao za free kopao sam, sad treba da pazarim naloge.
Prvi put hocu da prebacim nakopano u wallet,dostigao sam limit - 10 eur po nalogu (4 naloga) medjutim trazi mi podatke, popunio sam sve, ali mi se bas ne ostavlja broj kartice. Jel se ovo moze nekako izbeci ili moram sve popuniti kako bih povukao novac?
Samo ništa nisam dirao 🙂.
PS. 4 naloga po IP-u vozim...
gldao sam danas, tj malo pre, 4 minera na 1ip, na 3 izbaci da nema konekcije cetvrti radi, onda drugi se konektuje a onaj sto radio se diskonektuje i tako u krug,
saldo, na svim nalozima minimum 15% manje osim na nekom gde sam imao 0.16 evra
nije tako , svuda je razlicito , kod mene je u proseku manja zarado nego juce oko 20%, iako je danas dosta prekidalo, mada se linux pokazuje mnogo zilaviji nego windows
Imam utisak da je sam stratum poceo da seta po nalozima od iste ip, znaci, u vecini slucajeva radi samo jedan nalog, pa se onda promeni na drugi pa na treci...
I sve to lepo radi sa max 4 naloga, medjutim, kad je broj naloga veci onda se napravi zezancija. Evo sad gledam, juce na 10 naloga ukupno nema ni 2e.
Mene je ceo dan juce tako zezao. Malo radi malo ne radi. Ali od kako sam resetovao komp , tj prekinuo kopanje, evo do jutros ih ne pusta u rad....Ne mirise na dobro 🙂 Dobro je da barem demo nalozi rade...
Meni kopa normalno al me isplacuje smesno ..juce 0.1 euro po nalogu za ceo dan..sad od sinoc u 23h 0.04 eura po nalogu..do sad bilo 1.1- 1.5 eura
ko ce ga znati..neku foru su ubacili sigurno..tipa ko im dao vise od 200 eura on moze i dalje da kopa..naravno to sam lupio..ja cu sad prekinem da trosim struju dzabe..ostavicu jedan nalog radi testa da radi da vidim ako proradiI ja ne znam gde ja i ti gresimo? Ovi bogatasi normalno dobijaju, imaju protekciju 😛
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari