zaboravih da pokažem kako "braća" na prethodnom nalogu (samo jednom) obračunavaju zaradu :d
Pogledajte prilog 156689
Pa sve je ok... Referal prelazi u sledeci dan... 1.3978 + 0.0474 = 1.4452
Izgleda da je ovo samo do mene, tj. do moje masine jer sam sa tableta uspeo da prodam i povucem novcice, dok sa kompa nece...😡Ne saljite kerove na Bittrex, nesto trokiraju i ne moze da se obavi prodaja..., kao prihvati, ali opet vrati na pocetno stanje...
Vidim da ti nisi imao problema sa disconnect-om? Kako je to moguce?
Ne shvatam...ja sam na svim minerima imao problema...umesto 1.3~ ja sam ima 0.2-0.5....bas velika razlika.
Iscitah nekako celu temu.
Treba mi potvrda za GTX750Ti, jel je sposobna da gura 2 akaunta ili da rotira 2 naloga i da zaradjuje oko 2e na dan? Ako bi tukla po 120-130kh/s po nalogu, to bi znacilo da opusteno zaradjuje 2e? 🙂
Izgleda da je ovo samo do mene, tj. do moje masine jer sam sa tableta uspeo da prodam i povucem novcice, dok sa kompa nece...😡
ja umesto 31.58 koliki mi je prosek na 10 naloga imam 30.2e. Znaci manje od 5% gubitka. Opet napominjem, ja moje rigove ne cackam uopste. Ne palim ili gasim minere, podesim i tera dok rade nalozi.
Error
Some of your IP addresses (00.000.235.44, DHxMkLGMrhwXWv5KoKEj8bepUZ726XtaA8) has been flagged by our anti-bot system, to unblock your account please proceed with verification or clarify to our support the use of public proxies, clouds or VPS.
Once we receive your clarification why access to your account is done from the same IP as the other accounts in our pool your account status will be reinstated.
plati demo i sve radi cak iako je banovana adresa
jesi ubacio bar adresu na link u mom potpisu?
Naravno. Nigde nisam ni napisao drugacije. Usput sam napisao koliki su mi gubici. kada je ok karta mi kopa 1.33e po nalogu a kada zeza konj kopa mi 1.25e. Doduse demoi su otplaceni vec tako da sada leze samo krtina 🙂@saj valjda pola od tih 30e ti je zarada cista 15e na dan na 10 naloga a avansirao si ih 150e.
Evo upravo mi blokirani nalozi 2kom na 1 IP adresi uredno su radila 5 dana i sad kad hocu da podignem
Da napomenem na svakom nalogu posedna DOGE adresa, jedna kartica je rotirala na 10 min naloge. Sutra moram da vidim druge masine kakva je situacija.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari