Šta je novo?

Kojntelekt

• Začetnik teme Začetnik teme goldi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Naravno da nije ista cifra kada stratum više nije radio nego što je radio, kod mene će biti oko 20-30 % manje. Rade (stara) 4 naloga na istoj IP.

Pa dobro, BTC je pao u odnosu na evro pa ćemo verovatno dobiti malo više kerova i opet mu dodje na isto (zarada kao prethodni dan)..

Ne saljite kerove na Bittrex, nesto trokiraju i ne moze da se obavi prodaja..., kao prihvati, ali opet vrati na pocetno stanje...

Trenutno imam 4 verifikovana naloga na 1 ip adresu pa me interesuje kad mi isteknu demo nalozi dali mogu ponovo na istu adresu 10 naloga otvoriti ili samo jos 6 ?

Hmm...ja pokusavam vec vise od pola sata i nece, koliko mi se cini cloudflare nesto zeza...moguce i ovaj ruzni telekom...

Taman sam hteo da odustanem i sada si me Vojo bacio u razmisljanje... sada cu da probam sa drugog kompa jer iz drugog pretrazivaca isto nece...

Za sve one koje je @dzoni pokolebao u prethodnim postovima....večeras otvorena 4 free naloga na 1 IP i mineri rade normalno, nema BAN-a za sada (videćemo ujutro, pu, pu daleeko bilo 😀)...
edit:
zaboravih da pokažem kako "braća" na prethodnom nalogu (samo jednom) obračunavaju zaradu :d
2014-12-09_231851.png

Poslednja izmena:
Ne saljite kerove na Bittrex, nesto trokiraju i ne moze da se obavi prodaja..., kao prihvati, ali opet vrati na pocetno stanje...
Izgleda da je ovo samo do mene, tj. do moje masine jer sam sa tableta uspeo da prodam i povucem novcice, dok sa kompa nece...😡

Ne shvatam...ja sam na svim minerima imao problema...umesto 1.3~ ja sam ima 0.2-0.5....bas velika razlika.

Iscitah nekako celu temu.

Treba mi potvrda za GTX750Ti, jel je sposobna da gura 2 akaunta ili da rotira 2 naloga i da zaradjuje oko 2e na dan? Ako bi tukla po 120-130kh/s po nalogu, to bi znacilo da opusteno zaradjuje 2e? 🙂

Ne shvatam...ja sam na svim minerima imao problema...umesto 1.3~ ja sam ima 0.2-0.5....bas velika razlika.

ja umesto 31.58 koliki mi je prosek na 10 naloga imam 30.2e. Znaci manje od 5% gubitka. Opet napominjem, ja moje rigove ne cackam uopste. Ne palim ili gasim minere, podesim i tera dok rade nalozi.

Iscitah nekako celu temu.

Treba mi potvrda za GTX750Ti, jel je sposobna da gura 2 akaunta ili da rotira 2 naloga i da zaradjuje oko 2e na dan? Ako bi tukla po 120-130kh/s po nalogu, to bi znacilo da opusteno zaradjuje 2e? 🙂

Ako se dobro navije na 2 naloga moze po 150kh/s, danas i juce oko 1e 1nalog mnogo je zezalo i nije moglo na 2 da radi lepo sad se malo stabilizuje situacija pa moze da radi na 2 naloga 2e po karti ako ostane mirno sutra vracam na 2 naloga po karti, rotacija moze isto ali to je relativna stvar nekad jaca nekad slabija zarada

@saj valjda pola od tih 30e ti je zarada cista 15e na dan na 10 naloga a avansirao si ih 150e.

Poslednja izmena:
Izgleda da je ovo samo do mene, tj. do moje masine jer sam sa tableta uspeo da prodam i povucem novcice, dok sa kompa nece...😡

Obrati paznju sta radis sa tog racunara...
Bilo je vec nestajanja novcica, meni kad god se cudno ponasa masina postanem sumnjicav.

ja umesto 31.58 koliki mi je prosek na 10 naloga imam 30.2e. Znaci manje od 5% gubitka. Opet napominjem, ja moje rigove ne cackam uopste. Ne palim ili gasim minere, podesim i tera dok rade nalozi.

Moj komp sam dirao...ali rig nisam dirao i opet je bila losa zarada...jako losa...tako da nemma pojma. U svakom slucaju sada je dobro tako da se ne brinem.

Evo upravo mi blokirani nalozi 2kom na 1 IP adresi uredno su radila 5 dana i sad kad hocu da podignem
Error
Some of your IP addresses (00.000.235.44, DHxMkLGMrhwXWv5KoKEj8bepUZ726XtaA8) has been flagged by our anti-bot system, to unblock your account please proceed with verification or clarify to our support the use of public proxies, clouds or VPS.
Once we receive your clarification why access to your account is done from the same IP as the other accounts in our pool your account status will be reinstated.

Da napomenem na svakom nalogu posedna DOGE adresa, jedna kartica je rotirala na 10 min naloge. Sutra moram da vidim druge masine kakva je situacija.

i meni se desilo slicno odabran si nasumicno verovatno, ili je neko dobio tvoj ip?

EDIT:
adresu unosite pocim je zauzmete, dzabe je unosite kad budete vec banovani

Poslednja izmena:
@saj valjda pola od tih 30e ti je zarada cista 15e na dan na 10 naloga a avansirao si ih 150e.
Naravno. Nigde nisam ni napisao drugacije. Usput sam napisao koliki su mi gubici. kada je ok karta mi kopa 1.33e po nalogu a kada zeza konj kopa mi 1.25e. Doduse demoi su otplaceni vec tako da sada leze samo krtina 🙂

Poslednja izmena:
@la prestige evo bez forsiranja karti to sto si pitao ukupna potrosnja za 4 naloga 64W
merged3.jpg
@saj dobar si onda, meni je slabo prolazno samo 70e cisto

Poslednja izmena:
Evo upravo mi blokirani nalozi 2kom na 1 IP adresi uredno su radila 5 dana i sad kad hocu da podignem

Da napomenem na svakom nalogu posedna DOGE adresa, jedna kartica je rotirala na 10 min naloge. Sutra moram da vidim druge masine kakva je situacija.

Meni isto jutros osvanuo ban na 4 free naloga otvorena sinoć (nije ranije korišćena IP - ubacio kod nesica na listu)....verovatno su promenili pravila....ili je čista (ne)sreća...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno