Šta je novo?

Kojntelekt

• Začetnik teme Začetnik teme goldi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jel se moze nekako promeniti IP adresa na Cisco SBB/KDS ruteru? Restart i gasenje ne pomaze 🙂

^ Nikako. Provajder određuje kada će ti biti dodeljena nova IP adresa.

Jok. To jest moze ugasis modem/ruter i ne palis ga ceo dan. Sutradan bi trebalo da dobije nov ip ali to nije resenje.

Hvala na odgovoru 🙂.
Znaci sto sam kopao za free kopao sam, sad treba da pazarim naloge.

Prvi put hocu da prebacim nakopano u wallet,dostigao sam limit - 10 eur po nalogu (4 naloga) medjutim trazi mi podatke, popunio sam sve, ali mi se bas ne ostavlja broj kartice. Jel se ovo moze nekako izbeci ili moram sve popuniti kako bih povukao novac?

Ja sam sa telekom internetom na drugoj turi naloga, i nema nikakvih problema 😀 Restart rutera je promenio IP, i evo vec tri-cetiri dana bez bana 😀

Jel ikom ona provizija od demo naloga prešla iz held u live?

Ne znam kako je kod vas al kod mene nikako ..na majning sam dobio za 24h 0.1 euro po nalogu ..pusticu jos sutra i gasim ako se ne vrati u normalu

Ja sam dobio od 2.75 do 3.2eur sa demo nalozima... zavisno od hash-a i refferal-a.

Poslednja izmena:
Ne znam kako je kod vas al kod mene nikako ..na majning sam dobio za 24h 0.1 euro po nalogu ..pusticu jos sutra i gasim ako se ne vrati u normalu

Ja sam dobio 0.2e.
Moram da primetim da nije svuda isto, na nekim nalozima gde kopaju recimo 4 naloga na jednom IP-u sam dobio vise, negde cak i ceo 1e, dok na ovom gde kopaju 10 demoa je najlosije.
Ne mogu da povatam obrazac, izgleda mi da sto manje imam naloga na toj adresi bolje radi.

@omnik
Uh kod tebe se i ne primecuje ovo zezanje.
Kako si rasporedio snagu po adresama?

Poslednja izmena od urednika:
Samo ništa nisam dirao 🙂.

PS. 4 naloga po IP-u vozim...

Poslednja izmena:
Jel važi ovo pravilo što je @ledio napisao ili se može i dalje kopati bez problema?

da mozes da kopas jos dva do tri dana i blokira kopanje, isplacuje zaradu od referala ako ima redovno, kada se uplati starter ili jaci ponovo moze da se kopa narednih x meseci u zavisnosti od paketa

Prvi put do sada imam problem sa isplatom, na nalogu koji je poslednji otvoren nije isplacena zarada od 2.3e stoji 0. Nije valjda neko maznuo to ili oni to jos nisu isplatili?

Poslednja izmena:

Zanima me da ako od provajdera zatrazimo novu IP adresu da li moraju da nam daju, ako ne moraju hoce li uopste?

Hvala na odgovoru 🙂.
Znaci sto sam kopao za free kopao sam, sad treba da pazarim naloge.

Prvi put hocu da prebacim nakopano u wallet,dostigao sam limit - 10 eur po nalogu (4 naloga) medjutim trazi mi podatke, popunio sam sve, ali mi se bas ne ostavlja broj kartice. Jel se ovo moze nekako izbeci ili moram sve popuniti kako bih povukao novac?

Verovatno pokusavas da povuces preko 9.5 eura, probaj ispod te cifre i proci ce.

Samo ništa nisam dirao 🙂.

PS. 4 naloga po IP-u vozim...

Imam utisak da je sam stratum poceo da seta po nalozima od iste ip, znaci, u vecini slucajeva radi samo jedan nalog, pa se onda promeni na drugi pa na treci...
I sve to lepo radi sa max 4 naloga, medjutim, kad je broj naloga veci onda se napravi zezancija. Evo sad gledam, juce na 10 naloga ukupno nema ni 2e.

nije tako , svuda je razlicito , kod mene je u proseku manja zarado nego juce oko 20%, iako je danas dosta prekidalo, mada se linux pokazuje mnogo zilaviji nego windows

gldao sam danas, tj malo pre, 4 minera na 1ip, na 3 izbaci da nema konekcije cetvrti radi, onda drugi se konektuje a onaj sto radio se diskonektuje i tako u krug,
saldo, na svim nalozima minimum 15% manje osim na nekom gde sam imao 0.16 evra

EDIT:
upravo na svim kompovima ODJEDNOM prestali da kopaju, kao na dugme, "server not responding"

Poslednja izmena:
gldao sam danas, tj malo pre, 4 minera na 1ip, na 3 izbaci da nema konekcije cetvrti radi, onda drugi se konektuje a onaj sto radio se diskonektuje i tako u krug,
saldo, na svim nalozima minimum 15% manje osim na nekom gde sam imao 0.16 evra

Pa sad oni setaju u krug. Videli od vas ovde.

nije tako , svuda je razlicito , kod mene je u proseku manja zarado nego juce oko 20%, iako je danas dosta prekidalo, mada se linux pokazuje mnogo zilaviji nego windows

Da, o tome i pricam. Kad su do 4 naloga nekako i uspeva da odrzi hashrate, kad su vise ne moze i opada hashrate pa samim tim i zarada po nalogu.

Ja imam 4 komada naloga na jednom ip i do malo pre kada sam restartovao racunar, radlili su kako tako , a od posle restarta nikako. Jedva su se nakacla ova 3 a 4 ti nikako
Edit: tacno ga oni saraju gledam drugu lokaciju isto 4 naloga , pale gase po jedan , nema posla na pulu kazu 🙂

i jos jedan edit, dobio sam na svim nalozima po 0,2evra manje danas nego proslih dana

Poslednja izmena:
Imam utisak da je sam stratum poceo da seta po nalozima od iste ip, znaci, u vecini slucajeva radi samo jedan nalog, pa se onda promeni na drugi pa na treci...
I sve to lepo radi sa max 4 naloga, medjutim, kad je broj naloga veci onda se napravi zezancija. Evo sad gledam, juce na 10 naloga ukupno nema ni 2e.

Kod mene je druga situacija. Od juce oko 8% manje od kopanja, demo je oko 1.7 svuda.
10 demo naloga po ip adresi koristim.

da im kazemo da od saranja nema 'leba, probali smo vec, da se ne muce ljudi da podesavaju

Ok, ja sam zaradio danas 9% manje ali bilo bi ispod 5% da mi miner na jednom nalogu nije zabo. Skoro da nije ni kopao danas. Ostali nalozi su zaradili 95% cifre koji su zaradjivali prethodnih dana.

Mene je ceo dan juce tako zezao. Malo radi malo ne radi. Ali od kako sam resetovao komp , tj prekinuo kopanje, evo do jutros ih ne pusta u rad....Ne mirise na dobro 🙂 Dobro je da barem demo nalozi rade...

Mene je ceo dan juce tako zezao. Malo radi malo ne radi. Ali od kako sam resetovao komp , tj prekinuo kopanje, evo do jutros ih ne pusta u rad....Ne mirise na dobro 🙂 Dobro je da barem demo nalozi rade...

Ne preporucujem vise razbacivanje s demo nalozima.
Ja da ispucam ove i posle lagano.Vrlo mi ne mirise lepo.
Cepajte free naloge a demo samo gde bas morate.
Moj predlog,vi kako hocete.Nemojte da vas pohlepa proguta😉

Meni kopa normalno al me isplacuje smesno ..juce 0.1 euro po nalogu za ceo dan..sad od sinoc u 23h 0.04 eura po nalogu..do sad bilo 1.1- 1.5 eura

Meni kopa normalno al me isplacuje smesno ..juce 0.1 euro po nalogu za ceo dan..sad od sinoc u 23h 0.04 eura po nalogu..do sad bilo 1.1- 1.5 eura

I ja ne znam gde ja i ti gresimo? Ovi bogatasi normalno dobijaju, imaju protekciju 😛
Interesantno da samo stane i ne mrda.
Ima li neko resenje kao sto je cgwatcher ali da ga pustim da prati vise naloga?
cgwatcher zakuca cim pustim vise od jedan.

Poslednja izmena od urednika:
I ja ne znam gde ja i ti gresimo? Ovi bogatasi normalno dobijaju, imaju protekciju 😛
ko ce ga znati..neku foru su ubacili sigurno..tipa ko im dao vise od 200 eura on moze i dalje da kopa..naravno to sam lupio..ja cu sad prekinem da trosim struju dzabe..ostavicu jedan nalog radi testa da radi da vidim ako proradi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno