Posto ne razumes zato sam ti objasnio.
Ako ti je namesten eng onda ti automatski radi swype kada namestiš na srp onda nema swypa . Dakle otkucas neku reč npr "dobro" kliknes na rec i pojavi se plus znak dodas rec , sledeci put samo krenes swype i rec je tu . Dosta veznika i nekih reci već postoje u eng recniku(naravno ne znače isto ali se mogu koristiti. Ja to obicno radim kada kucam sms tada sam i većinu reči ubacio . U slobodno vreme sam otkucao neke najbitnije reči i fino radi. Što je najbolje nema nikakvog laga , ranije na samsungu je posle nekog vremena znalo da laguje kako swift tako i fabrička.
Okačio sam klip pre nekih 7,8 strana.
Nije najsrećnije rešenje ali kad mi je potrebno kucati sms jednom rukom , mnogo mi zgodno dođe . Inače je swype na eng odličan. Tako da kad kucam nešto preko messengera dosta ubacujem strane reči i neki svoj sleng koji inače koristim .![]()
Koja si verzija? Ja na zadnjem dp-u. Tastatura mora na eng da bude,isto mi je i jezik i region na usa ,mozda je to.
Razumem sta si rekao, ali nista nisi objasnio vec istresas neke svoje feustracije. Hvala Tolero, ali ni meni se ne pojavljuje plus vec samo copy
Želeo bih da pređem sa Androida na WP, pa ako bi mi neko od vas koji ste već na WP posavetovao, bih bih vam jako zahvalan...
Interesuju me sledeće stvari:
Hvala unapred.
- Da li na WP postoji ok zamena za rss aplikacije sa androida (koristim Sparse rss),
- Da li je istina da na Viberu ne radi pozivanje,
- Da li je na WP moguće menjati ikonice, sam izgled ikonica,
- Da li je kao na androidu moguće instalirati aplikacije sa npr mem. kartice, a ne samo sa WP store-a,
- Da li postoji alternativa za YT, pošto sam negde pročitao da YT za WP ne postoji...
- Da li je moguće reprodukovati većinu "popularnih" audio i fideo fajlova
- Da li je moguće postoji aplikacija za sound profile, i namestiti njihovu automatsku aktivaciju (kao Power Scheduler aplikacija na Androidu)
Mislim da je na odgovor pod 7 NE a pod 3 takođe NE.
Da da, nije mi to odmah palo na pamet. Ali ipak nije baš kao kod androida, ne možeš promeniti sve ikonice, samo podržane u okviru tih aplikacija. Ili grešim?
Želeo bih da pređem sa Androida na WP, pa ako bi mi neko od vas koji ste već na WP posavetovao, bih bih vam jako zahvalan...
Interesuju me sledeće stvari:
Hvala unapred.
- Da li na WP postoji ok zamena za rss aplikacije sa androida (koristim Sparse rss),
- Da li je istina da na Viberu ne radi pozivanje,
- Da li je na WP moguće menjati ikonice, sam izgled ikonica,
- Da li je kao na androidu moguće instalirati aplikacije sa npr mem. kartice, a ne samo sa WP store-a,
- Da li postoji alternativa za YT, pošto sam negde pročitao da YT za WP ne postoji...
- Da li je moguće reprodukovati većinu "popularnih" audio i fideo fajlova
- Da li je moguće postoji aplikacija za sound profile, i namestiti njihovu automatsku aktivaciju (kao Power Scheduler aplikacija na Androidu)
7. Mislim da nema, ali iskreno... Nikad to ne koristim... Niti ću... Pa čemu?!
Baci me u bedak :S: A taman sam nekako rešio pa pazarim telefonMoraces rucno. Mozda preko onog quiet hours, ali nisam probao. Sacekaj malo sa kupovinom, neki su prijavljivali da se sama restartuje.
Baci me u bedak :S: A taman sam nekako rešio pa pazarim telefon
Šalim se, blizu sam odluke, ali se, moram priznati plašim da naviknut na android neću ok prihvatiti WP...
Kanda ću morati još koji put do prodavnica da se izigram :sceptic:
Jeste dobra 735, ne sporim. Ali na drugom forumu su se zalili na nasumicno restartovanje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari