- Učlanjen(a)
- 29.07.2006
- Poena
- 465
W10 predstavljanje 01/2015. , PfD q2/2015, službeno krajem 2015. za novu generaciju, za starije 2016. sa osakaćenim funkcijama..
Da li 1520 spada u starije i osakacene za WP10 ?
W10 predstavljanje 01/2015. , PfD q2/2015, službeno krajem 2015. za novu generaciju, za starije 2016. sa osakaćenim funkcijama..
Čini mi se da preskaču 8.1 gdr2, niko ga više ne spominje..
Službeno Denim možda za 930/1520 do kraja godine, ostali u q1/2015. , stari uređaji neće imati nikakvu vidljivu nadogradnju (možda malo brže paljenje kamere i to je uglavnom sve..)
Sporo sve to ide, ponuda M$(Nokia) uređaja je trenutno katastrofa, nema niti jedan kompletan uređaj (OLED+Glance..),
najpametnije je preći na android srednjeg ranga 200-250€ (LG G3S, Moto G, SGS3 Neo...), pa za 1-1,5 g. možda opet na WP10 ako bude nešto od njega.. :d
Ne.Da li 1520 spada u starije i osakacene za WP10 ?
Odakle ti te informacije? Ne siri propagandu ... W10 za stariju generaciju 2016god LOL
zašto nema wp viber video poziv , a na Android i iOS ima
1020 Npr nije osakacena sa dual core (posto radi po statistici kao ona sa 4 jezgra iz 830/730) plus 2 gb ram memorije tako da za novi update nije sigurno osakacena sve dok MS moze da portuje drivere za fw kao sto je Denim dotle cemo i imati podrsku a gde ima volje ima i rezultata a da iznevere kupce tih modela nebih rekao da su toliko ludi, posto ce taj isti kupac posle nekog vremena uzeti i novi model (tako prave sigurnu prodaju proizvoda). Ja verujem da ce situacija sa W10 biti ista kao i sa 8.1 updateom - hocu reci slicna. Ume MS da zastane a ume i da iznenadi npr kada je za 1020 izasao update 8.1 + Cyan negde pocetkom avgusta ubrzo je dosao i update 1 a ovo sto mislite da ce da odustanu od update 2 vrlo je moguce da su ga merge-ovali sa w10 (npr normalniji settings).
BMW is reportedly set to acquire 57,000 Lumia Windows Phones for its employees http://www.winbeta.org/news/bmw-reportedly-set-acquire-57000-lumia-windows-phones-its-employees
Nije ni wp ono sto bi trebalo da bude. Nemas mogucnost vise attachmenta u outlook-u, sve sto kliknes da preuzme on stavi u ko zna koju memoriju(vidljivo je samo u aplikaciji koja ga otvara npr. office, adobe..) umesto da spakuje u downloads folder. A da ne pricam da ne mogu kao covek da share-ujem link web stranice na whatsapp, nego moram copy paste za koji opet ne postoji clipboard... I tako u nedogled i tako u krug... Valjda ce se opametiti sa wp10
Radom jesam zadovoljan. I da me ne shvati niko pogresno, da pomisli da samo mracim... Ali mislim da je ipak malo nedopustivo predstavljati telefon za biznis korisnike a da outlook bude tako nedovrsen. Ne znam sto nisu jednostavno prekopirali onaj s racunara...
Windows Phone Preview for Developers 14219 update is live
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari