To je tvoje viđenje. Po meni ip5s ne može da se poredi ni sa jednim flagship telefonom zadnjih godina. SA ekranom od 4 inča je zaista smesno porediti ga sa bilo kojim ozbiljnijim Android telefonom, pogotovo Samsung note, ostalo neću ni da spominjem.Kako neopravdano kad u tom segmentu Samsung nema bolji telefon?? Ne treba valjda da ti objasnjavam da je Note serija nesto skroz drugo i da kao takva nema konkurenciju, jedino sto je pohvalno je sto Sam i pored toga sto u Note seriji skoro da i nema konkurenciju gura taj model ka napred, ne stagnira.. Ali u sustini to se i ocekuje od Note serije zar ne..
Ae vrati se pa lepo procitaj PAZLJIVO sta pise.. Ustvari nemoj, neka ostane ovako da ne idemo u off..To je tvoje viđenje. Po meni ip5s ne može da se poredi ni sa jednim flagship telefonom zadnjih godina. SA ekranom od 4 inča je zaista smesno porediti ga sa bilo kojim ozbiljnijim Android telefonom, pogotovo Samsung note, ostalo neću ni da spominjem.
Promasi ti poentu, nit vozim 7 nit sam gledao juce AMG, samo tako izgleda ova tema.Jel pokušavaš da nam kažeš da voziš BMW serije sedam? Što onda ne voziš punta ako si tako ravnodušan prema svemu i ne vidiš tu nista spektakularno ? Što se tiče specifikacija, stvarno ne znam od kog flagshipa ove godine je brži 5s. Možda jedino od S5 zbog TW-a koji je stvoren da ubije performanse svakog Samsunga.
U potpuno istoj situaciji sam i ja bio, stim sto sam ja prodao moj n3 za 320e, i nisam hteo da zbog boljeg ekrana dam 200+e.. Tako da sam koristio posle ip5 i evo sad Nexus5.. Tako da sebe smatram barem malo kompetentnijim kad je rec o Note seriji, od onih koji su sa s2 ili nekog drugog telefona iz 2011 presli na N4 i dozivljavaju orgazme.. To ne bi bio problem da svojim nekim izjavama mogu da izazovu kod buducih kupaca neka lazna ocekivanja. Bas kao syo su i kod mene neki koji su za N3 govorili da i posle mesec dana koriscenja nema ni najmanji lag, kao ni jedan bag.. Kad ono sutradan posle kupovine ista stvar kao i kod N2, u dialer se ulazi po par sekundi (ne uvek) , ali dao sam 500 i kusur evropljana za telefon i necu da vidim to, no to je sve bila zasluga TW i optimizacije.. Na N4 se samo jednim desio taj zastoj dailera, ali primetno kraci nego na n3 i nije toliko ucestao..Ja sam iskreno do sada koristio n1 n2 n3 i kada je doslo vreme da se kupi n4 svoj n3 sam prodao za 290e i onda se javilo pitanje dal stvarno vredi dodavati 250e za n4 onda sam se raspitivao kod ljudi koji ne gotive samsung i rekli su mi da pokusam da kupim neki drugi telefon htc ili 1+1 motrolu ili pak lg ukoliko taj telefon ne ispuni moja ocekivanja dace mi lovu koju sam ja dao za kupovinu tog telefona.. Nakon prelaska na 1+1 i koristenja m8 na neko vreme odlucio sam se da definitvno sigurno jedan duzi period ili nikako vise necu Uzeti samsung.. A sadkad bi me pitali zasto tako mislim nisam siguran dal bi mogao da objasnim zasto, jer nemam neke konkretne argumente kako bi ubedio narod da predju na neki drugi telefon.. Tako da kad sve saberes i oduzmes na kraju bi jos ispao i glup.. A drugo vecina ljudi koja prati ovu temu su ljudi koji ili koriste samsung ili planiraju da ga koriste tako da niko ne bi stao na moju stranu u rasprava bi se tu zavrsila da ljudi ipak trebaju da kupuju samsung telefone.
Kupite orginal samsungov cover i dobivate bolji osecaj telefona u ruci sto se tice klizanja a i samog drzanja.Inace dobivate na malom prozorcetu covera prelepe aplikacije sata ali samo ako kupite orginal,sa kopijom necete dobiti te aplikacije.
Super mi je taj sat na drugoj slici. Ima li i drugih da se izabere ili...?
Nikad nisam imao ovaj cover sa "prozorom".
Super mi je taj sat na drugoj slici. Ima li i drugih da se izabere ili...?
Nikad nisam imao ovaj cover sa "prozorom".
Ako ti nije cimanje da mi pošalješ adresu sajta na pm, ili postavi ovde ...
Našao sam za 20 $ preko ebay-a ako je to ok ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari