Pa probaj kasnije :dSta da radim?
Koliko para imas na kartici? 99% sam siguran da nemas dovoljno psra ps ti zato pise.Imam jedno pitanje. Napravio sam nalog na Paypal-u i ukucao koju karticu koristim u mom slucaju Intesa internet card Visa. E sad kada pokusam da povezem karticu sa nalogom tj. da je linkujem izadje obavestenje da ce mi uzeti 1.5e pa ce kasnije vratiti. Medjutim kada kliknem na continue izbaci mi gresku i ispise sledece: The Credit Card Verification System used by PayPal is currently unavailable. Please try to add your credit card at a later time. We apologize for this inconvenience. I tako vec dva dana. Sta da radim?
Koliko para imas na kartici? 99% sam siguran da nemas dovoljno psra ps ti zato pise.
Tako je i meni pisalo ja reko do njih, sidjem iz zgrade do banke uplatim 10€ i tadaaaaa.
Sve zavrsrno savrseno, to mi se desavalo 3 sigurno.
Kazi koliko para imas na kartici. Prosto mi je nemoguce da je do njih problem, znas da BI zahteva 6% vise da imas ns kartici od cene koju placas.
Ови из ПП су или *****и или ми је неко украо налог.
Користио самналог без проблема за купвину преко Ибеја пре 10 месеци и од тада ми није требало па сам и заборавио на то. Сад покушам чисто из досаде да се улогујем кад оно не може. Ајд што сам заборавио лозинку, то свако заборави, него ниједан имејл у животу који сам користио неће да прихвати! И она страница за помоћ где укуцаваш све мејлове па онда они траже поклапање из базе избацује да нису нашли! ХА! А на Ибеј налогу ми лепо пише са којим ПП налогом је повезан и коју имејл адресу користим на ПП ! Али цврц! неће. Да ли је неко имао слична искуства? Има ли временског ограничења за мировање налога тј некоришћење? Ма шта је ово пишем неће нико ни да прочита.
Наравно писао сам им и мејл који се аутоматски одбија зато што нема поклапање у бази!
Probaj gotovo sam siguran da je to problem, ajd pa javi.Imam tacno 3.43€ sto je dosta vise u odnosu na 1.5€+6% Ajd videcu kada budem nesto uplacivao da prvo probam da linkujem karticu pa tek onda da kupujem.
jea, rajt...
Nisi ubo tacan mail. Nemoguce je da ti oni ne prepoznaju mail adresu.
Прочита ли ти задњу реченицу коју написахA da probaš da pišeš pay pal supportu?
Ovo je pokusana kupovina na Nuveem-u. Sad sam pogledao preko neta stanje na racunu i pise da je rezervisano 4 puta po 0.84e verovatno svaki put kada sam pokusao da kupim. Dakle novac je i dalje na mom racunu ali je rezervisan i sad ne znam kako da se obratim Paypal-u da ih pitam da li mogu da uklone rezervaciju, tj ne vidim nigde na sajtu neki chat ili tako nesto gde mogu da pitam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari