Šta je novo?

HTC One M8

55e2997d72c8645106886ad34b86c6f7.jpg

Nije loše!

Isto mnogo dobra stvar je što su premestili senzor blizine i svetlosti pored kamere prednje. Na m7 je pravilo problem sto je skroz levo.

Da li neko ima iskustva sa dotview (ili kako vec) maskom za m8?Na internetu sam ih nasao za neku sicu,tipa 4,5eura.Originalna je dosta skuplja,ali ne znam da li je toliko bolja?
Generalno,da li koristite maske (case,bumpere) za ovaj telefon?

Da li neko ima iskustva sa dotview (ili kako vec) maskom za m8?Na internetu sam ih nasao za neku sicu,tipa 4,5eura.Originalna je dosta skuplja,ali ne znam da li je toliko bolja?
Generalno,da li koristite maske (case,bumpere) za ovaj telefon?

Ja sam koristio Dot view original mogu ti reci da je odlicna.

Au ako budu ove spec bice ludnica. 5 inca i 1080p ! Bravo za htc

Ne treba vise za 5 inca i s810. Nece imati najbolju bateriju na trzistu ali ce biti iznad proseka

Kolike baterije imaju s5 ili m8 pa su jedni od boljih po tom pitanju.

Poslednja izmena:

^ sigurno mu ne treba vise od 2800 mAh za 5'' 1080p panel koji ce biti jos stedljiviji a isto vazi i za S810. Nisu ludi, autonomija ce sigurno biti bolja od M8. E ali naravno mogli su da idu i na 3200 mAh npr ali nije im u interesu, to se cuva za neki sledeci One.

Au ako budu ove spec bice ludnica. 5 inca i 1080p ! Bravo za htc

Vrhunski potez ali za nas ''nekoliko'' (recimo max 40%), za ostale ce to biti fail jer nema 2k, kako da kupe telefon koji je ''zastareo'' i nema 2k displej :d

Ako je ovo tacno moze da znaci da ce i S6/Z4 ostati na 5,2'' sto je odlicno, jos kad bi i oni preskocili 2k ekrane bilo bi do jaja. Ali mislim da nece, posebno samsung ima da ide na 2k.. Jedino sto ne valja ako je tacno za 3Gb rama jer to moze da povuce i ostale da ne ugrade 4Gb, mislim i 3Gb je sasvim dovoljno, posebno za sense ali..

Poslednja izmena:
^ napisao sam pre neki dan da se pominju problemi sa S810 (navodno pregrevanje, proizvodnja i dostupnost), cim su pocele da kruze takve glasine odmah su poceli da se pominju Z4, M9, S6 sa S805/S808 ili predstavljanje na MWC ali odlaganje pocetka prodaje.

Koliko se raspadaju govori i podatak da su s810 najavili za q4 2014 god. A moguce da nece izaci pre sredine 2015.
Da je mtk malo jaci pa da iskoristi njihovu neozbiljnost i uzme par procenata trzista.

Poslednja izmena:
Tako je to kad su skoro svi poceli da zavise od qualcomm-a. Bas me zanima sta ce biti na kraju.. najbolje bi bilo kada bi svi iskulirali 2k displeje i predstavili vodece modele sa 5,2'' 1080p, 3000 mAh+ baterijama i S805 a da se dodatno potrude oko kamera, zvuka/zvucnika i naravno softvera. Konkretno za htc - mnogo bolja opcija bi bio M9 sa kvalitetnom kamerom, dodatno unapredjenim ekranom, zvukom, softverom, vecom baterijom i S805 nego prekopiran M8 (upix bez ois-a) sa 2k i S810.

Poslednja izmena:
Treba da se otvori novi thread za M9 i rumors. Inace 1080p nema terorije da bude u novom flagship-u. Nekome je bas dosadno :)

ljudi,jel ima neko problem sa video snimanjem? naime jos dok kadriram sliku sve je ok,cim startuje snimanje videa slika se skroz zamraci!!! (pricam o uslovima loseg osvetljenja)..

Koliko lošeg osvetljenja? Normalno je da u preview modu možeš da imaš dužu ekspoziciju, nego kada počneš video snimanje.

Koliko lošeg osvetljenja? Normalno je da u preview modu možeš da imaš dužu ekspoziciju, nego kada počneš video snimanje.

Skroz lose! Ispod stola u osvetljenoj sobi kamera skoro da nevidi nis
ta!

Staviš flash on (lampu) i verovatno jedino tako možeš nešto da uhvatiš, al ne vidim poentu snimanja ispod stola.

Da ne ulazimo u to zašto je snimao ispod stola :D, reći ćemo da je bilo samo za potrebe testa ;)
Enivej, ni jedna standardna kamera ti u tim uslovima neće snimiti ništa pametno, osim ako nema neko dodatno osvetljenje. Jedino možeš da eventualno uslikaš nešto sa dužom ekspozicijom i pod uslovom da je telefon na neki način fiksiran, kako ne bi dobio stesenu sliku.

Da ne ulazimo u to zašto je snimao ispod stola :D, reći ćemo da je bilo samo za potrebe testa ;)
Enivej, ni jedna standardna kamera ti u tim uslovima neće snimiti ništa pametno, osim ako nema neko dodatno osvetljenje. Jedino možeš da eventualno uslikaš nešto sa dužom ekspozicijom i pod uslovom da je telefon na neki način fiksiran, kako ne bi dobio stesenu sliku.

Ovako: prvo sam primetio da video snimljen u kaficu pod slabim osvetljenjem nije to ono kako bi trebalo da bude. snimao sam i ranije sa oneX...mnogo vise osvetljenih detalja... Pa sam onda isprobao kuci sa raznim rucnim podesavanjima-opet isto...odjednom padne mrak preko kadra...

Ima li neko slicno iskustvo sa ovim modelom?

Lose da se jedva vidi. Po danu je ok,po mraku se nisya ne vidi...

3 posta jedan ispod drugog, u 3 minuta... :S:

Utisci nakon 7 dana koristenja telefona.Baterija fenomenalna (u odnosu na m7).Rekao sam 10ak %,sad mogu da tvrdim da je cak i 30%.Telefon je savrsen,dalje nema :)

Po mom korišćenju 10ak %

Crnja zna znanje.. :) odgledati klip do kraja

Smartphone Awards: 2014!: [YOUTUBE]f6pPIG3EvAs[/YOUTUBE]

*** с**** ме сад:). Не знам да ли да чекам м9 или да узмем м8 за недељу, две гррр.

Da li neko zna, koji model se prodaje u VIP-u, gpe ili stock? Koja je razlika uopste?

Nazad
Vrh Dno