Šta je novo?

HTC One M8

Da li si telefon nosio u telenor na reklamaciju ili u Begram?
Nosio u Telenor. I bilo je cimanja oko mesec dana! Telefon mi je skroz bio mrtav posle update_a jednog xposed modula! Nije davao znake života, i kad ga priključim na punjač ne svetli lampica.... Dobro sam prošao što se garancije tiče jer je telefon bio root_ovan + S-Off!

Hvala na informaciji. Ćale ima ljubičastu kameru pa bi bilo sjajno da mu daju M8.

Imam s-off, kako sad da otključam bootloader bez htcdev-a? Video sam neke tutove al treba root, al kako da uradim root kad mi je zaključan bootloader?

Ne znam stvarno, vidim da nekome radi, ja sam se jebavao isto sa ta dva posto imam problem sa otkljucavanjem bootloader-a. Na htcdev konstantno dobijam Extract token information failed iako sve radim pravilno. Jedino resenje je Sunshine, ali nikako da se nateram da odvojim 25 dolara za to a nemam pojma postoji li i da li radi "narodna" verzija.

Ovde je već bio otključan bootloader, i nema razloga da ja opet idem na htcdev jer imam s-off. Samo root da uradim i sve ću lako kasnije. Samo mi treba vremena da uhvatim.

Ekran na m8 znatno bolji nego na m7. Bolje su boje za klasu, a bela za 3 klase bolja. Jače osvetljenje na m8.
M8 fluidniji primetno. Baterija za sada bolja al ništa posebno, zvaću za par dana više o tome.
Vibracije su jače na m8 kao i zvučnik.

Poslednja izmena:
Hmmm. Da ga izbace bez s810. Ne treba im još jedan "promašaj" iako je m8 odličan telefon po meni..

Jel moze neko da mi kaze koji je poslednji apdejt za M8 bio? Da mi ako moze slika ili prepise sta pise u bootloaderu, ili prekopira "fastboot getvar all" ? Da proverim da li je sve ok.

I da, jel sad kad radim update moram da vratim na stock recovery pa tek onda update?

Мора stock recovery за OTA.

Hmmm. Da ga izbace bez s810. Ne treba im još jedan "promašaj" iako je m8 odličan telefon po meni..

To je ono sto sam procitao negde da se pominju neki problemi sa S810 (pregrevanje i nedovoljne kolicine za sve planirane uredjaje). Tako da me uopste ne bi cudilo da dodje ili do odlaganja pocetka prodaje raznih uredjaja koji cekaju S810 ili ce jednostavno ici na S805.

To je ono sto sam procitao negde da se pominju neki problemi sa S810 (pregrevanje i nedovoljne kolicine za sve planirane uredjaje). Tako da me uopste ne bi cudilo da dodje ili do odlaganja pocetka prodaje raznih uredjaja koji cekaju S810 ili ce jednostavno ici na S805.
Moguće da će samo s6 imati s810 a prvi sledeći g4 pošto on izlazi koji mesec posle.

I taj snapdragon, od s4 pro SoCa ništa ozbiljno nisu izbacili. 2 god ista čuda

Koji je stock cid za vipov m8?

cid za sve naše operatere je htc__032, inače poslednja verzija softvera je 3.28.401.9

Super :D
A jel znaš možda koji je stock cid za m7? :D

Led notifikacije primetno jače svetle i bolje su uočljive nego na m7. Programi za nijansu fluidniji.

Misliš na ljubičastu kameru? Ja nemam taj problem, koliko ne sećanje služi samo u početku prodaje sam video par ljudi na xda koji su se žalili na to, posle nisam.

Poslusao sam vas i mjenjao m7 za m8.Prvi utisci : Bolji odziv ekrana (vibracija je dosta bolja),bolji ekran,malo brzi rad.Ostacu na ovom modelu (ako ne bude problema) bar do ljeta sledece godine :)

Baterija za sada. Koliko vidim bolja nego na m7.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1417552188931.png
    uploadfromtaptalk1417552188931.png
    266 KB · Pregleda: 185
I ja sam primjetio da je baterija bolja nekih 15ak % (ugrubo receno).Do m10 nema mjenjanja telefona :)

Tako sam ja rekao i za m7 pa me evo na m8 :D

Pa klasika. Ako izbace m9 sa s810 i solidnom kamerom nema ko neće preći :)

Taj sam :D Baš sam se naložio na HTC, a i najbolji je :)

Vrh Dno