Šta je novo?

HTC One M8

Imam problem,kada se javim sagovornik me nista ne cuje a kada stavim na speaker sve me normalno cuje. Zna li neko mozda u cemu je problem?

Микрофон отишао..?

na M7 je bilo problema nedavno zbog nekog Google Play Services apdejta, pricalo se dosta o tome na ARHD temi, a pogadjalo je i druge ROM-ove...

Не, тако је код мене било када сам мењао микрофон на телефону...

Heh, otpalo mi slovo T na leđima. Ovako se ne primećuje da nedostaje, jedino kada se pređe prstima preko logoa oseća se udubljenje.

Ja sam čuo za 2 slučaja takva. Ja gledam kod mene i nije mi jasno kako je nekome uspelo to da otpadne?

Nemam pojma stvarno, drzim ga u farmericama ili na stolu. Stvarno mi nije jasno. Danas ga izvadim i pozadi napipam grudvice lepka, kad sam skinuo lepak shvatio sam da je slovo u medjuvremenu otpalo. Gde i kako ne znam.

2014-11-16-3125.jpg

Kada se zumira primecuje se nervnina ivica, inace ovako iz daljine ne primecuje se nista.

Poslednja izmena:
HTC One M8 je najbolji Android telefon po izboru Business Insider Tech ekipe.

Prema njihovim testovima, a obavili su ih na desetine tokom 2014. godine, HTC One M8 je ostavio najjači utisak i poseduje “ono nešto” što ga izdvaja iz mase. Prema tom portalu HTC One M8 prednosti i razlozi sa top mesto su sledeći:

izuzetan dizajn
savršen kvalitet izrade
odlični stereo zvučnici BoomSound
odličan propratni kamera softver
baterija od makar jednog dana
Sense korisničko okruženje i BlinkFeed
lakoća korišćenja
redovne Android nadogradnje.

Ono što na HTC One M8 nije na visini zadatka je:

rezolucija kamere
ekran (iako jako dobar, Note 4 je šampion)
cena (flegšipi drugih proizvođača su povoljniji).

Drugi po redu takmičar je Motorola Moto X, a treći ja Samsung Galaxy Note 4.

Tokom odluke Business Insider vodio se sledećim parametrima: dizajnom, cenom, kvalitetom softvera, kvalitetom kamere, trajanjem baterije, lakoćom korišćenja i ekranom.

Poslednja izmena:
^ ovo kao da je tekst iz kurira :d baterija od makar jednog dana, lakoca koriscenja..

Poslednja izmena:
^ ovo kao da je tekst iz kurira :d baterija od makar jednog dana, lakoca koriscenja..
Tako biva kad nasi portali prevode ;)

Little SoT
8f66cb9e06932e122b69956bd7f8edce.jpg

Probao sam sveeeee, ali nijedan telefon me nije odusevio kao M8, ko ga nije koristio bar 5 dana, moze samo da lupeta, kao i za sve ostale...

Ja msm da ne, nemaju ni svi m7 zbog onih suđenja i presuda na stranu nokije.

Bilo je neke price o tome secam se ali se ne secam epiloga. Inace mislim da moj M7 ima jer snimke sa koncerata pravi bez ikakve distorzije. Razmisljao nesto kakav ce biti flagship za 2015 pa mi pao na pamet HAAC :)

Bilo je neke price o tome secam se ali se ne secam epiloga. Inace mislim da moj M7 ima jer snimke sa koncerata pravi bez ikakve distorzije. Razmisljao nesto kakav ce biti flagship za 2015 pa mi pao na pamet HAAC :)
Takodje i meni kad ukljucim na Viber ili Fejs mic iz diskoteke nista se ne cuje dok na fabricki nema nikakvog suma sve se cuje savrsenstvo.

Cenim da moj M7 npr. nema jer drugar sa Lumiom 925 pravi mnogo bolje voice message na WhatsApp-u, običan voice recording nisam probao ali cenim da ne bi bilo razlike.

Jednu priliku sam propustio da sam m7 pređem na ovaj fon, ali ovu nisam mogao. Još malo ću ostati na m7 dok se ne naviknem na m8 i tako :D

Prilozi

• uploadfromtaptalk1417196207559.jpg
    uploadfromtaptalk1417196207559.jpg
    1,005.4 KB · Pregleda: 235
Čestitam :) mogao bi da uporediš baterije i da onda napišeš ovde tvoje zapažanje

Uporediću u narednim danima, dok uradim root i ostale stvari. Sad idem u treću smenu tako da ću sutra malo da uradim vremena. Ali očekujte u narednim danima detaljniji review fona kao višemesečni korisnik m7.

Ja dobio od Telenora M8 uz doplatu od 6000 din pošto nisu mogli da mi poprave M7. Planirao sam da preskočim M8 i sačekam sledeći One model ali eto nije mi se dalo! Prezadovoljan sam!
Baterija je bolja nego na M7!

Poslednja izmena:
Iz prve ruke što sam primetio je brže učitavanje, brže vraćanje aplikacija iz recent apps. Videćemo da bateriju u narednim danima, uporedno ću ih koristiti.

Nazad
Vrh Dno