Šta je novo?

HTC One M8

Stock. Stock je sa sense user interface-om, a gpe je pure android kao na nexusu(on se kupuje valjda samo preko play store u usa)..

Pitanje za vlasnike HTC One M8, da li u muzičkom plejeru (fabričkom) postoji opcija za usporavanje i ubrzavanje reprodukcije (play speed)? Interesantno da čak ni PowerAmp nema tu opciju dok stock player na S4 koji trenutno koristim to ima. Vrlo korisna stvar za muzičare.

Ne vjerujem da ima.
Sta mislite, ima li potrebe da se sad patim, rootujem ga i ubacujem neki Lollipop ilo sacekat do Januara pa stock?

Ako ti sve radi kako treba i očekuješ, zato bi bilo šta čačkao? Sačekaš lepo zvanični, kad se to lepo ispegla. Ni jedan v5 ne radi sjajno (nexus 5, g3, s5). Treba to još da se ispegla.

Ma radi sve perfektno nego eto malo promjene... Najvjerovatnije cu sacekat oficijalni jer su custom vazda puni bugova...

Oficial Sense lolipop ili pričate za gpe?

kakvo je stanje sa otvaranjem m8, za popravke i zamjenu baterije? Pizdim sto me m7 sluzi savrseno, ali bih rado bateriju zamijenio vec sad za novu, nego nece da moze... :S:

Kazu lakse nego m7 ali i dalje tesko. Vise ne treba da se salje u poljsku na servis :)

Zvanicno na konferenciji htc-a u UK je receno da ce tada da krene rollout. Isto je potvrdio i Mike sa XDA

Ja sam probao sve zive romove, skontao sam da stock 4.4.4 najbolje radi, ostavio sam ga tako, relock bootlader-a, stock recovery i lagano se ceka LP...

Kazu lakse nego m7 ali i dalje tesko. Vise ne treba da se salje u poljsku na servis :)

to i ja znam... Licno, nosim u ovlasteni servis uvijek (Podgorica!), manje me interesuje da li je njima lako ili tesko, a vise da li moze ili ne, i da li se osteti kuciste prilikom otvaranja :) Desire HD su uspjeli da mi izgrebu, jer nisu znali kako se pravilno skida LED flash (sto sam lagano ja znao :S: ), a One X su perfektno zavrsili sve...

Ček, zar ne može samo stock recovery i onda ota?

Jel apdejtovao neko HTC Service pack? Vidim na playstore brdo ljudi se žali kako više ne mogu da šalju niti da primaju pozive nakon tog apdejta.

Sa ovih skrinsutova se moze zakljucit da su promjene u dizajnu minimalne..

Baterija što se mene tiče super!

Prilozi

• uploadfromtaptalk1418929099946.png
    uploadfromtaptalk1418929099946.png
    262.1 KB · Pregleda: 158
Jel bolje radi fon na dalvik ili na art-u? Na čemu je bolja baterija?

ionako će art biti jedini od lollipopa tako da nema razloga da razmišljaš oko toga. stavi art.

Da se odmah naviknem :D A koja je trenutno razlika? Čisto da znam

brži je art, trebalo bi najviše da primetiš pri multitaskingu, prebacivanju iz aplikacije u aplikaciju i generalno u startovanju aplikacija.

Neće da mi prebaci na art o_O
Samo restartuje fon i to je to, ništa se ne dešava

Vrh Dno