Šta je novo?

HTC One M8

Слажем се. Носићу је прво време мало и онда ћао бај.

Стигао фон:p. Први утисак је дизајн сјајан. Али брате ала клиза из руке. Једва чекам case да дође. Имао сам два апдејта ...Прво питање: Шта могу да одстраним од ових HTC апликација? Има их гомила.

Sestra ima ovaj telefon, i juri za njega neku kvalitetnu silikonsku futrolu. Dobila je jednu uz aparat ali joj se pohabala... Ima li neko predlog za neku, a da što manje menja gabarit samog aparata? Cena nebitna...

Odes druze u prodavnice i kupis..
Oce li bit sto od onoga da 3-ceg dolazi lizalica

Ала се греје овај алу шта је бре ово? На LTE када сурфујем не могу да држим телефон?! Wtf? Јел се и вама овако греје?

Meni je trenutno max nesto preko 40.. I to samo kad igram Anomaly 2 . inace 4g lagano bez grijanja.

Како да измерим темп? Ово је ненормално мени.

Imas raznih aplikacija ali ja vjerujem samo ovim oficijalnim npr BatteryGuru od Snapdragona ili AnTuTu Benchmark sa widgetima.

Како да измерим темп? Ово је ненормално мени.

Taj sam osecao i ja kad sam pazario m7.
Nakon nekoliko plasticnih i staklenih telefona,ovaj se primetno grejao za razliku od ostalih.
Na wi fi nisam imao problema ali zato na 3g je znao da se usija momacki cak iako nije mnogo toplo napolju.
***,moraces se navici na to :)

To da. Al ujutru kad ga uhvatiš a on hladan kao mrtvak, ne procenjivo, isto i sa m7 i m8.
I ja jurim case. Jeste mi mnogo lepši i prijatniji bez ičega, al ga moram čuvati.

A za aplikacije, imaš sreće da nije Samsung, da vidiš šta tu ima nepotrebnih aplikacija i gluposti. HTC je po tome najbolji..

Капирам. Смирио се али је ишао и до 42. Ма са ѕ3 и прелазим:). Него питам за апликације које користите. Није лош овај Sense али ћу вероватно на Novu.

Od aplikacija koristim sms, kalendar, dialer, galeriju, vremensku prognozu, clock, tasks, htc backup i BlinkFeed ( koristim Novu ali sam stavio da mi na swipe up otvori BlinkFeed). Tv aplikacija kod nas Može da se koristi samo za menjanje kanala, šteta što ne radi vodič. Sms aplikaciju sam dugo koristio jer je lepa i brza ali skoro sam prešao na Textru.

Ајде и ја једном да се пробудим са исто % батерије на телефону хахаха.

Ja ga nisam punio od sinoć u 8, uz puno poruka, poziva, malo snimaka i slika ostao sam na 16% sada. Plus nije bio full pun, nego oko 80%
3aa355007fe291027febb92e2eb3b661.jpg

Što iseče ovu drugu?

Reksona, jel mozes da okacis jos par skrinsotova, nesto se ne vidi dobro, sitno je bas?

Ђилке :smoke:

Čime da obrišem sočivo prednje kamere jer se zamutila? o_O

Jel burek bio sa sirom ili mesom? :d

Henry, daj neke fotografije sa M8 :)

Poslednja izmena:
Samo žičana četka :D

smirlg papir, nema bolje stvari! :S:

Pomogla je fora sa pastom za zube koliko vidim.
Inače drughhkharica je pričala na fon a imala onaj jbni puder i tako :D

Poslednja izmena:
Kači slike kao attachment, ne kao img

Nazad
Vrh Dno