Šta je novo?

Kojntelekt

• Začetnik teme Začetnik teme goldi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kupio i ja 10 demoa s iste IP adrese. Ledio aminovao 😉
Tj. Dokupio sam jos 6 posto sam 4 uzeo sinoc i cekao ledia da se javi.
Uzeo bih ja jos ali nemam vise IP adresa 😛

Poslednja izmena:
Evo mali tutorial za one koji koriste Telenor usb modem - da se prilikom restarta komp automatski nakaci na net. Tutorial je poslao kolega Kidence, ja sam dodao samo jedan red 😀 i sve funkcionise kako treba.

Da bi se modem automatski konktovao, moras kao prvo da ugasis PIN ako ti trazi na pocetku,tj. po pokretanju Telenor app...Ako ti ne trazi, onda ovaj korak preskoci...Inace PIN se gasi u podesavanjima u Telenor app ako ti zatreba...

Nakon toga pokrenes Telenor app, da radi ...ali ne moras da se konektujes na net...bitno je samo da app radi da bi mogao sledeci korak da uradis....

Ides na Start, pa All programs, pa nadjes Startup folder, desni klik na njega Open...

U njega treba da prevuces Telenor aplikaciju (da dodas shorcut) i treba da odes u Network and Sharing Center, sa leve strane imas Change adapter settings, kada to izaberes videces konekcuju za tvoj modem koju takodje prevuces u Startup folder...

Znaci nakon toga imas shorcut od telenor app i od konekcije za modem u Startup folderu...

Sledeci korak ti je, desni klik na konekciju za modem, pa properties, pod stavkom General u polje phone number kucas *99#, pod stavkom Options iskljucis Prompt for phone number, stikliras Redial if line is droped, bitno ako pukne veza da se sam konektuje opet, a pod redial options podesi 10-10-never

Kako ovo radi, po podizanju sistema, kada se ucita Telenor app, on tek tada u konekcijama vidi modem, a pre toga ga ne vidi....zato moras da podesis da se podigne telenor app sa podizanje sistema, sto ce odradidi jer se nalazi u startup folderu...

Kada podigne telenor app, konekcija postaje vidiljiva i komp se sam konektuje, znaci telenor app ce i dalje biti i MORA biti aktivna, ali modem nece biti nakacen preko nje, nego preko konekcije iz Win-a.

Radi li nekom ovo na VIP-u? Meni je radilo samo jedno konektovanje, nakon cega je zabagovalo. Posle sam od muke reinstalirao win, ali ponovo nece da radi.

Kako se problem manifestuje - po pokretanju VIP aplikacije nema konekcije u Change Adapter Settings, vec se pojavi tek kad se konektujem. Ako podesim redial prijavi mi da ne moze da primeni podesavanja dok je konekcija aktivna. Po pucanju veze konekcija ponovo nestane i tako u krug. Kad kliknem na mreznu ikonicu pojavi se brdo VIP konekcija, totalni haos.

Da bar izdrzi ceo dan bez pucanja, vec samo 4-5 sati.

Kupio i ja 10 demoa s iste IP adrese. Ledio aminovao 😉
Tj. Dokupio sam jos 6 posto sam 4 uzeo sinoc i cekao ledia da se javi.
Uzeo bih ja jos ali nemam vise IP adresa 😛

Instaliraj TOR i nakupuj kolko oces, to nije nikakav problem.
Nego, jesi ti pustio tih 10 naloga da kopaju na istu ip adresu?

Radi li nekom ovo na VIP-u? Meni je radilo samo jedno konektovanje, nakon cega je zabagovalo. Posle sam od muke reinstalirao win, ali ponovo nece da radi.

Kako se problem manifestuje - po pokretanju VIP aplikacije nema konekcije u Change Adapter Settings, vec se pojavi tek kad se konektujem. Ako podesim redial prijavi mi da ne moze da primeni podesavanja dok je konekcija aktivna. Po pucanju veze konekcija ponovo nestane i tako u krug. Kad kliknem na mreznu ikonicu pojavi se brdo VIP konekcija, totalni haos.

Da bar izdrzi ceo dan bez pucanja, vec samo 4-5 sati.

Isti problem imam i ja. U pitanju je telenor ali koritim MTS-ov zte mf622 modem. Takodje nema konekcije u Change Adapter Settings dok se ne konektujem. Probao sam manuelno da napravim konekciju ali nece da je pokrene po startovanju wina.
Mislim da je to zato sto telenorovi modemi koriste drugaciju aplikaciju za konektovanje, koja izbacuje konekciju cim se pokrene aplikacija.

Nije ti neki problem, posalji naknadno sto si zaboravio. Ja sam tako isto bio zaboravio na jednom da platim proviziju ali doplatio i sve ok.
Jedini problem sto nisam mogao da posaljem manje od 0.01BTC sa cryptsy-ija ali sta da se radi, bolje puci 0.009btc nego 0.0486.

EDIT: Ja mislio ti zaboravio da uplatis proviziju pa leglo manje nego sto treba, tako mi lici

Poslednja izmena:
Ja šaljem iz multibit walleta... i uračunao sam fee koji je 0.0001... poslao im još 0.0002 i sve ok.

PS. Multibit zakon, što da plaćate fee menjačnici!? Za 10 god kad 1BTC bude vredeo 100.000$ to će biti čitav 1$!!! 😉

Poslednja izmena:
Ja šaljem iz multibit walleta... i uračunao sam fee koji je 0.0001... poslao im još 0.0002 i sve ok.

PS. Multibit zakon, što da plaćate fee menjačnici!? Za 10 god kad 1BTC bude vredeo 100.000$ to će biti čitav 1$!!! 😉
Cekaj , ja sam opet neznalica , kad saljes iz wallet , zar ti fee ne obracuna sam wallet I doda na transakciju?

@SAJ to znači da može da se kopa na 10 demo naloga sa jedne IP? Pitam jer nije isto imati 10 demoa sa 1 IP i kopati na 10 demoa sa 1 IP....
Za sada ovo radi. Ledio je izgurao 24h kopajuci na svih 10.

Instaliraj TOR i nakupuj kolko oces, to nije nikakav problem.
Nego, jesi ti pustio tih 10 naloga da kopaju na istu ip adresu?
Naravno da sam pustio. Bojim se da ce ih banovati cim istekne demo ali mora da se proba.

ajmo sad,ko ce da proba 11? :eyebrows:

znaci sa 1 ip si napravio 10 naloga i kopas na svih 10 sa 1 ip, od kopanja povlacis svakodnevno, a od demoa na kraju?

Gle sad, niko nista ne komentarise, osecam da sad radi srafciger. :d

Isti problem imam i ja. U pitanju je telenor ali koritim MTS-ov zte mf622 modem. Takodje nema konekcije u Change Adapter Settings dok se ne konektujem. Probao sam manuelno da napravim konekciju ali nece da je pokrene po startovanju wina.
Mislim da je to zato sto telenorovi modemi koriste drugaciju aplikaciju za konektovanje, koja izbacuje konekciju cim se pokrene aplikacija.

Ja to resio sa jednim .bat fajlom koji stoji u startupu. Posto nekad hoce , nekad nece, stavio sam neki DELAY START-er ili tako nesto, da odredjenu aplikaciju startuje posle XX sekundi od dizanja Windowsa. Namestio da se prvo podigne Telenor aplikacija, a posle 10 sekundi i moj .bat
Sve radi kao satic prilikom restarta...
A evo i bata naravno 🙂

@echo off
rasdial "BOKI1" /disconnect
ping -n 3 127.0.0.1 >nul
rasdial "BOKI1"

BOKI1 je ime konekcije, (preimenovao sam je u network connections, 1 koju sam ja napravio)
Posto se kod mene na mojoj kartici povezuje bez user i pass ovde ih nisam ubacio
u slucaju da trazi user i pass, tj da MORA da ima onda bi izgledalo ovako:
zadnji red mislim:

rasdial "BOKI1" "USER" "PASS" ne secam se koji su za Tnor beshe 🙂

EDIT: taj .bat ne mora u startup ako ide kroz taj program za delay start.... moze bilo gde samo se kroz program ukuca putanja do njega...

Ja to resio sa jednim .bat fajlom koji stoji u startupu. Posto nekad hoce , nekad nece, stavio sam neki DELAY START-er ili tako nesto, da odredjenu aplikaciju startuje posle XX sekundi od dizanja Windowsa. Namestio da se prvo podigne Telenor aplikacija, a posle 10 sekundi i moj .bat
Sve radi kao satic prilikom restarta...
A evo i bata naravno 🙂

@echo off
rasdial "BOKI1" /disconnect
ping -n 3 127.0.0.1 >nul
rasdial "BOKI1"

BOKI1 je ime konekcije, (preimenovao sam je u network connections, 1 koju sam ja napravio)
Posto se kod mene na mojoj kartici povezuje bez user i pass ovde ih nisam ubacio
u slucaju da trazi user i pass, tj da MORA da ima onda bi izgledalo ovako:
zadnji red mislim:

rasdial "BOKI1" "USER" "PASS" ne secam se koji su za Tnor beshe 🙂

EDIT: taj .bat ne mora u startup ako ide kroz taj program za delay start.... moze bilo gde samo se kroz program ukuca putanja do njega...

Zahvaljujem.

Ok super samo nek je veca zarada bilo bi super ako R9 270 izgura na 3€ pa nek bude i sa referalima oko 3€ opet je extra...kad to ispitas pusti je na 4 naloga da rotira postoji sansa da bude jos veca zarada 😉

Da potvrdim 4x270 na cetiri naloga 1.45-1.48 € po nalogu.

znaci sa 1 ip si napravio 10 naloga i kopas na svih 10 sa 1 ip, od kopanja povlacis svakodnevno, a od demoa na kraju?

1 ip rudari 10 demo naloga jos danas navali narode 😉
Sve se povlaci posle 23h.

2x R9 270 svaka po dva naloga radi i jedva daje 1e po nalogu po vasoj prici to je malo ako neko hoce nek postavi podesavanje bat. moja podesavanja daju po 170kh/s i to bi bilo 340 kad bi radio samo jedan a ova kartica moze scrypt da teta do 450 kh/

Fora tu nije ravnomerna deoba hasha karrtice jer ti sto kazes 450 neka daje-na dva naloga to je oko 220khs recimo.
Medjutim tu je problem memorija.Cak i 280x sa 3gb gddr5 memorije kuburi da isporuci oko 300khs po nalogu,al nekako uspeva zbog 3gb memorije.
Sa 2gb gddr5 memorije 270x ne moze da izadje na kraj sa kalkulacijama i smanjuje hash,mislim da bi 270x sa recimo 4gb vec bez problema davala po 220+ khs.
Jedino da se proba sa niskim tc-om od recimo 3200 jer on trosi malo memorije...

Ljudi pustio sam btc sa poloniexa na kojn koliko je trebalo i nema da se pojavi nista.
Fora sto sam izaso i uso u nalog i sad nema da stoji ono odbrojavanje.
Ima ga onaj info kad udjem u profil,ime prezime ulica al nema sredstava i u contracts ne stoji nista...
Jesam nesto zeznuo?

jel verifikovana transakcija?

kako mislis verifikovana.
Sa poloniexa poslato,a na kojnu nije stiglo jer sam izaso iz onog ekrana,
a sad vidim,ne zatvarati prozor dok ne stigne.
Dakle nece ni stici,esad dal ce se vratiti il ne,pojma nemam

Ljudi pustio sam btc sa poloniexa na kojn koliko je trebalo i nema da se pojavi nista.
Ima ga onaj info kad udjem u profil,ime prezime ulica al nema sredstava i u contracts ne stoji nista...
Jesam nesto zeznuo?
Ja sa pre neki dan poslao doge kod njih na menjacnicu stigli su ali sutradan kad sam usao da prodam nema ih nigde niti uopste stoji u istoriji da su nekad stigli a kamoli kad i gde su otisli BEZITE OD POLINEX a odvratno je sa njima menjati bilo sta

Ja sa pre neki dan poslao doge kod njih na menjacnicu stigli su ali sutradan kad sam usao da prodam nema ih nigde niti uopste stoji u istoriji da su nekad stigli a kamoli kad i gde su otisli BEZITE OD POLINEX a odvratno je sa njima menjati bilo sta

jao ,stigla dva posto sam se oprostio od jednog.
Sad imam kuplkjena dva dema na jednom nalogu:smash:
Sta ce sad biti?

Jesam nesto zeznuo?

Pisalo ti je dole da ne izlazis hebiga sad sacekaj pa vidi hoce li se demo pojavit, nekad sa poloniexa traje duze prebacivanje btc-a, ali fee je najmanji tako da nije lose od poloniexa placat demo-e.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno