Šta je novo?

Kojntelekt

• Začetnik teme Začetnik teme goldi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ajde ako moze neko ko je apsolvirao 270x na dva naloga neka pusti bat ovde...
Ja mislim da bi trebala sa tc8192 i13 i g2 da radi lepo
ili ono drugo tc8192 i15-18 g1
AL nisam izucavao...

I ja mislim ako mu ne zakuca odma nakon 10-15min,tesko da ce posle.

Moze da se desi da radi cjeli dan i da kuca zarada od dema i zarada od grafika, a recimo da mu iza 23h isplate samo zaradu od dema, a da od grafika bude 0. Treba ipak sacekati kad bude isplata znace se definitivno, ali ako ne zakuca za 15min i ako bude isla zarada i od dema i od grafika 99% ce biti isplaceno.

Ajde ako moze neko ko je apsolvirao 270x na dva naloga neka pusti bat ovde...
Ja mislim da bi trebala sa tc8192 i13 i g2 da radi lepo
ili ono drugo tc8192 i15-18 g1
AL nisam izucavao...

nejde nikako i ja lupam glavu ako proradi ovo sa 10 naloga ja cu da registrujem 12 ukupno na jedan ip samo da nekako prorade ove 270X svaka na 2 naloga, pored njih sad trebam i 2 270ke da podelim tako da nemam formulu. Ovo sa g2 ti ne valja moze jedva 280x da radi sa g2 na 2 naloga za vise mora g1, definitivno 270 i 270x trebaju sa g1 da rade i treba smanjiti i na 12 i tc sto nizi pa se nadam da ce da upali. Deklaracija pita svaki dan za podesavanje 270 karti cim nije resio mora da je problem, moguce cak da zavisi od drajvera i verzije cgminera.

Na sve ove vase price oko struje samo da postavim nagradno pitanje uklopite 2x270x, 2x270,2x750ti i toplotnu pumpu da ne udje u crvenu zonu :wall:
Do sada 2x270X monero 1060/1250, 2x 750ti XCN 1200/1350 na btc pro sa g1820+ am1 CPU mining+LCD24" 284kw/h mesecno

*Demo jos kuca evrice trenutno 17e trebao je da prekine u 4 am ali tera dalje mozda do 4 popodne

Poslednja izmena:
Pogledajte prilog 156111
potrosnja struje mali uvid i doprinos od mene 😉

ja imam 2*7970+1*280X i na moneru sa klokovima 1100/1500 placao struju oko 1.5K-2K vise nego bez kopanja, sad samo sa dve karte na 700/1000 cenim malo manje od 1.5K. Napone nisam dirao, a i da izmerim potrosnju nisam mogao.

Edit: -5% ko placa redovno
Svaka čast za statistiku o potrošnji, veoma korisno.....

Pustenih 10 demoa na jednu ip sa masine ipo.Veceras cemo znati....
:Klanjanje:Klanjanje:Klanjanje

pustio je 10 minera ili nije? nije stigao jos da pojasni tih 6 ako vrti bez minera to smo pretpostavljali da moze ali ako rade svih 10 minera onda je to prava stvar

Poslednja izmena:
pustio je 10 minera ili nije? nije stigao jos da pojasni tih 6 ako vrti bez minera to smo pretpostavljali da moze ali ako rade svih 10 minera onda je to prava stvar

Ja sam pustio 11demo sa íptog ip tj kupio,al samo 4kopaju ,kolko kopaju to je bitno?

cek,cek.
I ja razumeo 10 minera sa jedne ip adrese.
Ovo nije bilo problem...
Al ako radi 10minera sa 1 ip adrese,to je vec amin.

Neka javi ,sta je u pitanju ako moze vise od 4minera to je ekstra,ovako ce da radi sigurno jer kod Mene sljakaju 11kupljenih komada sa istog ip-a vec 4-ti dan

Nedo` bog da ti zena cita bench:d
11x15=165eu za naloge:whip::smash:

Vec zna,uhvati se za kosu i vristi ,kaze kad ces bre jednom da podignes neki dinar,reko imaj poverenja bices bogata jednog dana ,bice tu i za silikone,haha

Salu na stranu,zovite Ledenog da pojasni na sta je mislio kad je reko da
cepa sa 10 naloga.
Ako je mislio da fura sa 10 naloga mining na jednu ip,to je vec nesto...

Dobio sam od doticnog odgovor, pa vi razjasnite, nije mi skroz jasno 🙂.Kaze 10 karata - 10 demoa - 1ip, radi za sad bez problema.

pa to bi reklo 10 naloga na jedan ip koliko god da je hteo karata da uposli.
Aj cekacemo da potvrdi...
Ima li dobrovoljca da proba 20 naloga na jednom ip?!😀:d

znaci mico da nista nije objasnio morace to bolje
a sto se tice dobrovoljaca zamisli kad bi sve sto ima ovde na forumu registrovali na jedan ip pa posle delili profit od referala pmf bi to sve proracunao tacno u evro :d

Poslednja izmena:
Cim moze 10, moze i 20. A sta se desi kad istekne recimo demo a 10 naloga(minera) i dalje majnuje na 1 ip?

Kad ce pitanja kako pokrenuti 16 cgminera na jednom rigu? 😀

@mica zaleteo si se nije potrvrdjeno 1 ip 10 naloga majning nego samo 1ip 10 naloga 10 demoa to je drasticna razlika
@jordan 24 sta 16 :d
@pmf dobro je sto si optimista za razliku od premijera

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno