goldi
Čuven
- Učlanjen(a)
- 21.12.2010
- Poena
- 625
Pustenih 10 demoa na jednu ip sa masine ipo.Veceras cemo znati....
Odma se zna samo klikni na collect ako nema error radice :d kopas li na ti 10 naloga sa grafikama i sve sa istog ip-a?
Odma se zna samo klikni na collect ako nema error radice :d kopas li na ti 10 naloga sa grafikama i sve sa istog ip-a?
I ja mislim ako mu ne zakuca odma nakon 10-15min,tesko da ce posle.
Ajde ako moze neko ko je apsolvirao 270x na dva naloga neka pusti bat ovde...
Ja mislim da bi trebala sa tc8192 i13 i g2 da radi lepo
ili ono drugo tc8192 i15-18 g1
AL nisam izucavao...
Svaka čast za statistiku o potrošnji, veoma korisno.....Pogledajte prilog 156111
potrosnja struje mali uvid i doprinos od mene 😉
ja imam 2*7970+1*280X i na moneru sa klokovima 1100/1500 placao struju oko 1.5K-2K vise nego bez kopanja, sad samo sa dve karte na 700/1000 cenim malo manje od 1.5K. Napone nisam dirao, a i da izmerim potrosnju nisam mogao.
Edit: -5% ko placa redovno
:Klanjanje:Klanjanje:KlanjanjePustenih 10 demoa na jednu ip sa masine ipo.Veceras cemo znati....
pustio je 10 minera ili nije? nije stigao jos da pojasni tih 6 ako vrti bez minera to smo pretpostavljali da moze ali ako rade svih 10 minera onda je to prava stvar
pustio je 10 minera ili nije? nije stigao jos da pojasni tih 6 ako vrti bez minera to smo pretpostavljali da moze ali ako rade svih 10 minera onda je to prava stvar
10demoa na kojima ti rade 10 minera na jednoj ip?
ili 10demo naloga od kojih na samo 4 rade mineri a 6 su bez ?
Neka javi ,sta je u pitanju ako moze vise od 4minera to je ekstra,ovako ce da radi sigurno jer kod Mene sljakaju 11kupljenih komada sa istog ip-a vec 4-ti dan
Nedo` bog da ti zena cita bench:d
11x15=165eu za naloge:whip::smash:
Jel bre, da ti slučajno ne prisluškuješ moj stan pa prepričavaš ovde :dVec zna,uhvati se za kosu i vristi ,kaze kad ces bre jednom da podignes neki dinar,reko imaj poverenja bices bogata jednog dana ,bice tu i za silikone,haha
Jel bre, da ti slučajno ne prisluškuješ moj stan pa prepričavaš ovde :d
Vec zna,uhvati se za kosu i vristi ,kaze kad ces bre jednom da podignes neki dinar,reko imaj poverenja bices bogata jednog dana ,bice tu i za silikone,haha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari