Šta je novo?

Kojntelekt

• Začetnik teme Začetnik teme goldi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
verifikujem jos 2 tako da cu uskoro imati 4 na ovom sbb ip-u. Da li moze i peti nalog na istom ip napravi i verifikuje ovog casa i kopa na njemu ili samo moze clo minin da radi?

Poslednja izmena:
Pogledajte prilog 155865
Evo i kako to treba da izgleda ako se ne halavite.
Znaci napravis 4 naloga na adsl ip i pustis dve 280x da kopaju,sacekas da se napravi 10e,ugasis kopanje na par sati,NA ISTOJ IP ADRESI napravis 4 nova naloga,PLATIS SAMO 1 DEMO i nastavis da kopas na 4 naloga.Znaci 1 novi placen i 3 nova for free i bog da te vidi.Ne hebes ni sebe ni ostale.

Nisam razumeo ovo bas najbolje...Zasto pravis nova 4 kada mozes da napravis 3 nova a na starom jednom da kupis demo? I sta je tu toliko posebno, kada ja to isto radim samo sto ne kupim demo nego idem "na crno".

Pogledajte prilog 155865
Evo i kako to treba da izgleda ako se ne halavite.
Znaci napravis 4 naloga na adsl ip i pustis dve 280x da kopaju,sacekas da se napravi 10e,ugasis kopanje na par sati,NA ISTOJ IP ADRESI napravis 4 nova naloga,PLATIS SAMO 1 DEMO i nastavis da kopas na 4 naloga.Znaci 1 novi placen i 3 nova for free i bog da te vidi.Ne hebes ni sebe ni ostale.

45 referala auuu dobar si jesu li tvoji svi ili ima i tudji 😀

Ja veruj mi imam kartica da angazujem brdo naloga na jednoj ip,ali ako je zakljucak da mogu 4,zasto mislis da ces moci 5?

Meni je na jednom rigu druga garnitura od po 4 naloga 🙂 + sam danas kupio demo na jednom nalogu iz prve garniture (tada sam otvorio 5 naloga, 4 sam iskoristio, peti nalog je jako malo kopao, stopirao sam ga na oko 3 evra, i na njega vezao demo, plus sve ostale referale na jos 2 riga) i za sad sve sljaka...

Edit: Da li ovo znaci da ce 4 naloga da kopaju doveka 😀 posto je na istom IP kupljen demo? Ili mora svaki da ima svoj demo da bi kopao do sudnjeg dana?

Edit2: Upravo sam se ulogovao u neki od naloga iz prve garniture 🙂 gde mi je zarobljeno oko 4.5 evra, i pare ne mogu da se povuku. Ipak izgleda mora demo za te stare (koji su napravljeni pre kupovine demo naloga)...

Poslednja izmena:
Nisam razumeo ovo bas najbolje...Zasto pravis nova 4 kada mozes da napravis 3 nova a na starom jednom da kupis demo? I sta je tu toliko posebno, kada ja to isto radim samo sto ne kupim demo nego idem "na crno".
Posebno je sto mi nece banovati ip jer sam platio demo na tom ipju.

Ja cu posle 23 kupiti demo na banovanom nalogu koji je na VIP modemu, pa cemo odmah videti kako se ponasa sa cestim pucanjem veze, promenom IP-a itd.

Odustajem definitivno,tebi goldi hvala za temu :wave:

Krecu Srpske fore...ne mogu oni mene da zahebu koliko mogu ja njih 😀
Razumem ja da ti je taj IP onda ok, ali sta ako nemas staticki IP nego kao i ja ADSL telekom, i svakim restartom se menja IP? Onda ti je potpuno svejedno. Mene samo plasi da mi nesto ne s**** ako ja sada promenim IP a ono mi onaj verifikovan nalog nesto s****.

posto je u pitanju mts tu imam 4 placena naloga i 2x7950 na ta 4 naloga i lepio sam vec sliku,karte rade na 700/625.to me kostalo 60e,a pravi mi cirka 10 dnevno.

lepo piše čovek, al ne čitate, u prevodu, kupiš 4 verifikovana naloga i mož ti se menja IP stalno, i možeš i da dobiješ i banovane i nebanovane IP, RADIĆE BEZ PROBLEMA

Ma covjek je objasnio sve svaka cast samo treba ovo dodati u prvi post.
Znaci:
Sa jednog ip-a se moze kopat na 4 NEverifikovana naloga i moze se podizati lova do 10€ kad se dodje do 10€ uzima se demo tada nalozi postaju verifikovani i nema vise opasnosti od banovanja.
Ko nece da uzima demo i da verifikuje naloge, onda treba promjenit ip otvorit nova 4 naloga i na njima kopat i tako svaki put kad dodje do 10€ ukupne zarade po nalogu.
Najbolja opcija je uzimanje demo i verifikacija postojeci naloga jer ukoliko se otvaraju novi nalozi i mjenja ip adresa moze se doci u situaciju banovanja naloga, dok kad se uzme demo i verifikuje nalog sa jedne ip adrese normalno se kopa na ta 4 verifikovana naloga, a normalno se podize i zarada od demoa, kao i referali jednom recenicom kratkom ali jasnom, Uzimajte demo!!!

Ledio ima 4 placena naloga ali tu radi na mts a gde ima telekom adsl tu ima jedan placen i tri free naloga. Placen nalog ip adresa tako da ona tri mu ne diraju... ostaje pitanje sta ce biti ako se promeni ip sa ostala 3 free naloga.

A kako placate taj demo?

A kako placate taj demo?

jednostavno kliknes na buy popunis one gluposti ime prezime adresa broj itd kliknes next izabers placanja bitcoin i oni ti posalju iznos i adresu na koju trebas da uplatis, ti uplatis iznos koji ti oni traze i poslajes na adresu koju ti dadnu (imas 2h da to uradis) i to je to cim se potvrdi jedna transkacija u mrezi demo kupljen nalog verifikovan. Prosto minuta posla demo uzet nalog verifikovan.

Ahaaaa, moze btc-om da se plaaati. Pa to je ok skroz. Ja jos kontam kako uzimate demo od 15e kada imate 10e na nalogu.

Neeego, jel jos neko ima problem s onom antibot verifikacijom? To mi je jedan od naloga sa SBB IP-a. Tu mi je neki bzvz mail, nalog naravno nije verifikovan. Prvi od ta 4 naloga jeste verifikovan i s njega bih kupio demo ali dali bi mi to odblokiralo ovaj nalog ili ne? Kako to mogu da znam, niko jos nije zakacio ovo.
Citiracu ih:
Dear Anonymous,
In an effort to ward off automated bot registrations, CoIntellect employs a verification system designed to confirm you are human. We kindly ask you to input a valid credit or debit card below. Our merchant will make a € "flash" charge to the card which will be refunded immediately.

Nesto nemam poverenja u njih, ne ostavljaju mi se podaci nijedne kartice.

Zadnje...i krucijalno pitanje....da li smo ograniceni sto se tice koriscenja 4 placena naloga sa jedne IP adrese simultano...znaci nebitno da li se menja ili ne?
Tj. da li dzabe platimo tipa XX naloga i zelimo da koristimo XX naloga sa jedne IP adrese...ostajemo samo na max 4 placena naloga zar ne? Drugo...da li smo posle isteka demoa sa placenih naloga osudjeni na kupovinu viseg paketa ili mozemo da kupujemo demo unedogled ?

Poslednja izmena:
Ma covjek je objasnio sve svaka cast samo treba ovo dodati u prvi post.
Znaci:
Sa jednog ip-a se moze kopat na 4 NEverifikovana naloga i moze se podizati lova do 10€ kad se dodje do 10€ uzima se demo tada nalozi postaju verifikovani i nema vise opasnosti od banovanja.
...

Ovo bas i nije tacno, kopao sam sa 4 neverifikovana naloga, svi su presli 10e, onda sam kopao sa 4 sledeca, i na petom je kupljen demo, koji mi nije omogucio da ti STARIJI nalozi budu otkljucani, tj na njima jos uvek imam po evro i nesto zarobljeno... Ne znam da li ce ovaj demo da 'pokrije' ova 4 nova naloga, ali cisto sumnjam. Mislim da je resenje jedino da se kupe 4 demo naloga, na njih vezu graficke i to je to.
Edit: 1 rig, 2 grafe, 4 naloga, isti IP.

Poslednja izmena:
jel hocete da napravim spisak sa ip na demo naloyima, da se ljudi ne kupuju na njima demo kad je vec kupljen?

Ynaci, ako sam dobro rayumeo na nalozima gde sam dostigao limit od 10 evra (4 naloga na 1 ip adresu), mogu da kupim demo za sva 4 naloga?

ili
na ta 4 naloga sa 1 ip adrese kupim demo za 1 nalog i otvorim 3 nova neverifikovana, zar ta 3 neverifikovana nece banovati posto na toj ip vec imam 4 naloga na kojima hesh nije na nuli, malo sam umoran apa usporeno mi radi mozak

Ovo bas i nije tacno, kopao sam sa 4 neverifikovana naloga, svi su presli 10e, onda sam kopao sa 4 sledeca, i na petom je kupljen demo, koji mi nije omogucio da ti STARIJI nalozi budu otkljucani, tj na njima jos uvek imam po evro i nesto zarobljeno... Ne znam da li ce ovaj demo da 'pokrije' ova 4 nova naloga, ali cisto sumnjam. Mislim da je resenje jedino da se kupe 4 demo naloga, na njih vezu graficke i to je to.
Edit: 1 rig, 2 grafe, 4 naloga, isti IP.

A sta ti bi da uzmes jedan demo i da ti 4 naloga budu verifikovana, pa ja to druze nigdje nisam napisao nemoj da me citiras za nesto sto nisam napisao....
@abacus mozes da uzimas i jace pakete nisi limitiran niko te ne goni da uzimas jaci paket, a ako hoces mozes.

"Sa jednog ip-a se moze kopat na 4 NEverifikovana naloga i moze se podizati lova do 10€ kad se dodje do 10€ uzima se demo tada nalozi postaju verifikovani i nema vise opasnosti od banovanja." - ova recenica me je zbunila - zvuci kao da treba da kupis jedan demo i resio si sve probleme 🙂 Moja greska, jedan demo na jedan nalog i tako 4 puta i zavrsen posao 🙂

PAZNJA 11 KUPLJENIH DEMO NALOGA SA ISTE IP ADRESE :banana: BEZ BANOVANJA

il sam lud il imam balls do kolena hahaha :exploder:

😀 I da li na njih mozes da vezes 4 workera da kopaju?

"Sa jednog ip-a se moze kopat na 4 NEverifikovana naloga i moze se podizati lova do 10€ kad se dodje do 10€ uzima se demo tada nalozi postaju verifikovani i nema vise opasnosti od banovanja." - ova recenica me je zbunila - zvuci kao da treba da kupis jedan demo i resio si sve probleme 🙂 Moja greska, jedan demo na jedan nalog i tako 4 puta i zavrsen posao 🙂

Eh to 😉 ma ledio je nesto pisao da je uzeo jedan demo za jedan nalog sa (telecom adsl) i da su mu 3 free nisam ni ja ono razumio ne moze covjek vise da objasnjava spamuje se bezveze nece niko da cita postove a sve bi htio da mu se servira.

@pmfrulez ma ispade samo uzimaj demo nista nije zabranjeno sto ih vise kupis njima draze😉

Au covece! Ovo mnogo dobro zvuci da bi bilo dugotrajno 🙂 jedan ceo rig sa 4 grafe i uzivaj! Ali svaka cast za balls 🙂

Ja bih prvo sacekao, pa tek se onda radovao...Mozda antibot drugacije funkcionise...neka prodje 24h, pa da vidimo jel moze da se kupuje u nedogled...Uvek je lako dokupiti...Ipak je ovo sa kupovinom nepoznanica za nas...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno