Šta je novo?

Kojntelekt

• Začetnik teme Začetnik teme goldi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vidim da je vecina poludela. Prva stvar verifikovan nalog u zadnje vreme kopam sa jaguarom + njegova integrusa 84000 kopaju oko 0.45e na verifikovanom nalogu 15 dana preko 25e. Ako ima neko predlog kako da ubrzam grafu nece da oc gpu/mem nikako bio bih zahvalan. U principu miran dok sbb ne promeni ip adresu znaci nije sigurno na duze staze. Druga stvar jedno zapazenje u vezi bana juce na telenoru saju i meni. I kod mene i kod njega je ban bio u priblizno slicno vreme nakon 5 promenjenih ip adresa za vreme mininga. Mozda je slucajnost a mozda je to razlog bana...
Sto se tice teme treba je zakljucati na member status i ovima koji nemaju member status a tu su od prvog dana dodeliti pristup ne mora se brisati i niko ne moze drugi da cita...apelujem jos jednom na moderatora da reaguje
Ovo sto pita jordan me zanima od prvog dana dajte donaciju nekome ko ima mogucnost promene ip adrese za razliku od mene predlazem na osnovu ovih eseja ADSL korisnika da testira VERIFIKACIJU dva nevezana naloga sa istog IP-a neka nesic napravi spisak pa na ravne casti da se uplati ako ocete ako ne ***

ja sam se dobrovoljno prijaviop da cu da testiram to ali tek za 7-8 dana ne isplati mi se sad na dva -tri dana star demo da eksperimentisem....cim mi istekne demo tj dan pre izreskitracu 60e i pokusati 4 demo jedna ip 4 minera.......ako upali odmah kupujem jos 4 demo naloga i to je to

mozda pokusam jos veceras isticu mi 4 naloga

Poslednja izmena:
ja sam se dobrovoljno prijaviop da cu da testiram to ali tek za 7-8 dana ne isplati mi se sad na dva -tri dana star demo da eksperimentisem....cim mi istekne demo tj dan pre izreskitracu 60e i pokusati 4 demo jedna ip 4 minera.......ako upali odmah kupujem jos 4 demo naloga i to je to

Kada budes probao , ako ne pobegnu u narednih 10 dana , verovatno ti se tih 60 evra vraca iako te banuju , desilo mi se , a I nisam jos procitao nigde da su nekom uskratili zaradu od demo-a

Kako si planirao da ovo odradis jesu li ti nalozi vezani jedan za drugi ili su svi registrovani sa jednog naloga znaci da pojasnim jel si sa prvog naloga pozvao drugi, sa drugog treci, sa treceg cetvrti ili si sa prvog pozvao preostala 3?.
Za 10 dana ce se otplatiti sve, izuzev ove zarade od demo referala ona se tek podize nakon 14 dana, ja kontam isto da na 4 naloga uzmem 4 demoa i nek se otplacuju ne bi na tim nalozima kopao da se iskljuci bilo kakva mogucnost banovanja.
Znaci samo je bitno da cointellect pozivi 10 dana i imao bi 4 verifikovana naloga i sve bi mi se vratilo sto sam ulozio plus nesto i zaradio.
Vidim da ti planiras 4 demoa jedan ip i 4 minera. Sretno!
Ja planiram 4 demoa jedan ip bez minera 😀

Edit: @vladanr je pisao i ranije a evo i sada ako sam ga dobro razumio iako ti banuju naloge moci ces dizati zaradu od demoa sto znaci ne moze nikako propast ovi 60€ koliko se ulozi u 4 demoa.
Ovo sto je vladan napisao jako je bitno znaci uzmes 4 demoa sa jednog ip-a pustis 4 minera ( i uslucaju bana, a ne bi trebalo) opet se demo otplacuje i zarada se moze podizati -sto u prevodu znaci ne gubi se nista.

Poslednja izmena:
veceras cu pozvati sa ovog naloga gde sam kupio demo juce ostala 4 koja pravim veceras ...reset modema 4 nova naloga konfigurisem minere i krecem pa sta mi bog da
Kako si planirao da ovo odradis jesu li ti nalozi vezani jedan za drugi ili su svi registrovani sa jednog naloga znaci da pojasnim jel si sa prvog naloga pozvao drugi, sa drugog treci, sa treceg cetvrti ili si sa prvog pozvao preostala 3?.
Za 10 dana ce se otplatiti sve, izuzev ove zarade od demo referala ona se tek podize nakon 14 dana, ja kontam isto da na 4 naloga uzmem 4 demoa i nek se otplacuju ne bi na tim nalozima kopao da se iskljuci bilo kakva mogucnost banovanja.
Znaci samo je bitno da cointellect pozivi 10 dana i imao bi 4 verifikovana naloga i sve bi mi se vratilo sto sam ulozio plus nesto i zaradio.
Vidim da ti planiras 4 demoa jedan ip i 4 minera. Sretno!
Ja planiram 4 demoa jedan ip bez minera 😀

Edit: @vladanr je pisao i ranije a evo i sada ako sam ga dobro razumio iako ti banuju naloge moci ces dizati zaradu od demoa sto znaci ne moze nikako propast ovi 60€ koliko se ulozi u 4 demoa.

veceras cu pozvati sa ovog naloga gde sam kupio demo juce ostala 4 koja pravim veceras ...reset modema 4 nova naloga konfigurisem minere i krecem pa sta mi bog da

a cekaj bre sto ja nebi nastavio da kopam na ova 4 naloga....samo kupim demo 🙂

edit:buncam pricam sam sa sobom hahah

a cekaj bre sto ja nebi nastavio da kopam na ova 4 naloga....samo kupim demo 🙂

edit:buncam pricam sam sa sobom hahah

Mozes i tako samo ako popijes ban propada zarada od referala obrati i na to paznju neces izgubit zaradu od demoa, za minere mozes napraviti nove naloge tako da ni tu ne bi izgubio nista, ali zaradu od tudji referala u slucaju bana gubis.
Recimo ako imas 10-tak tudji referala gubis svaki dan bar 1€ u slucaju da se desi neki ban.

Ukoliko ne prestanete da koristite tor browser ocekujte da cemo proci kao i sa 3g modemima,pocece da vam banuju naloge koji su napravljeni onako kako treba,po pravilu,i svima cete uvaliti kitu bez potrebe
i da...jos jednom...placanje demo naloga znaci da mozete da kopate na toj adresi bez obzira sto je ona bila banovana..

Poslednja izmena:
Meni ovo iskocilo kada sam pokusao da prebacim danas pare......

nmnm.jpg

@mige ne ides tu na next nego odes na contract manager i kupis demo nalog za btc i mocices da podignes odmah to sto imas trenutno i da nastavis nesmetano da kopas dalje
ta kupovina ce ti doneti za 10 dana ukupno 17e+u zavisnosti sa kojom snagom kopas svakodnevno jos recimo 1.5e.zanci ako kopas sa jednom r9270 imaces tu posle 10 dana 32e.Uradi tako da nebi zauzimao jos jednu ip bez potrebe praveci ponovo novi nalog.

Poslednja izmena:
i da...jos jednom...placanje demo naloga znaci da mozete da kopate na toj adresi bez obzira sto je ona bila banovana..

Odličan info. Još kad bismo znali šta se dešava ukoliko se promeni IP, to jest da li demo samo odbanuje konkretnu IP ili odbanuje nalog nevezano za IP.

odbanuje ti taj nalog,ip ostaje ****** trajno,zato i tupim da oni koji su iskoristili ip forfree do limita od 10e ne prave nove naloge nego da ga plate i kopaju dalje

odbanuje ti taj nalog,ip ostaje ****** trajno,zato i tupim da oni koji su iskoristili ip forfree do limita od 10e ne prave nove naloge nego da ga plate i kopaju dalje

Sta kad istekne demo za 10 dana ?

Znači IP ostaje ****** za sve one koji nemaju demo naloge, dok onaj ko verifikuje nalog uopšte ne mora da razmišlja više sa koje adrese kopa i da li će mu zapasti banovana adresa nakon restarta rutera. Uh, pa ovo iz korena menja celu priču.

@mige to niko nezna sa sigurnoscu,ko kaze laze,bar zasad......trebalo bi ili da nastavis da ga koristis doveka,u sta sumnjam....ili kupis onaj skuplji na 3 meseca i nastavis (to su mi rekli ovi iz kointelekta).....ili promenis ip adresu u bilo koju drugu i platis o5 demo (samo treba da te usere da neko vec nije placao demo na tom ip 🙂 )

Prica je ista od pocetka i nije se menjala ni milimetra ali ljudi NE CITAJU i NE RAZMISLJAJU.
Klasicna piramidalna shema je u pitanju,dam ti free nalog da nakopas 10e,onda te teram da kupis demo za 15e (dam ti jos 15 na to),onda moras da das 100e (dobijes 200) itd...

Poslednja izmena:
Ukoliko ne prestanete da koristite tor browser ocekujte da cemo proci kao i sa 3g modemima,pocece da vam banuju naloge koji su napravljeni onako kako treba,po pravilu,i svima cete uvaliti kitu bez potrebe

Jesi li ti siguran u ovo?
Daj neku sliku da vidimo kako ti demo i karta bacaju na nalogu koji je vec bio banovan.
Znam samo da je @vladanr dobio ban na nalog gdje mu je demo bio i da je samo mogao podizat zaradu od dema, ali ne i zaradu od minera tj. od kopanja grafickom.
Mozda je nesto doslo do promjene pravila, ali po svim komentarima ranije ovo nije moglo, na banovanom nalogu mogao je da radi demo i da se isplacuje, ali ne i kopanje grafikom na istom nalogu i isplata te zarade od grafike.
Ja bi volio da uslikas stats da vidimo tvoju zaradu od demoa i od kopanja grafickom kartom, jer ako si ti siguran u ovo onda je doslo do izmjene pravila u ovome djelu oko demo-.a sto bi bila odlicna vjest!

nemoj meni traziti slike molim te,jer pisem samo ono sto znam mts-ov ip 106 i 107 koji svi znaju da je banovan kod mene kopa sve u 16,ali se izgubila mogucnost da pored tog placenog napravim jos tri free.Ovde tupim vec 5 dana da ce nam se to poceti desavati i na adsl ako konstantno menjate ipjeve a ne placate demo jbn naloge koji su fakticki dzabe

nemoj meni traziti slike molim te,jer pisem samo ono sto znam mts-ov ip 106 i 107 koji svi znaju da je banovan kod mene kopa sve u 16,ali se izgubila mogucnost da pored tog placenog napravim jos tri free.Ovde tupim vec 5 dana da ce nam se to poceti desavati i na adsl ako konstantno menjate ipjeve a ne placate demo jbn naloge koji su fakticki dzabe

Sta ti fali uslikas stats postavis ovde sliku zamolimo nekog od moderatora da to stave u prvi post i rjesena stvar oko banovanja.
To ti je minut posla da ucitas sliku i rjesio si veliki problem za cjelu zajednicu, ispisalo se 50 strane teme zbog tog problema... jednostavno ako si vec to isprobao mozes pomoc da se to ubaci u prvi post da se smanji otvaranje novi naloga i mnogo toga sto se veze uz tu cinjenicu. Bacis jednu sliku ja cu cimat moderatore da to ubace u prvi post.

Capture.JPGevo slika,ali iz iskustva ti kazem,dzaba je i slika kad coek gleda sliku i ne vidi to sto treba da vidi.
zaokruzio sam banovanu sa nesicevog spiska banovanu ip,inace kad sam pravio taj nalog,platio ga i pustio da kopa bio je 212.200.56.107 ip.Posto se govance stalno diskonektuje sad je drugi ip,takodje banovan i radi.Vec sam pisao da oni hoce da ti njima platis njihove paketice nebrigaju koja je ip,osim ako hoces mufte....

Mislio sam da uslikas stats a ne statment tamo se vidi uporeda zarada od demo-a i od kopanja grafikom, ovde koliko sa ove slike vidim tebi je ukupna zarada od dema 1.5362 sto znaci da si juce tek uzeo demo za ovaj nalog, vidi veceras hoces li moci povuci zaradu od demoa i zaradu od graficke karte, pa ako prodje isplata onda se moze reci da ovo radi. Moze se desiti da ti veceras oduzme zaradu od grafike obrati paznju na to koliko ces dobiti doga veceras ili ujutro kad budes radio isplatu.

to odgovor na nagradno pitanje

jeste li primetili koliko je usporio sajt

Ja mislim da su oni kostantno pod napadima...da ih neko opasno DDOS-uje...

Desi se ovo cesto navecer pogotovo vikendom, ujutro sve leti :d

neka koci...ja upravo kupujem demo naloge...sa naloga na kojima kopam koji veceras prepunjuju 10e
kupicu ukupno jos 8 naloga tako da cu ukupno imati 10 8 sa kojih kopam i jos dva koja vec imam a sluze mi za invite...pa sta bog da 🙂

edit kupicu jos 4 jer su mi ova 4 na drugoj ip pozvana od nekog levog naloga tako da ne bi da izgubim 8 evrica 🙂

Poslednja izmena:
neka koci...ja upravo kupujem demo naloge...sa naloga na kojima kopam koji veceras prepunjuju 10e
kupicu ukupno jos 8 naloga tako da cu ukupno imati 10 8 sa kojih kopam i jos dva koja vec imam a sluze mi za invite...pa sta bog da 🙂

Sta da ti kazem da bar potraje 10 dana da vratis ulozeno, a kasnije i da se nesto zaradi 😉

gotovo je popizdeo sam gasim telenor banovao mi je malopre drugi ip na telenoru sam je prebacio i verovatno je taj bio vec banovan Some of your IP addresses (109.245.1.48, 188.2.131.46) has been flagged by our anti-bot system, ne vredi vise da pokusavam drugi dan bez kinte
Definitivno skidam rig sa telenora vracam na sbb i verifikujem jos jedan nalog pa sta bude

da pravim spisak sa adresama gde je placen demo da se zna, da ne kupujuljudi na njima ako je vec placen demo?

Da li neko zna kako se sada koristi onaj trade key na Cryptsy? Imam gomilu naloga sa sićom btc, mnogo je da im za svaki platim proviziju od 0,001btc kad to povlačim u novčanik. Znamo da je sa trade key je moguće šetati pare sa jednog na drugog korisnika koji imaju nalog na Cryptsy bez plaćanja fee, pa bih, logično sve btc sa tih silnih naloga poslao na jedan i potom povukao pare u novčanik, plativši tako samo jednu proviziju. Problem je što ovde (na slici) nedostaje opcija "transfers" koja je postojala ranije... Zna li neko kako sad to radi, ako uopšte više može..?

Mislio sam da uslikas stats a ne statment tamo se vidi uporeda zarada od demo-a i od kopanja grafikom, ovde koliko sa ove slike vidim tebi je ukupna zarada od dema 1.5362 sto znaci da si juce tek uzeo demo za ovaj nalog, vidi veceras hoces li moci povuci zaradu od demoa i zaradu od graficke karte, pa ako prodje isplata onda se moze reci da ovo radi. Moze se desiti da ti veceras oduzme zaradu od grafike obrati paznju na to koliko ces dobiti doga veceras ili ujutro kad budes radio isplatu.
Ako je ovo sto ledio prica tacno , onda stvarno nema nikakve logike , posto sam siguran da drug ima verifikovan nalog koji je banovan zato sto je na isti nalog minirao sa vise mesta(a jedno je bila virtualna masina sa range-om adresa koji je banovan) , uredno sa tog naloga kupi referale , ali miniranje mu uopste ne ide...
Sto se tice demo-a I kopanja sa tog naloga , najstariji nalog mi je istekao demo kraj oktobra I za sada mi ne traze nista da kupujem , miniranje I pare stizu normalno

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno