pmfrulez
Slavan
- Učlanjen(a)
- 03.01.2014
- Poena
- 210
Moja oprema
- CPU & Cooler
- AMD Ryzen 5 5600X + NZXT Kraken Z63
- Matična ploča
- B550 Aorus PRO AC
- RAM
- HyperX Predator 32GB 3600MHz
- GPU
- ASUS GeForce RTX 3070Ti TUF GAMING
- Storage
- 500GB Samsung 980 PRO + 2TB Adata XPG Gammix S11 PRO
- PSU
- Corsair RM1000x
- Kućište
- JONSBO MOD3 https://prnt.sc/lumW62Pi2ad2
- Monitor
- ROG Strix XG43VQ
- Miš & tastatura
- Cooler Master Sentinel Advance II + Redragon Mitra K551
- Laptop
- ASUS ROG Strix G713QR-K4048W / 17,3" QHD / Ryzen 9 5900HX / 32GB / 1TB M2 Gen4 /RTX 3070
Vidim da je vecina poludela. Prva stvar verifikovan nalog u zadnje vreme kopam sa jaguarom + njegova integrusa 84000 kopaju oko 0.45e na verifikovanom nalogu 15 dana preko 25e. Ako ima neko predlog kako da ubrzam grafu nece da oc gpu/mem nikako bio bih zahvalan. U principu miran dok sbb ne promeni ip adresu znaci nije sigurno na duze staze. Druga stvar jedno zapazenje u vezi bana juce na telenoru saju i meni. I kod mene i kod njega je ban bio u priblizno slicno vreme nakon 5 promenjenih ip adresa za vreme mininga. Mozda je slucajnost a mozda je to razlog bana...
Sto se tice teme treba je zakljucati na member status i ovima koji nemaju member status a tu su od prvog dana dodeliti pristup ne mora se brisati i niko ne moze drugi da cita...apelujem jos jednom na moderatora da reaguje
Ovo sto pita jordan me zanima od prvog dana dajte donaciju nekome ko ima mogucnost promene ip adrese za razliku od mene predlazem na osnovu ovih eseja ADSL korisnika da testira VERIFIKACIJU dva nevezana naloga sa istog IP-a neka nesic napravi spisak pa na ravne casti da se uplati ako ocete ako ne ***
ja sam se dobrovoljno prijaviop da cu da testiram to ali tek za 7-8 dana ne isplati mi se sad na dva -tri dana star demo da eksperimentisem....cim mi istekne demo tj dan pre izreskitracu 60e i pokusati 4 demo jedna ip 4 minera.......ako upali odmah kupujem jos 4 demo naloga i to je to
mozda pokusam jos veceras isticu mi 4 naloga
Poslednja izmena: