abacus
Čuven
- Učlanjen(a)
- 24.11.2004
- Poena
- 650
PAZNJA 11 KUPLJENIH DEMO NALOGA SA ISTE IP ADRESE :banana: BEZ BANOVANJA
il sam lud il imam balls do kolena hahaha :exploder:
Ovo upravo znaci da je sve otislo u k......ko razume shvatice
Au covece! Ovo mnogo dobro zvuci da bi bilo dugotrajno 🙂 jedan ceo rig sa 4 grafe i uzivaj! Ali svaka cast za balls 🙂
Ovo upravo znaci da je sve otislo u k......ko razume shvatice
pa ti ga banuj slobodno 🙂"minirao sa vise mesta(a jedno je bila virtualna masina sa range-om adresa koji je banovan) , uredno sa tog naloga kupi referale , ali miniranje mu uopste ne ide..."
Koji je logican i opravdan razlog za ovakav potez?Ako sam dobro razumeo covek je sa vise razlicitih masina/ipjeva kopao na jednom demo nalogu?Od mene bi odma dobio ban za tako nesto,ali sa planete 🙂
saldo posle ove egzibicije 🙂
od kad sam poceo da kopam na ovom pool-u zaradio sam
0.44166606+ vecerasnja zarada
0.5406 potrosio danas i juce na 11 demo naloga
.....................................................................
-0.09893394 saldo
sinoc zarada bez demoa bila 0.054btc tako da danas ocekujem vise i tu cu biti negde sa stanjem iskopano za 17 dana = ulozeno u demo-e
kad sam tri meseci kopanja vtc-a mogo da bacim za 0.15 btc mogu i ovo ko ne reskira ne profitira
Ti ces da se oparis zapamti sta sam ti ja rekao 😉 a kad se oparis zaradis nekoliko desetina btc-ova ima da castis 😀
jel hocete da napravim spisak sa ip na demo naloyima, da se ljudi ne kupuju na njima demo kad je vec kupljen?
Ynaci, ako sam dobro rayumeo na nalozima gde sam dostigao limit od 10 evra (4 naloga na 1 ip adresu), mogu da kupim demo za sva 4 naloga?
ili
na ta 4 naloga sa 1 ip adrese kupim demo za 1 nalog i otvorim 3 nova neverifikovana, zar ta 3 neverifikovana nece banovati posto na toj ip vec imam 4 naloga na kojima hesh nije na nuli, malo sam umoran apa usporeno mi radi mozak
Ljudi pojavilo mi se 1.495€ ovo gdje pise HELD izgleda i to neka dodatna zarada od dema ali tek se moze podici za 14 dana, tek mi se ovo sad pojavilo vjerovatno sto se gotov demo otplatio.
Mozda @pmfrulez na 11 demoa dobije jos 16€ hahahah krenulo ga.
Ko je otplatio demo jel mu doslo ovo u HELD?
Nije majka grdila sina zato sto se kladio , vec sto se vadio😀Ti ces da se oparis zapamti sta sam ti ja rekao 😉 a kad se oparis zaradis nekoliko desetina btc-ova ima da castis 😀
Ljudi pojavilo mi se 1.495€ ovo gdje pise HELD izgleda i to neka dodatna zarada od dema ali tek se moze podici za 14 dana, tek mi se ovo sad pojavilo vjerovatno sto se gotov demo otplatio.
Mozda @pmfrulez na 11 demoa dobije jos 16€ hahahah krenulo ga.
Ko je otplatio demo jel mu doslo ovo u HELD?
To ti je od referala tj od pmfruleza koji je kupio demo, pisao sam vec o tome..
valjda sam i ja zasluzio neku donaciju za rizik i lucdacke eksperimente...od referala slaba vajda moracu i ja da stavim doge adresu hahaha
al ako kazes da treba da castim brate ne ustrucavaj se kazi kolko sam duzan platicu kad pokrijem minus.....zezam se ....ne shvati ironicno....i jesam ti duzan al stvarno
edit: kolka sam ja bulja u sve sam uletao kao muva bez glave na osecaj...🙂 a upropastio samo jednu telekom ip adresu i popio ban samo jednom
Treba da castis posto si ti ozenjen ne smijes s nama u baksuzluk, odvedi ove nas mladje na provod, fine neke zenske pripremi 😛 😛
Skonto sam to je od tvog dema odma meni prikazalo ti si znaci prvi od moji referala koji je uzeo demo to je to.
Ajmo sad ovi 50 referali svi demo uzimajte isplatice vam se 😛 vidite da sve fercera samo demo uzimajte hahhah... sad ozbiljno @pmfrulez je bas dosta rizikovao pazite se pomalo uzimajte demo.

Aaa ovo je neko vjerovatno od referala uzeo demo pa odma ide 10% od njegovog dema meni, i zato cu tek ovo moci podici za 14 dana znaci razjasnjeno neko ko se registrovao na moj kod uzeo je demo tako i treba ajmo sad svi uzimajte demo hahhah 🙂
moji anjeli
Pogledajte prilog 155869
doveo sam ih na ivicu egzistencije zbog mininga i nenormalno velikog kredita za moja primanja
valjda ce da krene majku mu
Da li je i sa kupljenih npr. 8 demo naloga i dalje neophodno imati 2 IP adrese da bi se kopalo na tih 8 naloga?Tj. 2 x 4 naloga....
Jedno pitanje, treba mi brz odgovor... Ako hocu da platim demo, jel nema veze ako je izmisljen mail ili moram neki pravi da koristim?
Sto druze...
Ja sa lokacije gde ne kopam otvaram sve naloge, prebacujem sredstva... proveravam stanja.
Mislis da ne bi smeo da verifikujes sve naloge gde to je placen demo sa bilo koje ip adrese?
Trebalo bi da hoces , ista ti je poruka kao kad prekoracis 10 evra , nije mi jasna tvoja situacija uopste.Mene i dalje zeza ono sto ne znam dali cu kupovinom demoa izbeci onu antibot verifikaciju. Mozda probam malo kasnije, razmislicu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari