Trajno da promeni product code...? Ili samo da flashuje sa nekim CV, a product code ostaje isti...?Zvanicni Cyan je ovo doduse ovo je brendirana varijanta nekog DE operatera. Mozda je neka opcija negde blokirana i kasnije ce da stize redovan update i to je to u principu. Moze da se promeni product code pa da se flashuje na obicnu, ima na forumu uputstvo...
Da bi koristio WP telefon dovoljno je da imaš gmail nalog koji ako si koristio na android telefonu će da ti vrati sve kontakte u imenik.Pojedine Lumia aplikacije će ti tražiti Outlook nalog da bi telefon bio 100% funkcionalan ali može i bez toga da radi.Pitanje od potencijalnog korisnika WP, dakle, da li moram imati hotmail/live.com nalog ili mogu da stavim neki gmail nalog kad pokrenem telefon?
Imao sam hotmail pre 100 godina, ali pojma nemam koja mi je sifra, jer ga ne koristim jako dugo.
Ajde pokusaj da stavis ,na drugu opciju ,when battery is under 20 %.
Namestio sam da mi se sinhronizuju kontakti sa gmaila, ali htedoh to da promenim.
Sa CSV-om sam prebacio sve kontakte na svoj [email protected], otisao u podesavanja na telefonu, iskljucio sinhronizaciju sa gmaila.
Htedoh da aktiviram sinhronizaciju sa outlook-a, ali nemam opciju da čekiram. Odnosno imam samo za e-mail, nema za kontakte kao što postoji za google.
A šta god da guglam, izbacuje mi rezultate za sinhronizaciju sa outlook aplikacijom na Windows računaru![]()
Ubih se vec 10 minuta da nadjem taj prozor "Filter Contacts"
I guglah kratko ali ne nadjoh.
Mozda se mucim jer mi je na srpskom.
Daj pomagaj
To ti je standardno da sinhronizuje na outlook zato i nema posebnih podesavanja u accounts... Samo iskljuci sinhronizaciju na Google acc da ti ne mergeuje kontakteMeni je ovako filtrirano, FB (prvenstveno zbog slike) i Outlook kontakti..
Ako nece da sinhronizuje onda odes u email+accounts zadrzi prst na Microsoft account i klikni na Sync.
Dakle ako isključim FB, odnosno ako isfiltriram da mi ne pokazuje FB kontakte, u svakom slučaju ću imati fotke onih koji su m iu kontaktima?
Možda je bolje da se uključi opcija skrivanja kontakata bez broja telefona. Neće ti se prikazivati FB, Skype, twiter "prijatelji" u kontaktima, a možeš normalno da vidiš njihove objave i sl.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari