hugostrangedire
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 28.03.2013
- Poena
- 169
Od kad su prestali da salju?Otvori dispute, ne isplati ti se vraćati nazad, ali traži neke pare nazad. Fantacy je poznat po lošoj komunikaciji, inače je ok u principu, meni je stiglo nekoliko paketa, i nikad nije bilo greške. Inače, najbolja iskustva imam sa Black peach prodavnicom, ali su zbog *****a prestali da šalju robu u Srbiju.
Za kopije niko ne može da ti tvrdi šta će stići. Jer kinezi nemaju kontrolu kvaliteta, pa jedan par može da bude pristojan a drugi katastrofa.
Sacekaj meni tako pisalo da ide u Dubai cak i da je stiglo u Dubai a nakraju stiglo u Srbiju kao sto ke trebalo.Naručio sam neke stvari sa alija, i za par su kinezi dali pogrešne brojeve za praćenje, ja im tražio da mi pošalju prave ali ne odgovaraju. Šta da radim? Ovi ostali rade, sem što jednom piše da ide za Švajcarsku, evo kod ako može neko da proveri o čemu se radi, pretpostavljam da su oni sjebali nešto. RH083924377CN
Možda ti je ovo prvo preko Swiss Post. Kako hoćeš, ja nikad nisam čekao kad su u pitanju lažni kodovi, uvek dispute i uvek pare nazad.Za ovo što ide u Švajcarsku ili za ove sa lošim kodovima?
^ Ohoho, ko je ponovo sa nama? Welcome home, Roger Smith!![]()
Meni nije stizala.Zasto odmah pare nazad kada ce roba stici 99,99%?
Jel moze savet:
Kupio neku sitnicu 4.5 dolara pre 15 dana prodavac ostavio u napomeni tracking number ali do danas nema rezultata u pretrazi...
Ne odgovara na pitanja na sajtu, ni mejlom.Sta da radim da pokrecem dispute?Ili da cekam?
Hvala, tako nesto sam i mislio. Svaki dan naucim nesto novo..@ edvinn
Kinez hoce da te izradi za tih $10, to nikako nemoj da radis jer kasnije nemas nikakvu zastitu.
Cekaj da ti stigne paket pa onda dispute ili odmah full refund jer taj je 99% prevarant
Mnigi to misle i grese, da si pitao dobio bi odgovor.2014-11-11 06:54, CH - SGSINS, evo vec druga nedelja bez promene. samo zato jer sam mislio da ce brze svajcarskom postom...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari