Šta je novo?

Far Cry 4

Izbacuje me iz igre kad ugledam "Yeti"-ja (pretpostavljam da je to Yeti, tako izgleda, nakon bekstva ...). Jel' jos neko ima taj problem? Ako neko zna, kako se resava? Hvala.

Pozdrav!

EDIT
Da... ako sada apdejtujem sa onim apdejtom sa partisa hoce li mi ostati sejvovi?

Poslednja izmena:
Jeti? ludilo, ima li neki baja da mu je dosao glave?(po mogucstvu samo sa grickalicom za nokte)
Pa kada je arma 2 imala jetija, ne vidm razlog da ga nema na himalajima.

Strasno dosadna igra

Mislio sam na fransize koje se vuku godinama. Ne na tu 2D igru. Te 2D igre su im jedino sto moze i treba da se odigra.

Upravo presao. Resavao sam sve misije od Amite jer sam se nadao da ce mi bar dati picke na kraju ali nista. Prica je skroz nekako bleda i prazna, a jedini zanimljivi likovi su donekle Pagan Min i ona dva lika sto su stalno navareni. Steta sto nisu implementirali granu price gde mozes da se boris na strani sa Pagan Minom.
Sto se tice performansi, radi lepo na ultra 40-75 frejmova. Pucanje je najfrustrirajuce od svih igara koje sam igrao, headshot masis u 40% slucajeva iako je lepo nanisanjena vugla preko optike ili ironsajta. Glupost od akceleracije jedino potpuno moze da se iskljuci preko editovanja xml. Od otvaranja jump suita nakon skoka sa visine od 5 metara mi je nekoliko puta prokljucala krv. Ima jos dosta takvih gameplay bugova, kao na primer failovanje misije jer ste pre vremena krenuli ka sledecem checkpointu jer ste napustili prevremeno zonu prethodnog fajta.

Igram igru vec nekih sat vremena pa me zanima kako se prave (crafting) oni health spricevi? I zasto mi je kod modovanja vecine oruzja na sve tri opcije crveni X, kao da ne mogu da se moduju?
Inace igra sljaka skroz OK, tehnicki super izgleda, bez zamerki. Ali mi je nekako gotivniji bio njegov predhodnik i naravno omiljeni lik u igri Vaas :)

Evo već sam prešao 10 misija i nekako mi nije to to. Nije me previše privuklo, jer se za tih 10 misija nije desilo ništa značajno i posebno interesantno. Ko je igrao FC3 zna o čemu pričam. Mogu da nabrojim bar 6-7 misija u FC3 koje su vrrrh. Recimo ona na brodu, pa ona u pećini kad se ruši.... No videćemo, možda se kasnije "odmota" priča :)

Evo već sam prešao 10 misija i nekako mi nije to to. Nije me previše privuklo, jer se za tih 10 misija nije desilo ništa značajno i posebno interesantno. Ko je igrao FC3 zna o čemu pričam. Mogu da nabrojim bar 6-7 misija u FC3 koje su vrrrh. Recimo ona na brodu, pa ona u pećini kad se ruši.... No videćemo, možda se kasnije "odmota" priča :)

paljenje polja marihuane uz Skrillexa :d

Ili još bolje onaj lik što te ucenjuje da moraš za njega da tražiš po grobnicama i morima svašta nešto, dok ti seksualno zlostavlja prijatelja u podrumu svoje gajbe. Fenomenalno, kada se naljuti na tebe pa kaže "Kit će ovo platiti večeras", bukvalno poput pravog psihopate, i nije ti svejedno. Sve ovde je mlako u poređenju sa takvim karakterima.

Mene je razočaralo, kas Vaas nije bio glavni neprijatelj, jer je onaj njegov šef (ne sećam se ni kako se zove, koliko je ostavio utisak) bledunjav u odnosu na njega. Za igru me je kupio trejler gde Vaas drži monolog. A ovo je još bleđe imitiranje dobre formule. Umesto da su smisli nešto novo.

^ ne lupetaj, nije to nikakav ''baja'' pristup nego neophodnost da bi ova igra bila zanimljiva a ocigledno da je pravljena za sve kilaviju decu a i odrasle sa manjkom test-a :d :d
Zašto jednostavno ne igrati neku komplikovaniju igru za odrasle nego igrati igru za decu po svojim pravilima kako bi bilo interesantnije?

Mislim da bi ovo prvo bilo veće uživanje od ograničavanja samog sebe, ipak su igre zamišljene tako da pruže najbolje iskustvo kada igrač koristi većinu onoga što ima na raspolaganju.

Drugim rečima, mislim da je zanimljivije kada igra nametne ograničenja nego igrač sam sebi.

^ mrzi me da objasnjavam ali ukratko - ne vidim noviju igru slicnog koncepta kao fc2-3-4 (ako postoji neka neko napise posto ne pratim bas tu industriju) i kada vec postoji mogucnost da improvizujem i igram na tezi, realisticniji nacin naravno da cu to i da radim.

Drugim rečima, mislim da je zanimljivije kada igra nametne ograničenja nego igrač sam sebi.

Da ali o tome se i radi, ovde ti igra pruza mogucnost da pocistis mapu sa silnim naoruzanjem, kao i u fc3 i ja stvarno ne znam sta je tu zanimljivo, masakrirati ogranicene protivnike i biti prakticno neunistiv. Kada hocu da pucam iz epskog arsenala i cistim sve pred sobom onda igram old skul serious sam (sve delove) koji su svejedno 20x tezi od bilo koje novije igre. Ko nije neka proba SS3 na najvecoj tezini.

Inace cudni tripovi
rld verzija mi radi losije nego ona zlatna.. ista podesavanja, malo izmenjen very high preset, u gold sam imao 40-60 fps a sada 30-60 ali se najcesce vrti izmedju 35-50. Cak je i stucanje mnogo izrazenije u rld verziji, neverovatno.
Nisam mnogo igrao, mozda 20 min ali sada radi kao fc3, stucanje je slicno sto znaci da je ovo neigrivo ili jedva igrivo.

Koji novi amd drajveri su se najbolje pokazali u fc4?

Poslednja izmena:
Valjda zadnji driveri, bar tako pise.
I taj stutter nije do piratske verzije, ili do leka, ista stvar je i sa original igrom.

Ili još bolje onaj lik što te ucenjuje da moraš za njega da tražiš po grobnicama i morima svašta nešto, dok ti seksualno zlostavlja prijatelja u podrumu svoje gajbe. Fenomenalno, kada se naljuti na tebe pa kaže "Kit će ovo platiti večeras", bukvalno poput pravog psihopate, i nije ti svejedno. Sve ovde je mlako u poređenju sa takvim karakterima.

Pa razumemo se. Ako bih upoređivao FC3 i FC4. moj glas bi (za sada) definitivno išao za FC3

Q6600 + GTX 460 768MB su dovoljni za normalno igranje. Ništa overklokovano. Najniža rezolucija, niski efekti i glatkih 30+ slika u sekundi. Smanjeni efekti ne ruže igru, vrlo lepo izgleda i sa takvim podešavanjima. Toliko o i5 kao minimumu.

I iiiidemoo :D

fc4inst.jpg

Hm...Mene ovo smorilo!Bas nema nikakvog izazova,a igram na hard!Guns for hire,cemu to kad mozes i sam bez problema?Toliko ima mogucnosti koje nisu ni potrebne!Zelim da me igra primora da kombinujem sve i svasta da bi mogao zavrsiti neku misiju,osvojiti neku bazu,toranj itd...Bitno je samo da napocetku iskraftujes onaj belt,tako da mozes nositi 3 vrste oruzija,a drugo ti nista i ne treba!Bas steta!

Bitno je izmeriti fps. To je bitno. I platiti igru. Da.

Q6600 + GTX 460 768MB su dovoljni za normalno igranje. Ništa overklokovano. Najniža rezolucija, niski efekti i glatkih 30+ slika u sekundi. Smanjeni efekti ne ruže igru, vrlo lepo izgleda i sa takvim podešavanjima. Toliko o i5 kao minimumu.
to je to! neko se ko klinac nije znao igrati sa plastičnom puškom koja izgleda ko prava, i ima zvuk i lasere, a neko se nauživao sa komadom grane koja liči na pušku! zabava, ne detalji! :D

Ja ću igrati kad se igra ispeče kako treba i kad bude izašao ziggys mod za nju. ;)

Nisam više mazohista da igram neku igru čim se pojavi. :p

to je to! neko se ko klinac nije znao igrati sa plastičnom puškom koja izgleda ko prava, i ima zvuk i lasere, a neko se nauživao sa komadom grane koja liči na pušku! zabava, ne detalji! :D

Bravo brate. Takav sam i ja bio, uzmem grančicu i zamišljam da mi je to AK-47 :D
Kažu, čovek bez mašte je mrtav čovek, ***

Prešao sam ukupno 12 miisija kampanjskih i ne otključava mi se sledeća o_O
Jel zna neko u čemu je štos? da li treba da se prelaze one misije sa Hurkom i Longinusom? Poslednja kampanjska misija koju sam završio bila je ona sa devojčicom i kad nekog spaljuju tako nešto, kad mi ispriča nešto za oca i ode u kuću. Posle toga nemam ništa.

Da,treba raditi i te L i H i sve ostale.Ja sam uradio nekih oko 20 misija,i mislim da su mi se glavne otljucavale posle ovih da kazem,sporednih.

Nazad
Vrh Dno