Šta je novo?

LG Nexus 4

Prekopirao sam u Ringtones po jedan mp3 i midi fajl. Oba sviraju bez greške kad me neko pozove. Radilo je na prethodnim androidima, a radi i sada.
+1. Uopste mi nije jasno kako vam ne radi.

Evo posle nekih ~58h uptime-a, kontam da je šetao usage, ali trenutno je ok.

Prilozi

• Screenshot_2014-11-20-09-47-53.png
    Screenshot_2014-11-20-09-47-53.png
    137.8 KB · Pregleda: 193
Ovaj moj kao da koristi google memoriju u cloudu [emoji12]

ec016b54eaad6ee9ddca67d8fb1f3bf1.jpg

Moze li mala pomoc, pokusavam da sideload ovaj update, nasao sam OTA.zip
Prvo, da li je ovo pravi nacin:

http://forum.xda-developers.com/nexus-4/general/info-nexus-4-ota-help-desk-t2145848
1) Download the OTA.zip on your PC, rename the file update.zip, then place file in the same directory as adb.
2) Make sure you have USB Debugging checking in the Developer Options, then connect your phone.
3) Open the command prompt from the directory above on your PC and type the command: 'adb reboot recovery'
4) When in recovery, you’ll see an android laying down. Press power then immediately press volume up and release. The menu will appear. Select “apply update from adb”
5) Using the command prompt type: 'adb sideload update.zip' The file will load and the update will begin.
6) When completed, select reboot.

Tu sam skinuo platform tools i ota, ima link u prvom postu. Problem je sto ne uspevam da odradim do kraja, ne nalazi mi telefon (device not detected).
Uspeo sam jedno, da dodjem do recovery ali mi je izbacio istu gresku kada je trebalo da pocne sideload.

Inace imam 8.1, verovatno je to problem posto vidim da je bilo primedbi u vezi sa drajverima.

Poslednja izmena:
Jel postoji neki specijalan razlog što radiš tako a ne preko fastboota kad vec imaš pc?

Pa ne bas, odnosno ne znam ni razliku ni koja je korist jednog ili drugog metoda.
Uglavnom, na ovo sam naleteo a za fastboot nisam siguran koji su koraci :wave:

Imaš u prvom postu teme, samo ti treba otključan bootloader

Evo posle pet dana korišćenja lollipopa da prenesem malo utiske, meni je baterija bolja nego što je bila na kitkat, sistem je fluidan nisam primetio nekih lagova, posle 74sata uptime nisam primetio memory leak(koliko sam razumeo to je vezano za N5), od bagova izgleda da kameru još uvek nisu sredili, i ne mogu da uhvatim screanshot a mogao sam.

Poslednja izmena:
Stigao i update mx player-a. Proradio i na LP.

@Vojkan, hvala, pokusacu tako onda. Da proverim samo, ako idem ovako preko fastboota, ne mora da se stiklira usb debugging?
Ne vidim to u uputstvu na prvj strani.

@Vojkan, hvala, pokusacu tako onda. Da proverim samo, ako idem ovako preko fastboota, ne mora da se stiklira usb debugging?
Ne vidim to u uputstvu na prvj strani.
Nebitno je, pošto radiš iz bootloadera a on ne zna ni da li imaš neki sistem a kamoli kako su podešene opcije u njemu :)

Standby time je nenormalan na L-u. Svaka im cast na tome, ali jos uvijek ne mogu da prebacim 4h OST-a. Sjecam se da sam išao skoro do 5h na KK kad sam lezao doma bolesan. :)

Kakvo je stanje kod vas?

Evo posle pet dana korišćenja lollipopa da prenesem malo utiske, meni je baterija bolja nego što je bila na kitkat, sistem je fluidan nisam primetio nekih lagova, posle 74sata uptime nisam primetio memory leak(koliko sam razumeo to je vezano za N5), od bagova izgleda da kameru još uvek nisu sredili, i ne mogu da uhvatim screanshot a mogao sam.
Kakve bugove na kameri nisu sredili?
Šta misliš da li se isplati kupiti full verziju trickster apk? I da li će za svaki Kernel imati sve opcije koje ima synapse apk?

Sorry za off :)
Ma kakab trickster, synapse ga dere uzduz i poprijeko a jos free.

Poslednja izmena:
Kakve bugove na kameri nisu sredili?
Oko restarta telefona pri korišćenju kamere, desilo mi se jednom. Jel se dešavalo još nekom? I još jedna stvar ovo je mi je bilo oduvek kada fokusiram nešto blizu sa blicom neće lepo da fokusira nego blic samo onako blicne kratko i ne fokusira, jel to treba tako?

Poslednja izmena:
Ja sam presao na aosp lolipop, nemam za sada nekih bugova memori leakova i sl.
Jedino me baterija razočarala, izvucem 3h sota za prvih 50% baterije, a sa preostalih 50% jedva izgura preko 30min sot-a.
Sleglo se je sve, par punjenja i praznjenja tako da je baterija kalibrisana, valjda.
Znaci da je ipak ovaj Jontra Voltra samo patka od strane googla.

Ajd da mi neko objasni, pošto je potpuno nelogična stvar.

Od kako sam dobio update na 5.0, stock sve, punjenje traje suludo dugo.
Elem, koristim 3 punjača, u zavisnosti od mesta i vremena punjenja.
Na fabričkom punjaču, 1.2A treba mu skoro 5 sati da se napuni i vidi ka kao punjač
Ansman dual punjaču , 0.5A treba oko 3 h i isto tako ga vidi kao punjač.
Sa Messless stonim punačem prijavljuje da se puni preko usb-a i treba mu oko 4 sata.
Ja ne kapiram kako slabiji punjač može brže da ga napuni. Pri tom, jači punjač puni s3 za oko 1:30 h. !

I ja sam presao na lolly (hvala Vojkanu za strucnu podrsku). OK je uglavnom, ume da trzne ponegde, sto na 4.4.4/art nisam vidjao i cini mi se da je sporiji malo, treba my duze vreme da odradi stvari. Prilicno sam zadovoljan, prija mi promena i za sada cu biti na stock dok ne vidim kako napreduju custom romovi sto se tice stabilnosti i brzine, tweakovi i modovi su mi manje bitni.

^ .... Pogotovo pred kraj meseca :)

Juce hteo da slikam i nisam mogao. Pokrenem kameru i samo izbaci neku gresku i ugasi se sama. Ili se ukljuci, ali ne reaguje kad kliknem da slikam. Morao sam telefon da restartujem. Posle toga je radila.

Da li je jos neko imao problema na Lollipop-u sa ovim?

Nadam se da ce uskoro update koji ce da resi sve ove bagove sto ima.

Kako gura baterija na 5.0 stock vs 4.4.4?

Nazad
Vrh Dno