Eo I menu otvara YouTube u browseru ni me pita dal hocu da koristim neku drugu app.Da, da, da. Sve sam to vec bio radio, brisao, deinstalirao i opet ista prica.
Inace poceo je da mi se desava problem sto ima Nexus 7 kad hocu da pustim video: "There was a problem while playing the video. Touch to retry."
Definitivno nisu oni ovaj lolipop lepo ispeglali, pozurili. A i vidim po memoriji sistema, cas mi zauzima 400-500mb. A kad restartujem samo 50mb...
Vjerovatno jer im je aplikacija starija od Isusovog magarca.B92 je jedna od retkih aplikacija koja ima te graficke bagove na l-u. Ne znam zasto se na dve tri aplikacije desava to, dok sve druge rade bez problema.
Sto ne uzmes neke od kineza na ebay i posle budes miran? Uzmes paket od 10 komada za par dolara i to je to.
Jeste da ces ih se malo nacekati ali ako to nije problem, narucuj![]()
U čemu je fora sa ovim folijama za Nexus 4? Isti proizvođač folije, isti model folije, a neki primerci pokrivaju i senzore i prednju kameru, neki samo senzore, dog drugi ne pokrivaju ni senzore ni prednju kameru...
Sto ne uzmes neke od kineza na ebay i posle budes miran? Uzmes paket od 10 komada za par dolara i to je to.
Jeste da ces ih se malo nacekati ali ako to nije problem, narucuj![]()
Pa ima i dobrih kineskih stvari, sto da ne, ako znas necija iskustva, a i sam znas prepoznati sta valja, ne vidim problem u kineskoj robi.
To ti tako mislis. Da samo brendirano valja je logika zbog koje je potrosacko drustvo takvo kakvo je. Siguran sam, i znam jer sam i sam tako radio, a ponovicu opet, ako znas procijeniti mozes naci (sto znaci da ima lose robe i (to mnogo)) i kineske stvari koje su dobre. Nije brate dragi nuklearna fizika nego nesto jako jednostavno i lako pravljivo, kod nekih kompleksnijih stvari drugacije je, ali to i nije tema trenutno.Nema dobre kineske (no name) robe i to je definitivno, niti znas ko je napravio, niti porijeklo neko iste niti nista zapakovanu u genericku ambalazu. Pozeljno bilo kakav brend, proizvodjac i sl.![]()
Sta da ti kazem sem ili drugacije gledamo na kompletnu stvar ili nam znacenje "kvalitetno" ili "dobro" imaju drugacije znacenje. Uglavnom cijenim misljenje i slazem se sa vecinom, ali sve ovo sto sam gore napisao svodi se uglavnom na "moze se pronaci" i sve to zavisi od osobe do osobe tj. Sta osoba trazi i sta podrazumijeva pod kvalitetno i iole dobro.Ma i na jednostavnosti kinezi fulaju strava, a kakvi komplikovano. Eto npr case za telefon je jednostavno napraviti. Uporedi neki malo skuplji (proizvodjaca) i neki no name, razlika ogromna. No name, zavrsna izrada nikakva, tacno se primjeti mjesto gdje su ih razdvajali kad su stancali (posto je to naravno u jednoj masi kad udaraju kalup), ni to nisu mogli izbrusiti i srediti, case usinut i traljav, materijali nikakvi, ne lijeze dobro, izrezi za dugmice nisu precizni, tesko se pritisce dugme ako zastita ide preko dugmica itd itd.
To isto vazi i za folije. Nije svaka folija ista iako to zvuci jednostavno za napraviti. Nisu materijali isti, ne lijezu isto, jedna se vise grebe druga manje, pod jendom je bolji osjecaj za prste pod drugom dosta losiji, kod jedne refleksija veca, kod druge manja. Sve su to stvari koje cine kvalitet.
Ne govorim ja dzaba da "jeftinih" stvari nema da valja. Cim vidis nesto da je prejeftino znaj da ne valja, jos pogotovo sto prodaju tako jeftino aopet im se isplati, pa koliki su onda troskovi proizvodnje i isporuke![]()
Nije Chrome default, to sam odmah proverio. I uradio clear data.
Da li ima jos neko resenje?
EDIT
Znaci problem je kad surfujem i naidjem na neki YT klip i kliknem u Chrome, on mi ga otvara direktno u njemu. Ne znam zbog cega vise nece da otvara preko aplikacije? Pre sam barem imao mogucnost da izaberem da li da mi otvori preko Chrome ili preko YT app.
Zaboravio sam da dodam da tel vidi pjesmu u meniju za ringtones. Cak i svira kad je izaberem tj kliknem na nju, ali nece da zvoni kad dobijem poziv.
Da li si probao da instaliras neki file explorer i preko njega da izaberes pesmu ?Je li probao neko da postavi pjesmu za zvono? Bas me nervira ovo...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari