Bilo ko?
Nikako ne bi radilo. Treba ti konstantan protok od 5-10mbps. A i tih 20 GB ce ti trajati dan - dva zavisno koliko gledas i da li su u pitanju sd ili hd kanali.
Jesam.a ti si siguran da njihov STB ima HDMI CEC?
Pa će zbog toga da mi gase STB na svaka 4 sata?kao sto rekoh, svaki strim njih kosta.
Otkud ti to za telefonske centrale? A da OTT ne može da se poredi sa DVB-om ili dobrim IPTV-om to stoji.OTT kao i telefonske centrale, nije projektovan da svi mogu gledati istovremeno HD strim 'punom brzinom'.
U zavisnosti od strima SD/HD (4 ili 8 Mbps), tih 20GB ćeš istrošiti za 5,5-11 sati gledanja. Eto, mesec dana ćeš moći da gledaš televiziju dvadesetak minuta dnevno, ali samo ako ne prebacuješ na HD kanale. :S:Narucio sam D3i da probam mesec dana, e sada sta sam imao u planu ja inace imam sim karticu koja onako manje vise skuplja prasinu preko MTS-a na kojoj ima 20 GB Interneta mesecno,na njoj je signal super kod mog ujaka i planiram da taj D3i povezem preko modema u kojem se ubaci sim kartica i preko lana poveze na D3i kako bi to radilo kada istekne tih 20 GB me interesuje sta vi mislite o ovoj ideji ?
Hvala na savetu![]()
Jesam.
Pa će zbog toga da mi gase STB na svaka 4 sata?
Otkud ti to za telefonske centrale? A da OTT ne može da se poredi sa DVB-om ili dobrim IPTV-om to stoji.
Možda i nemaju, ali nisam siguran ni da im je potreban. Ne znam kako bi STB odreagovao na gašenje TV-a ako mu je uključena opcija CEC - to nisam testirao. Pretpostavljam da bi moglo nekako da se to implementira i bez vremenskog ograničenja gledanja jednog kanala. Meni je to neozbiljno.pa sta, nemaju svi televizori taj CEC.
Samo oni neka gase - ja im vratio STB i ostao na DVB-C kod Ikoma.gasice ti kad god oce, moze im se.
Možda i nije, ali se ne sećam kada sam čekao da dobijem signal niti da mi je ikada (neki ozbiljan) telefonski operater isekao vezu posle nekog vremena (mada mislim da VIP to radi).zato sto i telefonska mreza nije projektovana tako da mogu svi telefonirati istovremeno.
Na ovoj slici sve što je obeleženo plavom strelicom ima 72 sata unazad. http://postimg.org/image/tb5zru95p/
HD na kojima nije dostupan titl ili audio prevod (Eurosport) su: Shorts, Discovery i Dis Scince, Animal P, Nat Geo, Nickelodeon, Food network Trace, MTV, Hustler (mada ti ovde i ne treba, valjda).
Hvala. Dakle, kao što sam i mislio - nikakav problem.Upravo probao, da, isto. Kad kazem sleep, tj kad dodje vreme za gasenje TV automatski gasi i STB.
@OwerLord Što se tiče slike to je printscrean D3GO, mnogo lakše nego da pravim spisak.Broj kanala će svakako rasti sa opcijom 72 sata unazad, kako će birati koji će baš kanal dobiti ovu opciju to samo SBB zna.
Prevod za Discovery kanale zavisi i od SBB-a i od Disc, titl postoji čak su ga jedno vreme i pustili ali su ga isključili jer mislim da je Disc tražio još para za prevod na HD kanalima. Kada će se i ovo srediti to samo oni znaju, jer se SBB-u verovatno nije isplatilo da da para za nešto što koristi mali broj korisnika.
@OwerLord Što se tiče slike to je printscrean D3GO, mnogo lakše nego da pravim spisak.Broj kanala će svakako rasti sa opcijom 72 sata unazad, kako će birati koji će baš kanal dobiti ovu opciju to samo SBB zna.
Prevod za Discovery kanale zavisi i od SBB-a i od Disc, titl postoji čak su ga jedno vreme i pustili ali su ga isključili jer mislim da je Disc tražio još para za prevod na HD kanalima. Kada će se i ovo srediti to samo oni znaju, jer se SBB-u verovatno nije isplatilo da da para za nešto što koristi mali broj korisnika.
Da ali isto tako moraju da budu svesni da ako hoce dodatnu uslugu da ponude onda ona mora biti kompletna. A ne HD paket bez prevoda na nekim kanalima i bez 72h na istim. Ja prvi cu isti da odjavim ako se to nastavi tako. Cemu HD kanal ako moras da gledas SD verziju zbog prevoda ili 72h unazad.
Da ,to je sve istina ali im onda treba zabraniti da puštaju reklame na onim kanalima gde nema prevoda a ima besomučnih reklama.To je čist bezobrazluk.
Da li si mozda cuo da imas celih 30 dana potpuno besplatnih da probas kako sve to radi?74 strane, ima li neko da odradi krsten test ove usluge?
Da li si mozda cuo da imas celih 30 dana potpuno besplatnih da probas kako sve to radi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari