Šta je novo?

LG Nexus 5

Mozes da nagadjas preko ovog grafikona jer imas par time markera na njemu. :)

Prilozi

• uploadfromtaptalk1416317961077.png
    uploadfromtaptalk1416317961077.png
    101.5 KB · Pregleda: 194
Jel uspelo nekome da smanji DPI na 5.0

Isto, 420 :)

@BokyJ ja sam imao problem kada sam kupio telefon i umesto original kabla uzeo neki drugi, stari i onda mi se telefon brze praznio dok ga koristim nego sto se punio.
Vidim da si napisao da je sve stock, ne znam sta bi moglo da bude.

Како... Директно или са неким програмом?

Moras da rustujes mob pa posle preko programa build.prop editor

Неће...врати на 480...опет

Isto, 420 :)

@BokyJ ja sam imao problem kada sam kupio telefon i umesto original kabla uzeo neki drugi, stari i onda mi se telefon brze praznio dok ga koristim nego sto se punio.
Vidim da si napisao da je sve stock, ne znam sta bi moglo da bude.

Definitivno je do L-a, jer je na KK sve radilo savrseno, u ovom slucaju mislim na punjenje i praznjenje baterije, tako da cu sacekati da se malo "slegne" tj da se sve aplikacije optimizuju za L pa cemo videti.

Citajuci vas zadnjih par stranica, pitam se ima li nesto da radi dobro na ovom telefonu... :D

PS. Prodajte to i kupite N6 (valjda je sa razlogom tolika cijena) :d

Ма јесам све...овај нови cfree, рут ради, али неће са апликацијом, директно едитовање build-a ради...

Гаги234 ,хвала са овим ради...250 дпи ftw!

Poslednja izmena od urednika:
Није ситно...много...не могу да закачим слику са телефона добијамо ФЦ на тапапалк...мислио сам на 350

Bolje da su pomerili apdejt L za jedno mesec dana i izbacili gotov proizvod nego ovako... I jos cemo da cekamo mesec-dva 5.1... Nisu mi jasni stvarno...

Eo izvalio sam da kada pojacavate ili smanjujete jacinu zvuka preko tastera ne cuje se svaki put ton vec se desava da se cuje pucketanje/krcanje kao da probija zvucnik... Isto na YT-u zna da zakrci zvuk par sekundi i onda se normalizuje (primetio dva puta od 6-7 klipova koje sam probao da odgledam)... I morao sam da restartujem fon jer definitivno sistem guta ram, od sinoc do podne je dogurao do 490-500, posle restarta 260... Isto tako gledam u BBS-u, system najvise vuce bateriju i ova nova sr*** poput fit aplikacije...

Za ove sto kukaju za OTA, kako je nemaju, bolje neka ostanu na KK-u, odradite update kada iskoci 5.1... Ovako ce vas neke stvari nervirati... Osim novog izgleda i animacija ne dobijate nista a to mozete i sa nekim drugim launcherom da promenite...

Poslednja izmena:
To za zvuk se definitivno dešava. Čak se dešava i kada stigne poruka, odsvira mi melodiju ali malo odsečenu, fali delić sekunde na početku.

Oni su možda i povukli apdejt, pisao sam na N4 temi, ja sam od sinoć imao notifikaciju da mi je stigao 5.0 ali nisam htio da ga instaliram i danas tokom dana je ta notifikacija nestala i na System update u Settings mi javlja da mi je sistem "up to date". Kao da su povukli 5.0 do daljnjeg.

Da li je neko probao rastapop rom ? Mnogi ga hvale,a vidim polako izlaze i minimal gapps zip paketi. Mozda ga fleshnem uvece

Do juče svi hvalili Lollipop, a nakon OTA silni problemi?! WTF???

Ja sam se zezao, kod mene je sve super, a drugima lose radi jer je l trenutno preopterecen, tamo posle 12 radi super....

Nzm sta se svi nesto zale meni sve savršeno radi pitam se da li je uopšte o istom telefonu rec [emoji12]

Pa ne bi me cudilo sad kad je red dosao na mene za ota.Milion% sam siguran da su ga povukli.

Kod mene sistemski sve radi extra, nemam nijedan bug od onih gore nabrojanih od ostalih clanova, osim onog mog sa baterijom, koji jos moram da testiram. Znaci sve aplikacije rade, svi dugmici...sve bez greske. Evo sad gledam bateriju, nema drain, lepo drzi, jos samo da vidimo kako ce se puniti i to je to.

Meni jedino baguje kad udjem u wirless, cekam dosta dok se otvore mreze. Jednom i kamera nije mogla da se pokrene ali to je vjerovatno zbog preopterecenosti FTP servera.

I meni je za sada sve ok kao i prvog dana. Nek curi memorija koliko hoce, tesko da moze da iscuri pa da parira TW-u :d kod mene nema nikakvih usporenja i sve je ok, nadam se da ce i o(p)stati :)

Ja sam se zezao, kod mene je sve super, a drugima lose radi jer je l trenutno preopterecen, tamo posle 12 radi super....
Da, da, preoptereceni serveri :smoke:

Meni radi sasvim korektno. Nema taj memory leak, nema ni dial lag. Ovo sa zvukom, kad stigne poruka da zvuk bude odsecen na pola, mi se desavalo dok nisam ubacio sinoc (Uz Vojkanovu pomoc) elementalx kernel. Od tad se ne desava.

Vojkan je na pola Nexusa na forumu postavljao L+ElementalX+Root :D
:wave:

Evo sa 126h uptime na tabletu:

Prilozi

• uploadfromtaptalk1416334194890.png
    uploadfromtaptalk1416334194890.png
    232.9 KB · Pregleda: 216
Samo da bacim jedan info, nemojte se pouzdati u Nandroid Backup Lolipopa sa CWM-om 6.0.4.5. Ide se u bootloop.

Zato sam i napisao CWM...sada pamet u glavu i ponovo ali sa TWRP-om. Bese 2.8.1.0 zadnji?

Vrh Dno