Šta je novo?

Assassin's Creed:Unity

Jel probao neko MP u ovoj igri, naravno ko ima original ?? Jel zanimljivo ili...?? :)

Igrao sam ja malo, sasvim je ok al nista posebno mada cesto puca igra kad sam u MP iz nekog razloga.

LOL :d

Optimizacija ove igre preti da potuce sve rekorde.
Nema nikakvog uticaja igrao na ultra ili low fps je 12-15.
Iskoriscenje cpu-65%, gpu-11-25%, memorije-60-70% ???

Optimizacija ove igre preti da potuce sve rekorde.
Nema nikakvog uticaja igrao na ultra ili low fps je 12-15.
Iskoriscenje cpu-65%, gpu-11-25%, memorije-60-70% ???

Pa to je duplo bolji cinematic osecaj! Jedva cekam ovo da igram, nadam se da cu imati sto manji fps, zelim ovu igru da iskusim kao da sam u najboljem bioskopu!

Probah i ja malo... sto ne znam.
Igra se bukvalno vuce kao prebijena macka, na High ne prelazi 35fps a padne i na 25 i to na pocetku, prvih 10-15 min. Sta reci kad tokom cutscena pada na 20? Sve je nekako sporo, nesinhronizovano, tromo, secka, preskace, kasni...
Mogu da zamislim sa bi se desilo na Very High ili na Ultra, ovo je uzas. Obican, nedovrsen i neoptimizovan krs.

Sumnjam da ce bilo sta drasticno da se popravi vremenom.

Poslednja izmena:
Vidim da se neki uzdaju da ce zakrpe srediti stvari. Ubishit sve trci da patchuje igru. Izbacice 2-3 patcha koja nece nista srediti i laku noc. Da li su sredili AC3 i lag u Bostonu? Da li su optimizovali makar 1% WD? Nope. I Black Flag takodje ima brdo problema koje nisu nikad sredili.

Pa ni na konzoli ne radi kako treba :))))

Sve je pocelo od Bostona :)

Jednostavno rešenje, kupiš konzolu i cepaš :D

U 20fps.

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2014-assassins-creed-unity-face-off

Zakljucak:
Overall, it's very difficult to avoid the sense that Assassin's Creed Unity was released in an unfinished state. On PC in particular, it really feels like beta code - feature-complete, but lacking in optimisation, with bugs manifesting regularly. On console, the game is more stable, but clearly performance is unacceptable - the frequent dips to 25fps on Xbox One are jarring enough, but it remains truly remarkable that the PS4 game should drop just as often to 20fps. Last year, Ubisoft had the courage to realise that Watch Dogs wasn't ready for release and pushed the game back. The end product might not have been a masterpiece, but we didn't encounter any game-breaking bugs and performance was generally solid. We can't help but wonder how long it will take until Assassin's Creed Unity is in the same state. There's certainly a long way to go yet.

Watch dogs jeste dobro optimizovan (imam original I dobio sam taj update, meni generalno nije doneo puno poboljsanja), I meni super radi, ali zbog malo rama imam dosta stutteringa kada vozim, ali kada sam u pokretu sve radi kako treba tj avg fps je oko 50, ali kao sto sam naveo zbog rama ima velike dropove...

Ma zakrpe će 100% sve srediti, optimizacija će biti super a sama igra najbolja u zadnjih par godina. Ubisoft mora, u interesu samih gamera, da izvrši pritisak na novinare da povuku svoje recenzije ocene i da igru ponovo opišu sledeće godine u ovo doba, naravno uz svesrdnu pomoć Ubisoft-ovog PR tima. Sami igrači treba da budu zahvalni što su dobili ovakvo remek delo moderne umetnosti i da shvate da ovako ambiciozan rad nije moguće napraviti bez određenih poteškoća. Zato umesto što kreče po forumima neka fino pazare seasons pass 1 i spreme pare za 2 & 3, kako bi Ubisoft imao dovoljno sredstava sa nastavi svakodnevni rad na ovoj igri. Takođe, dok VELIČANSTVENI MAGIČNi PEČ KOJI SVE POPRAVLJA ne bude gotov, jedno od rešenja za poboljšanje performansi je i kupovona dve GTXXX 666 666 EatsLittleChildren grafičke kartice iz prestižne DiamondMothafuckingProGamar serije naših partnera iz Nvidije. Ovo remek delo inžinjeringa će svojom neuporedivom snagom i brzinom podići vaš IMERZIVNI NEXT GEN EKSPIRIJENS na potpuno novi nivo! U međuvremenu neka obogate svoj IMERZIVNI NEXT GEN EKSPIRIJENS doživljaj časteći se raznim "sadržajem" i "poboljšanjima" dostupnim kroz mikrotransakcije.

Ja sam video klipove po yt, da igraju preko 30fps na PS4, e sad ne znam...
Dal su tolki maloumnici da loše optimizuju i za konzole

Ako imas original preuzeces, ako nemas, neces dok ne izbaci neki torentdzija, verovatno cim izadje zvanicno :D

Je li probao ko ovo na i3?

O34Vilx.jpg

Grafika izgleda fantasticno pogotovo po danu, mislim da ni sama igra nije losa. Pljuju je oni kojima ne radi.

Po ovima bolje radi i3 od fx8320 i 6300....znaci to da mi bude upgrade

Nije to bas tako jednostavno kao sto izgleda.Ubi ne voli amd, eto ti najprostije kako bih opisao optimizaciju.Trenutno to izgleda da ih i3 sije, ali kad tad ce da dostigne maximum, kada ce fx da ga presisa.Sve ti se svodi na sledece:
AMD - jeftiniji, solidne performanse, overclock, veci potrosac.
INTEl - skuplji, performanse dobre dok ne pogodis wall iznenada (ovde mislim na i3), nema overkloka, manji potrosac.

Ako planiras da ostajes neko duze vreme na ddr3, onda idi na i3 pa nekad pazari i5 ili i7.AMD je u high end klasi zavrsio sa ddr3 odavno i ne interesuje ih vise dok se ne dodje do preplavljenja sa ddr4 na trzistu, dok intel ima dosta jacih procesora u ddr3 klasi.

Poslednja izmena:
Grafika izgleda fantasticno pogotovo po danu, mislim da ni sama igra nije losa. Pljuju je oni kojima ne radi.

Pljuju oni koji nemaju grafiku od €400. To da je igra dobra jeste, al' da radi kao **vno, ne možeš da osporiš (ili gore od toga).

Nazad
Vrh Dno