Šta je novo?

TS IPTV Informacije, cene, itd.....

Pa stisnes 605 na daljincu i vidis da je titlovan.

Poslednja izmena:
Hd usluga zaista pun pogodak.... Oduševljen sam !

Potpisao sam megabox prvi račun manje od 3000 (nije kompletan mesec), a sada ceo mesec oko 3200 malo se *****ali?

Potpisao sam megabox prvi račun manje od 3000 (nije kompletan mesec), a sada ceo mesec oko 3200 malo se *****ali?

Megabox kosta 3600 na dvogodisnji ugovor. 3200 pretplata plus 400 za HD kanale.

U poslednje vreme mi puca net i iptv,neki huawei ruter,iskljuce se lampice i onda cekam dok se popale,da dodje net i iptv.
Sta moze biti problem?

Pa ili ruter ili net, zovi tehnicku podrsku obavezno.

Videcu sta se desava dalje,inace prilikom pucanja i povratka,iskljuci mi se wifi,kao da se resetuje i moram ga ponovo ukljucivati.

Meni se dešavalo da se gubi adsl konekcija usled loših parametara na liniji, ali je wifi ostajao uključen.

I kod mene se dešavo da puca net, a samim tim i IPTV, ali nije bio problem do telekoma, već do mene, moja unutrašnja instalacija za telefon je dotrajala. Kad sam zamenio, sve radi kako treba, net mi je i jači, tj plaćam do 10 Mb , na merenju mi uvek prebaci 10 Mb...

Još jedna stvar, dosta prijatelja, povodom nove promocije HBO, je aktiviralo samo HBO, svima sam objašnjavao, da aktiviraju i uslugu HBO ON Demand, koja je takodje besplatna sa trenutnom promocijom... Zaista treba iskoristiti, ima zaista puno, filmova i serija koje su besplatne.... pozdrav.

"U meniju ides na upravljanje nalogom pa na koryisnicki nalog pa na sve usluge pa open iptv paketi i tu stikliras a ondda na dan zavrsetka promocijw odstikliras i to je to."

Da li je moguce ovo bez cimanja telefonom kad istekne promocija?

"U meniju ides na upravljanje nalogom pa na koryisnicki nalog pa na sve usluge pa open iptv paketi i tu stikliras a ondda na dan zavrsetka promocijw odstikliras i to je to."

Da li je moguce ovo bez cimanja telefonom kad istekne promocija?
Mogućnost za deaktivaciju paketa kroz meni STB-a nije bila do sada (proverio sam ne postoji ni sad), a ne verujem da će je omogućiti ni u budućnosti.

Zamenili su mi ruter Huawei 532e sa Huawei 531,za sad nema resetovanja ali mi secka iptv.:S:

jel moguce sortiranje kanala na iptv? baba i deda hoce da uzmu,ali im je smor sto moraju da pamte gde je koji kanal,navikli da bude 1. rts1; 2. rts2; 3. b92.... itd...

Mislim da nema sortiranja i da je najvise sto se moze postici tzv speed dial gde ciframa 0-9 dodelis koji god hoces kanal, sto svakako nije lose. Kod IPTV-a kanali pocinju od broja 100 sto je meta-mozaik kanal, zatim ide RTS1 na broju 101, RTS2 na 102, RTV1 na 120 itd. Tako da im treba pokazati da kanale menjaju sa PRG+ i PRG-
Mozes im odstampati spisak kanala i brojeve - vole ti stariji da imaju na papiru a mogu i da igraju kviz - ajd' baba pogodi na kom broju nam je arena1 ;-) Pozdrav

Dosta im je i taj speed dial od 10 kanala,oni vise od toga i ne gledaju :) Nego,jel se lako pristupa tome? Direktno na daljinskom dugmici 0-9 ili? Jesu *****na pitanja,ali sta cu,znate kako je sa matorcima :)

Mislim da nema sortiranja i da je najvise sto se moze postici tzv speed dial gde ciframa 0-9 dodelis koji god hoces kanal, sto svakako nije lose. Kod IPTV-a kanali pocinju od broja 100 sto je meta-mozaik kanal, zatim ide RTS1 na broju 101, RTS2 na 102, RTV1 na 120 itd. Tako da im treba pokazati da kanale menjaju sa PRG+ i PRG-
Mozes im odstampati spisak kanala i brojeve - vole ti stariji da imaju na papiru a mogu i da igraju kviz - ajd' baba pogodi na kom broju nam je arena1 ;-) Pozdrav

To je to od 0-9 , ukupno 10 , možes sam amestiti šta i kako.... evo veza
http://www.open.telekom.rs/iptv/Content.aspx?temp=0&sid=360&id=717

Ali daljinci su kriminalno losi, posle 2 godine prilicno retkog koriscenja meni PG+ i PG- skoro da ne rade. Tako da ocekujes probleme kad oni "old school" junacki budu pritiskali cifre, da ce daljinski da brzo otkaze.

Ali daljinci su kriminalno losi, posle 2 godine prilicno retkog koriscenja meni PG+ i PG- skoro da ne rade. Tako da ocekujes probleme kad oni "old school" junacki budu pritiskali cifre, da ce daljinski da brzo otkaze.

Zameni ga.... odnesi ga do poslovnice i dobićeš drugi.... iskreno kod mene za sad radi lepo...

to za daljinski me briga,ako pokvare - neka kupuju novo / menjaju :D
moje zaduzenje je samo da im nadjem ok tv i internet i da im podesim to :)

nesto mi drugar rece da moze da se koristi daljinski od tv-a i za iptv,ili obrnuto,nisam siguran... oni imaju neki philips smart fullhd,jedno 2-3 godine star... moze li to da se podesi sa tim kodovima ili kako vec?

to za daljinski me briga,ako pokvare - neka kupuju novo / menjaju :D
moje zaduzenje je samo da im nadjem ok tv i internet i da im podesim to :)

nesto mi drugar rece da moze da se koristi daljinski od tv-a i za iptv,ili obrnuto,nisam siguran... oni imaju neki philips smart fullhd,jedno 2-3 godine star... moze li to da se podesi sa tim kodovima ili kako vec?

Može i koristiće samo ovaj koji budu dobili.... pale, gase, ton+,- menjanje kanala

Nazad
Vrh Dno