Potpisao sam megabox prvi račun manje od 3000 (nije kompletan mesec), a sada ceo mesec oko 3200 malo se *****ali?
Pa imam hd kanale... i nisu naplaćeni...
Bice onda da ruter uveliko crkava.
Mogućnost za deaktivaciju paketa kroz meni STB-a nije bila do sada (proverio sam ne postoji ni sad), a ne verujem da će je omogućiti ni u budućnosti."U meniju ides na upravljanje nalogom pa na koryisnicki nalog pa na sve usluge pa open iptv paketi i tu stikliras a ondda na dan zavrsetka promocijw odstikliras i to je to."
Da li je moguce ovo bez cimanja telefonom kad istekne promocija?
Zamenili su mi ruter Huawei 532e sa Huawei 531,za sad nema resetovanja ali mi secka iptv.:S:
jel moguce sortiranje kanala na iptv? baba i deda hoce da uzmu,ali im je smor sto moraju da pamte gde je koji kanal,navikli da bude 1. rts1; 2. rts2; 3. b92.... itd...
Mislim da nema sortiranja i da je najvise sto se moze postici tzv speed dial gde ciframa 0-9 dodelis koji god hoces kanal, sto svakako nije lose. Kod IPTV-a kanali pocinju od broja 100 sto je meta-mozaik kanal, zatim ide RTS1 na broju 101, RTS2 na 102, RTV1 na 120 itd. Tako da im treba pokazati da kanale menjaju sa PRG+ i PRG-
Mozes im odstampati spisak kanala i brojeve - vole ti stariji da imaju na papiru a mogu i da igraju kviz - ajd' baba pogodi na kom broju nam je arena1 ;-) Pozdrav
Ali daljinci su kriminalno losi, posle 2 godine prilicno retkog koriscenja meni PG+ i PG- skoro da ne rade. Tako da ocekujes probleme kad oni "old school" junacki budu pritiskali cifre, da ce daljinski da brzo otkaze.
to za daljinski me briga,ako pokvare - neka kupuju novo / menjaju
moje zaduzenje je samo da im nadjem ok tv i internet i da im podesim to
nesto mi drugar rece da moze da se koristi daljinski od tv-a i za iptv,ili obrnuto,nisam siguran... oni imaju neki philips smart fullhd,jedno 2-3 godine star... moze li to da se podesi sa tim kodovima ili kako vec?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari