Šta je novo?

Softver za kopanje (cgminer, afterburner, teamviewer...)

vazi, probacu danas sutra kad ufatim vremena pa javljam.

evo probah na jednoj karti, spustih sa 1000 na 900mhz za gpu u editoru i fleshovah u UEFI upozorenje..... ostalo sam ostavio isto.

konkretno razlika u hashu za FTC je smeshna, 5-6h manje nego na npr 1000 ili 1070 (klokovi od top varijante @1075mv), a razlika izmedju ta dva je po karti 25-30w manja potroshnja i 4-5c niza temp za slichan rpm.
naravno undervolt na 900mhz od npr 984mv se podrazumeva

josh samo ziletove postavke da savladamo :D

Poslednja izmena:
evo probah na jednoj karti, spustih sa 1000 na 900mhz za gpu u editoru i fleshovah u UEFI upozorenje..... ostalo sam ostavio isto.

konkretno razlika u hashu za FTC je smeshna, 5-6h manje nego na npr 1000 ili 1070 (klokovi od top varijante @1075mv), a razlika izmedju ta dva je po karti 25-30w manja potroshnja i 4-5c niza temp za slichan rpm.
naravno undervolt na 900mhz od npr 984mv se podrazumeva

josh samo ziletove postavke da savladamo :D

daj mi tvoj TV pa da unstalungujemo nesto ;)

sumnjam da mogu da bacaju na 900mhz 150kh :D....ako to uspesh kod sebe, onda ima poente da cheprkamo na TV.

za sad, 13.12 driver, tvoj bat/bin fajl, 900/1500 mhz, sg miner ~133h..a rig troshi struje kao xmr kad kopa na 950/1500mhz

sumnjam da mogu da bacaju na 900mhz 150kh :D....ako to uspesh kod sebe, onda ima poente da cheprkamo na TV.

za sad, 13.12 driver, tvoj bat/bin fajl, 900/1500 mhz, sg miner ~133h..a rig troshi struje kao xmr kad kopa na 950/1500mhz

Ja sam isto na Ziletovom mineru za FTC...14.4 drajveri ( u miner ubačeni .dll od 14.9) 142-146kh/s 1000/1500/1018mV .. stabilno bez "pucanja"...
1.png

Poslednja izmena:
@karanovicz imaš komandu --remove-disabled ako ti ta treća karta bode oči kao meni :D

kako na teamvieweru da iskljucim da mi ne menja sifru udaljeni racunar prilkom izlaska iz konekcije, sledeci put ne mogu da udjem napravi novu sifru kao i prilikom nestanka struje, reseta prilikom neke greske itd. uvek promeni sifru i setam se do riga? jedino za kilazu ne skodi...

Pa napravi acc i prijavi se na svim mašinama. Onda ti šifra ne treba, na dvoklik iz liste mašina ulaziš.

Ljudi ,dali moze u bat fajlu da se ubaci komanda da 4 razlicite karte rade kao 4 razlicita workera cgminer scrypt je u pitanju

Posto nisam do sada imao iskustva sa kopanjem, da li mi mozete preporuciti neki dobar program za pristup rigu preko android telefona?

Team viewer.

Besplatna, ides sve zvanicno sa njihovog sajta. I sve radi kako treba :)

moze li neko okaciti link za gui miner scrypt pokusao bi da pokrenem vise workera na jednom mineru kolko sse secam on nudi tu opciju....na zvanicnim sajtovima samo neka verzija koju mi win ne dozvoljava da skinem

@pmf nisu to zvanicni sajtovi, na svakom pri dnu strane pise This site is not affiliated with GUIMiner and is not the official page of the software.

Ja sam koristio ovaj iz thead-a i radio je ok

hvala drustvo pokusacu da pokrenem mada ranije koliko se secam cim bi ubacio cetvrtog workera pucali bi drajveri....videcu sta mogu da uradim

5.0 ako se ne varam

Imam problem sa pimp v1.7 64bit.
Moze li se nekako ubaciti ovaj bin od Wolfa za pitcairn sa kojim radi najbrze? Probao sam da ubacim preko citaca kartice i usb-a ali file manager ne ocitava ili ja ne znam da nadjem? Naravno ne racunam varijantu da gasim komp i vadim usb sa pimpom
Sa verzijom sa 14.9 drajverima x11 daje 2.17 mh/s u windowsu je dosta brze 2.5-2.6 mh/s u cemu je problem? Ako se sa sgminerom promeni napon i pokazuje 1.163V da li i zaista radi na toj voltazi ili je potrebno kompajlirati gpu-z kako bi se tacno utvrdilo?
Moze li se kompajlirati novcanik kao na drugim linux platformama konkretno me zanima byc da kopa cpu a mora iz novcanika?

Poslednja izmena:
winscp je program uz pomoc kojeg ces ubaciti wolf bin za x11 u pimp i da znas da radi

aha shvatio sam ovo je daljinski iz windowsa da se pristupi rigu i prebaci fajl, samo sam sad skroz zeznuo stvar stavio sam user i new pass u pool manager configuration i vise ne mogu da mu pristupim :S: nece ni onaj default poolmanager live da prihvati *** bolje da nisam ni instalirao ovo

postavi isti taj username i password i u winscp-u i onda pristupi pimp-u

Vrh Dno