Šta je novo?

FIFA 15 PC IGNITE

• Začetnik teme Začetnik teme rolo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Naravno, Fifa koja je besplatna za skidanje i online igru.

Hvala puno na objašnjenju (preko PP-a 😉 ), sada mi je apsolutno sve jasno. Dugogodišnji sam igrač Pes-a pa molim za izvinjenje na nepotrebnim i suvišnim pitanjima. Hvala još jednom. 🙂

Jesu oni ista mijenjali? Evo par zadnjih utakmica svaki drugi gol korner pa glava ili neki ubacaj. Sve više liči na 14ku.

Igram fifu od 08 i ovo je,po meni bas lose odradjena fifa,ne mogu da provalim u cemu je stvar. Cesto dodavanje ide nekom kome nisam dobacio,pas u prazno u opste ne izgleda onako kako sam ga zamislio,u odbrani je katastrofa. Primer,protiv kompa,ide pas u prazno,trci prema mom golu,ali,to je bila ocigledna akcija na koju sam se i pripremio,udvajam igraca,i kada sam u jednom trenutku hteo da prebacim na svog drugog odbrambenog radi gradjenja bolje pozicije,i jedan i drugi samo stadose??? I,tako,xxx nekih nelogicnosti,udvajanje protivnickog igraca kada to ne trazim i samim tim ostavljanje praznog prostora protivniku. Inace,na fifu 13 nisam imao ni jednu zamerku,fifa14 mi je bila losa samo zbog nelogicnog kretanja lopte,kao da trenje ne postoji. Nisam kupio fifu da bih je igrao protiv kompa,imam drugara sa kojim se ,,koljem'' jos od fife13. Probao sam u podesavanjima za igru sve moguce kombinacije assisted,manual ili semi,nikako da se pronadjem u ovoj fifi... Dao sam 6500din. za razocarenje.
Igram,trudim se i posle dodatnih sat vremena opet imam samo lose kritike. Pa,kako dam komandu da prati igraca,tj. dam komandu ranije da se odbrambeni na vreme namestio,tako se taj odbrambeni nesto zbuni,trzne,udari u svog saigraca. Ili tezi da se nadje iza ledja napadaca,iako je napadac bio realnih 10m ispred njega. Stvarno ne znam,nemam strpljenja vise,totalno sam razocaran. Jer,nisam toliki retard da toliko lose odigram neke poteze ili odbranu. Kao sto sam rekao,u fifi 13 su svi radili tacno ono sto sam ja hteo i kako sam zamisljao,da li odbranu ili napad. Inace,kad sam probao sa drugarom ovu fifu igra nije bila nista bolja. Totalna konfuzija na terenu.

Poslednja izmena:
Jesu oni ista mijenjali? Evo par zadnjih utakmica svaki drugi gol korner pa glava ili neki ubacaj. Sve više liči na 14ku.

ovo je pes10 ili pes09... napad se svodi na nepustanje brzog trcanja i dodaj,dodaj,dodaj,sutni. Ne daj Boze da vratis loptu,koliko god to dobro da uradis ogroman je rizik da protivnik presece taj pas. Ubili su ovu fifu,parodija od fudbala...

Jel tebi jasno da je fifa world "free 2 play" EA igra ????????? free EA igra ? ??

Ne kapiram, da li si je probao uopste? Ja sam sastavio normalan tim u UT i ok je. Ne igram je vise jer igram Fifu 15 ali u sustini na isto se svodi, ako hoces zveri od igraca moras da igras mnogo ili puknes pare za otvaranje paketica. Cak sam tamo Teveza platio 20-25k a u Fifi 15 60-70k.

Igram fifu od 08 i ovo je,po meni bas lose odradjena fifa,ne mogu da provalim u cemu je stvar. Cesto dodavanje ide nekom kome nisam dobacio,pas u prazno u opste ne izgleda onako kako sam ga zamislio,u odbrani je katastrofa. Primer,protiv kompa,ide pas u prazno,trci prema mom golu,ali,to je bila ocigledna akcija na koju sam se i pripremio,udvajam igraca,i kada sam u jednom trenutku hteo da prebacim na svog drugog odbrambenog radi gradjenja bolje pozicije,i jedan i drugi samo stadose??? I,tako,xxx nekih nelogicnosti,udvajanje protivnickog igraca kada to ne trazim i samim tim ostavljanje praznog prostora protivniku. Inace,na fifu 13 nisam imao ni jednu zamerku,fifa14 mi je bila losa samo zbog nelogicnog kretanja lopte,kao da trenje ne postoji. Nisam kupio fifu da bih je igrao protiv kompa,imam drugara sa kojim se ,,koljem'' jos od fife13. Probao sam u podesavanjima za igru sve moguce kombinacije assisted,manual ili semi,nikako da se pronadjem u ovoj fifi... Dao sam 6500din. za razocarenje.
Igram,trudim se i posle dodatnih sat vremena opet imam samo lose kritike. Pa,kako dam komandu da prati igraca,tj. dam komandu ranije da se odbrambeni na vreme namestio,tako se taj odbrambeni nesto zbuni,trzne,udari u svog saigraca. Ili tezi da se nadje iza ledja napadaca,iako je napadac bio realnih 10m ispred njega. Stvarno ne znam,nemam strpljenja vise,totalno sam razocaran. Jer,nisam toliki retard da toliko lose odigram neke poteze ili odbranu. Kao sto sam rekao,u fifi 13 su svi radili tacno ono sto sam ja hteo i kako sam zamisljao,da li odbranu ili napad. Inace,kad sam probao sa drugarom ovu fifu igra nije bila nista bolja. Totalna konfuzija na terenu.

Stavis move assist na high i player change assist na air balls only, to ti je must do za FIFU godinama unazad.

Ja sam origin acc prodavao sa nekoliko igara + BF3 PREMIUM EDITION i BF4 PREMIUM EDITION. Nisam više od 25€ mogao dobiti.

Sto se fife tice, nov kod je oko 30-32€.. jeftinije od tvoga acc.

I da, ne možeš prodati korištenu igru. Moras prodati cijeli Origin profil.

Poslednja izmena:
Ja sam origin acc prodavao sa nekoliko igara + BF3 PREMIUM EDITION i BF4 PREMIUM EDITION. Nisam više od 25€ mogao dobiti.

U prevodu,ne kupujem orginalnu dok ne izdje pirat,pa ako mi se dopada onda kupim. Demo fifa mi se cinila kao igra iz 13 sa grafikom 14. A nije ni jedno ni drugo.
Cekaj,za Origin profil ne moze biti bilo koji? Bas cu danas da probam.

Poslednja izmena:

Pa dobro,4000din,tako je kako je,ide i Origin nalog,probao dam da izmenim mejl ali ne ide,mora taj mejl. Probao da napravim nov nalog,ukucao sifru sa fife i nece. Lepo su to odradili. Sto se mene tice ovo je poslednja fifa u mom zivotu koju sam kupio,poslednja. Zivela piraterija! Ko hoce hoce,nacice se vec neko kome ne smeta parodija od fubala,neko kome je to zanimljivo i zasmejava ga. Ja zaista ne mogu da se smejem ovoj parodiji,ova fifa je za mene ŠOK! Sreca,mogu da promenim sifru u svom mejlu a da za Origin ide ona stara,pa sam tako zastitio sebe.

Poslednja izmena:
Pa dobro,4000din,tako je kako je,ide i Origin nalog,probao dam da izmenim mejl ali ne ide,mora taj mejl. Probao da napravim nov nalog,ukucao sifru sa fife i nece. Lepo su to odradili. Sto se mene tice ovo je poslednja fifa u mom zivotu koju sam kupio,poslednja. Zivela piraterija! Ko hoce hoce,nacice se vec neko kome ne smeta parodija od fubala,neko kome je to zanimljivo i zasmejava ga. Ja zaista ne mogu da se smejem ovoj parodiji,ova fifa je za mene ŠOK! Sreca,mogu da promenim sifru u svom mejlu a da za Origin ide ona stara,pa sam tako zastitio sebe.

U originu mozes najnormlanije da promenis email, ulogujes se na Origin u gornjem levom uglu kliknes na tab origin pa na account and privacy pored Basic Information kliknes na edit ukoliko imas security question upises ga ukoliko ne samo izmenis email, sacuvas i to je to...

U originu mozes najnormlanije da promenis email, ulogujes se na Origin u gornjem levom uglu kliknes na tab origin pa na account and privacy pored Basic Information kliknes na edit ukoliko imas security question upises ga ukoliko ne samo izmenis email, sacuvas i to je to...

Eto ljudi,culi ste,prodajem orginalnu fifu palcenu 6500 za 4000,mejl pisete po zelji. Dakle,vas origin nalog.

Da je fizicka kopija mozda bi i prodao za te pare.

Plus, tome nije mjesto u ovoj temi, imas na forumu oglase pa udri.

Znaci fifa prevaranti. Mogu da se zalim upravi vodovoda... Spalicu je,ko je je*e,kad nece niko da je kupi.

Nromalno da nece kada je prodajes skuplje nego nov kljuc. A lijepo sam ti rekao koliko su gejmeri osjetljivi na "polovne" kljuceve. Cijene padaju takvih igara vise nego hardwera. Nije se nikada isplatilo prodati. Pokloni nekom mladjem rodjaku.

Nromalno da nece kada je prodajes skuplje nego nov kljuc. A lijepo sam ti rekao koliko su gejmeri osjetljivi na "polovne" kljuceve. Cijene padaju takvih igara vise nego hardwera. Nije se nikada isplatilo prodati. Pokloni nekom mladjem rodjaku.

Niko od mojih ne zeli da je ima,posle onog sto su videli kod mene...

Totalno se razlikuju po mom misljenju FUT i ostali modovi, da kazem my career, friendlies, itd... Mnogo bolji gameplay od FUT-a, al sta ces fut je glavna atrakcija

@dacha84 ako os da mi je aktiviras za offline samo i posle menjaj sifru kad vec neces da je igras i nemoz da prodas, meni samo treba da mogu da igram offline jer nema leka jos uvek...

Da znas da sam se zainatio. Inace sam sve fife igrao na onim kineskim dzojpedima od 1000din,twin usb. A imam i lodzitekov,koji i nisam koristio jer mi je glomazan nekako,dobijem grceve u sakama kada ga drndam puno. I bas probao,ponovo instalirao fifu 15 i sa tim dzojpedom odigrao par utakmica. Totalno druga prica,totalno. Ispasce da sam namerno pljuvao po ovoj fifi i da je sad hvalim i reklamiram,ali... Ova fifa je naj od svih do sada! Barem meni. Ali samo kada igram sa tim dzojpedom. A dzojped nije nista specijalno F310.

Da znas da sam se zainatio. Inace sam sve fife igrao na onim kineskim dzojpedima od 1000din,twin usb. A imam i lodzitekov,koji i nisam koristio jer mi je glomazan nekako,dobijem grceve u sakama kada ga drndam puno. I bas probao,ponovo instalirao fifu 15 i sa tim dzojpedom odigrao par utakmica. Totalno druga prica,totalno. Ispasce da sam namerno pljuvao po ovoj fifi i da je sad hvalim i reklamiram,ali... Ova fifa je naj od svih do sada! Barem meni. Ali samo kada igram sa tim dzojpedom. A dzojped nije nista specijalno F310.
Jeste najbolja, samo ne ulazi na FUT. Ja inace igram offline pro i odlicno je..

Sorry za dupli post, ali proslo je dosta.

Stigao Update na origin 206 MB, ni sam ne znam o cemu se radi.

Xbox One, PS4 and PC

Added content and features:

New authentic player faces for promoted Barclays Premier League teams Leicester City, Burnley, and Queens Park Rangers. Accessible after this week's MatchDay Live update for all non-FUT modes. Accessible after a FUT squad update coming this week
Added players, kits, and badges for the two new MLS expansion teams Orlando City and New York City FC to FIFA Ultimate Team
Updated FIFA Ultimate Team player item portraits for 18 high-profile players
Added ability to assign Player Instructions via the squad screen in FIFA Ultimate Team

Issues addressed:

Gameplay improvements to defensive positioning and lob through balls
Improvements to kit clashing logic in Pro Clubs and Seasons
Improvements to cameras in multiple licensed stadiums
Improvements to "Looking Ahead" audio and overlays in Career Mode
Improvements in Team Management functionality in multiplayer matches
General stability fixes in Career Mode
Ability to Player Lock in Player Career with multiple controllers in use
Fix to online user population counts in Pro Clubs and Seasons menus
Fix for issues with player names on certain kits in the BPL
Fix for audio storylines in in Match Day Live games
Fixed an issue where transferring progress across console generations could cause FUT Season progress to be tracked incorrectly.
Addressed FUT player item portraits that show a white background in FUT
Fixed an issue that would cause the Team of the Week preview to be displayed incorrectly.
Compare Price in the FUT Transfer Market now works for players who were transferred close to the transfer deadline.
Using the "Compare Price" feature on in-form Players Items now compares the item with other in-form versions instead of the normal version.

Pored svega ovoga nadam se da je ovo podvuceno popravljeno! Igranje odbrane je katastrofa, verujem da je tako iskljucivo jer AI ima ocajno pozicioniranje i neshvatljive ispade.

Odigrao sam samo jednu online sa ovim patch-om i cini mi se da su konacno sredili tempo, odbranu i cak mi se cini i da golmani reaguju normalnije.
Naravno za potvrdu svega je potrebno mnogo vise meceva ali trenutno nemam vremena, ostali kada probate iznosite utiske naravno. 🙂

Jel fakat? Da je konacno upalim jer se ono moralo prestati igrati, svaki napad 100 % prilika. Ko rukometna utakmica rezultati.

Nazad
Vrh Dno