Šta je novo?

Battlefield 4

Sinoc je na jednom serveru u roku 15-20 minuta palo nekih desetak banova ( banovani su neki potpuno posteni igraci, sa nickovima poput " iIznotHAXOR" ili "Hacktesting101". Zaista ne vredi igrati dok ne prodje ova free2play nedelja...

14.9 Sad sam izvalio da me isti problem zeza i u BF3. Znaci nesto drugo je u pitanju. Ostale igre rade ok
Da li ti je uključen vsync ako nije uključi pa kaži da li se taj problem javlja. I proveri da li si isključio origin in game jer origin zna praviti problem.

Sinoc je na jednom serveru u roku 15-20 minuta palo nekih desetak banova ( banovani su neki potpuno posteni igraci, sa nickovima poput " iIznotHAXOR" ili "Hacktesting101". Zaista ne vredi igrati dok ne prodje ova free2play nedelja...
Haha, isti slučaj, samo na chat-u ide lista i to po partiji minimum 5-6 njih. Loš cheat kupili :).

K8ezuu2.png

Siemka heil, siemka heil!

je*o im pas mater, svima na gomilu!

Evo jos jednog sampiona od malopre. Headshotovi kroz maglu na Shangaju preko cele mape, u skoku, sa boka, ma ne mozes zamisliti. Ne mogu da se otmem utisku da su ovaj lazljivi olos uglavnom Rusi i Poljaci.

Capture.PNG

Capture1.PNG

Oni stavljaju grupu koja moze da igra a ostali dobiju tu poruku kao sto je slucaj sa youtube muzikom. To je zbog visokog pinga onih preko bijela svijeta. To je praksa još od BF3. Mada bi bilo logicnije da stavljaju restrikcije po pingu a ne regiji. Ali opet, imas servera koji dozvoljavaju samo jedan odredjeni jezik na chatu, njemački ili engleski i takve *****ske zahtjeve, knife only, pistol only, zabrana RPG like oružja itd.. pa je u biti najjednostavnije samo promjeniti server.

Opet su, po ko zna koji put vise, u pokusaju da "nesto poprave", zaye8ali. Ne mogu da se nakacim ni na jedan server.

Ja ne mogu da udjem na sajt, ali izgleda da se ovo desava sa svim EA igrama, posto je I FIFA otkazala poslusnost, a I Titanfall... Tako da ili je neka generalka, ili je sve otislo u pm :p

Battlefield 4 Final Stand Release Date: November 18

Isti dan izlaze i GTA5 i FC4.....joj.

Poslednja izmena:
Jel moguce da i dalje nisu resili onu bagcinu na Sangaju na krovu zgrade sa liftom iznad D?

^Lol. Koliko ima gresaka u BF3 koje nikad nisu resili, ta je taze za njih...

Meni to uopste nije smesno. Oni BF3 odavno tretiraju kao pastorce tako da je to za mene prosuto mleko. Ova im je i dalje u peak-u, pecevi od po giga, cte trt-mrt, a jedan usr.ani krov ne mogu da pokrpe dve godine. Nije to bag koji se eto desi ponekad, vec je to feature koji je konstanta.

Poslednja izmena:
Ja iskreno mislim da je problem sto je programing deo tima katastrofalan, a ne da je igra prerano izbacena. Jednostavno, nedorasli su zadatku.

DICE je uvek bio dobar. A igra jeste izašla prerano.
Mene brine da ne sjebu Mirror's Edge 2, jer mnogo volim prvi, i igra mi se drugi, od kad sam stoti put završio prvi.

2142.png

Jel ovaj novi BF4 dog tag predstavlja možda teaser za 2142 drugi deo? :D

p.s. Izgleda da jeste. U final standu teasuju sa hover tenkom iz BF2142 i mekovima koji se prave u hangaru. Lepe vesti, to jedva čekam :)

[YOUTUBE]uqDy6D9DZz8[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Imao si teaser i u BF3 pa slijedece dvije igre nisu imale veze s tim. BF5 ili kako li se vec bude zvao izlazi za dvije godine. Deset puta do tada mogu primjeniti verziju igre.

Stvarno, gde u BF3?

p.s. Par dobrih akcija

Poslednja izmena:
Jel ima 12x scope za noz u BF4?

Stvarno, gde u BF3?

p.s. Par dobrih akcija

[video=youtube;nsMlp.../watch?v=nsMlp4VtgzU[/video]

1364669668__battlefield-3-end-game-2143-easter-egg.jpg

Inace dobar video. Sumirano par razloga zasto neke mape izbjegavam ili uopste ne igram BF4 po par mjeseci. Ne moze igra biti toliko losa koliko takvi poput tebe mogu kampovati po krovovima, snimati trol klipove i uploadovati na youtube.

d56ndv.jpg

Inace dobar video. Sumirano par razloga zasto neke mape izbjegavam ili uopste ne igram BF4 po par mjeseci. Ne moze igra biti toliko losa koliko takvi poput tebe mogu kampovati po krovovima, snimati trol klipove i uploadovati na youtube.

d56ndv.jpg

Dobro, reci mi šta ti to treba?

Poslednja izmena:
Imas igrace kojima je cilj igre zezanje i ubijanje vremena,a imas ljude kojima je igra nadmetanje.Znaci "yes,sir" postujes komande,juris ciljeve da bi tvoj tim pobedio.Prva grupa uvek igra uz osmeh,igra da bi sebe zadovoljila.Druga igra da pobedi,nerviraju se stalno,misle da je sudbina sveta ostavljena samo na njima u toj partiji.Smaraju ih razne grupe igraca koji se ne trude,jure skor,zezaju se,...***** na nedavanje municije,kofercica sa "zdravljem",neucestvovanje u osvajanju objektiva.Ne shvataju da je igra samo IGRA.I ja sam taj.Da mogu,ja bi te ubio snajperom(***,ne igram HC).Koja je tvoja poenta igre na krovu?Igrao si Conquest,i sta radis svo vreme na krovu,'leba ti?

Vlasterx Ispravi me ako griješim ali na šangaju nema 5 ljudi da igra objektiv, ili ti da je na tlu. Svi su na yebenim krovovima trolaju jedni druge sa c4 na liftovima, snajperima i at4. Svaka je takva mapa koja ima krovove jos od markaz monolith mape. Na šangaju na onom najvišem soliteru bude po 7 ljudi.

Na firestormu na onim konstrukcijama bude po 2-3 squada sa bikonom. Na zavodu na oba krova. Na dawnbreakeru na svakoj mogucoj zgradi. Deset ljudi dole igra objektiv dok se ostali iz oba tima trola vjerovatno snimajuci klipove kao ti. Rogue na onoj najvišoj konstrukciji iznad "tanjira". Hejt ****o na tower na caspianu.. braco mila da je samo tower na svakoj mapi.

Ukratko, vecina BF4 igraca radi to sto i ti na videu. Razuijem ja drugacije potrebe ali zasto ne igrate TDM pa se ne trolate ?

Sta nije jasno ?

Poslednja izmena:
Kad se setim da sam nekad bio nervozan i da mi je bilo stalo do pro igranja... a danas... danas kapiram da sam u igri zbog zabave, da ću da igram isključivo kako ja hoću i da su ti dežurni komandanti, koji određuju šta je pro, a šta nab samo klinci koji će jednog dana doći do ove spoznaje da im se *ebe za sve. Ako vi igrate klanski, pro, turbo... imate svoje servere za to, pa uvedite ustav kako ko sme da igra i kada. Sem toga, ko ste vi, da određujete kako ko sme da igra van toga? Jel vam dugujem nešto u životu? Meni se ovo sviđa i biće još tona ovakvih videa, a vi možete da kukate od jutra do sutra.

Nevezano za to, Glenn, ti svoje vaspitanje vučeš iz kuće, a po načinu pisanja prikazuješ jako ružnu i malograđansku sliku. Ili to, ili si još uvek u pubertetu, nema treće.

skroz dobra muzika u videu! i jako zabavan video! na kojem je *** prikazano sve sto me nervira u bf :)

sto naravno nema nikakve veze sa vlasterxom licno, igra je napravljena da moze da je igra kako ko hoce, snajp je takav kakav je i moze sa njim da se radi to sto moze i prosto BF je takav take it or leave it

Vrh Dno