Šta je novo?

Battlefield 4

Meni pre ulaska u skoro svaku partiju iskače ta poruka ali igra se normalno uključi nakon toga.

Ko nije upratio, final stand je na CTE-u. Sve mape.

Znaci Premium useri su postali i free beta testeri :d

Kakav smo mi sheeple.

Znaci Premium useri su postali i free beta testeri :d

Kakav smo mi sheeple.

Pa pazi,jos celu godinu dana ima ovo da se igra,jel nema nista pametnije (od MP shootera mislim).Tako da neka je srede,daleko je sledeci novembar.A i mogu ranije da igram mapu koja mi se svidela,tako da...

Meni je ovo okej, zanimljivo mi je, daleko od dosadnog, ali je mnogo loše urađeno. Čak i ja primećujem probleme koji mi smetaju, a inače se nikad ne žalim na probleme tehničke prirode, osim ako nisu baš baš krupni. Mada, CS mi dominira što se tiče MP šutera.

Igrao sam "Final Stand" i mogu vam reci da su mi se cak dve mape svidele!Giants of Karelia i Hammerhead.Odlicne mape,ni prevelike a ni male,onako sumovite i bogate sadrzajem.U dosadasnjim DLC-ovima ako ima jedna mapa koja se meni svidela-ja srecan,a ovde dve.Ima jos Operation Whiteout,ali ona je bela,zimska,kao da se odigrava na severnom polu.I ona Hangar 21-nocna mapa,zato sam je odmah otpisao.Trenutno stanje u CTE je po meni isto kao i u igri,ne znam dali su nesto menjali,malo sam igrao da bih primetio nesto.Ima i dosta servera,oko desetak,mada sam ja to isfiltrirao posteno.Sve u svemu-odlican DLC.

Taj kralj je noob sa BF friends. Mora biti najbolji review.. hahah

Premda ja ovo vise ne igram, vidim na klipovima s vremena na vreme da ljudi cepaju sa ovim UCAV, ali ja pojma nisam imao
da je ovo ovoliko overpowered.
Kako ljudi i dalje igraju ovu igru ja stvarno ne znam...

Ne znam, mene za sve vreme samo jedan ubio s tim nuberskim go*anjcetom.. Nema ih na Conquestu

Slabo se to koristi, uglavnom na pocetku runde na manjim Conquest mapama gde je kretanje protivnickog tima predvidljivo. Tada cim se spawn-ujes uzmes ucav i opalis ka prvoj zastavici gde idu protivnici i napravis pokolj. Posle je maltene beskorisno osim za povremeno skidanje kampera po krovovima.

Kad se samo setim koliko sam vremena izgubio igrajuci glupi air superiority da bih ovo otkljucao a posle sam ga u vrh glave dva puta upotrebio. Ne pada mi na pamet da otkljucavam air burst za sta treba previse vremena i zivaca a da ga posle ne koristim. C4, eventualno XM25 ili claymore i to je to sta treba support-u, uz ammo naravno.

Poslednja izmena:
Kako ljudi i dalje igraju ovu igru ja stvarno ne znam...

I gave up. Poceo sam vise da cenim moje slobodno vreme, Battlefield 4 je zavrsio ispod crte. Videcemo sta ce biti sa Battlefront 3. Ovo sledece sto reklamiraju sa Battlefield imenom ispred necu ni da komentarisem.

Nije UCAV bas tako overpowered kao na tom snimku.Kad zveknes tenk sa njim,samo ga ostetis.Em sto mu baterija malo traje,em sto ne vredi ni da ga ispaljujes ako nisi bar 100 metara daleko od mete.Kao sto kazu ljudi,retko se gine od toga,malo ko ga koristi.Ista stvar je i sa stitom,na primer.Koliko je ispljuvan kad su ga najavili,toliko ga takodje sad niko ne koristi,jel je nepraktican(mozda na metrou ima i neke koristi,to ne bih znao reci).Takodje sad na Final Stand CTE mapama sam probao onaj "XD-1 Accipiter" ono cudo sto leti i ispaljuje milion metaka (bilo je na traileru).Njemu baterija malo duze traje ali je zato neprecizan do bola,moras da bas pridjes meti da bi je pogodio.Napravio sam ceo jedan kill,i rekao-ja ovo vise ne pipam!:D

Uh kako sam cepao ucavom, stavim ammo box na motor i dok se dovezem gde mi odgovara vec sam se napunio. Pa si mogao uz glitch da ispaljujes vise za redom. Sada 45 sekundi za ovo, a da jurim glupe komandire da bace kutiju bas gde meni odgovara je ludost. Na sta se ovaj lik zali nije mi jasno. Jedino ko ima dva naloga, pa sa tableta baca sebi paket.

Nije za one koji su već koristili game time. A ja sam baš hteo da vidim da li igra vredi nakon ovog zadnjeg velikog krpljenja.

Nisam skoro cepao PC verziju, sta se desava sa igrom? Imam konstantne frame dropove bukvalno na 20 sec, menjao drivere, pokusavao jos neke zahebancije ali nista. O cemi se radi?

I ja imam dropove kolko ti duša oće. Probao sve moguće cake i ništa... A na dual-core procesoru i duplo slabijoj grafičkoj nisam imao... loša optimizacija igre...
BF3 mi recimo sve na ultra radi na 50-70fps bez stuttering-a

Masina iz potpisa bez problema svako vece przi BF4 ;)

I ja imam dropove kolko ti duša oće. Probao sve moguće cake i ništa... A na dual-core procesoru i duplo slabijoj grafičkoj nisam imao... loša optimizacija igre...
BF3 mi recimo sve na ultra radi na 50-70fps bez stuttering-a

Isti slucaj

Sa 6950 se neces bog zna kako naigrati, mora jachi cip. Pogotovo tih 1 GB na gpu

Ma naigrao se ja koliko hoces sa 6950 (medium-high settings), sve islo podmazano pre ovog patch-a, a posle njega poceli frame dropovi kojih nije nikad bilo.

Poslednja izmena:
Nznm na kojim si driverima al kod mene najbolje rade 14.7 RC3 sve iznad njih micro stutering

Vrh Dno