Da li neko zna na Aliju neku prodavnicu sa garderobom a da je proverena? Do sada sam narucivao dresove samo od tajlandjana, i to je skroz ok![]()
Sada znam kako je ljudima koji ne znaju engleski. Ne razumem ni rec. Nije mi nesto zao ali bukvalno ne razumem ni rec....
Postovao si ovo kao da ti/nam je ruski maternji jezik..
Samo sto sam dobio notifikaciju, otvorim i cao... Ne bih ni kupio kupon, necu ni ove sto imam da potrosim ali odose odmah...
Mozda je i notifikacija kasnila. Mrzi me da guglam vremensku razliku...
Elem, kome je vreme da kupi telefon, ovi veci kuponi bi dosli kao kec na deset.Doduse, ne znam koja je minimalna kupovina za najveci kupon, verovatno 2000$. [emoji28]
Evo kako da uzmete maksimalni broj poena na onoj igrici.
http://wilddeer.ru/1111/login.php?action=game1
@Hugostrangedire da li je validan taj kupon ? Mozda ti je ostao od prosle akcije, koliko vidim sad nema kupona od 25$
Kasno,
a moguće i a kradu lozinku za ali.
@Hugostrangedire
Nije cudno, za sve kupone ima minimum narudzbina koja treba da se plati tako da nije neki ekstremno veliki popust da ga aliexpress ne moze dati na osnovu nekog kriterijuma.
Ja nemam taj kupon, upravo sam proverio. Cak sam i update-ovao mobilnu aplikaciju da proverim da nije s'tim u vezi. Imam samo kupone koje sam kupio i kupone prodavaca koji se dosta dele ovih dana iako ne trazis iste.
Da li je neko imao situaciju da mu roba uopste ne stigne? Narucio sam sa alija 06.09. i roba nije stigla... traking kaze da je jos u kini, od prodavca sam trazio nazad novac jer je probio rok (max 2 meseca!!!) ali on to odbija sa obrazlozenjem da je roba na putu i da mu dam jos 15-30 dana!?! Covek je uporan i ne zeli vrati novac... ko bre da ceka jos mesec dana i ko zna da li ce uopste da stigne roba...
Da li da idem na "escalate dispute"?
zastita za tablet... nije neki kesh u pitanju ali sto da im poklanjam....
prodavac hoce da mi produzi "buyer protection" ali ja ne zelim vise da cekam... na kraju mozda i posle mesec dana opet ne stigne...
pa nisi dugo cekaoMeni se skoro desila jedna bizarna situacija, naime robu sam porucio u pocetkom avgusta (prva nedelja) i ona nije stigla u dogovorenom roku (60 dana). Ja sam trazio refund, prodavac je odbio i uveravao me je da je roba na putu i da ce stici. Medjutim, ja nisam hteo da cekam vec sam eskalirao sve i dobio refund ($5). Verovali ili ne, pre 7 dana mi stize roba, a nisam ocekivao da ce stici (tracking kod nije imao nikakav status). Pa ti sad budi pametan.
Ko sto rece kolega plati.Meni se skoro desila jedna bizarna situacija, naime robu sam porucio u pocetkom avgusta (prva nedelja) i ona nije stigla u dogovorenom roku (60 dana). Ja sam trazio refund, prodavac je odbio i uveravao me je da je roba na putu i da ce stici. Medjutim, ja nisam hteo da cekam vec sam eskalirao sve i dobio refund ($5). Verovali ili ne, pre 7 dana mi stize roba, a nisam ocekivao da ce stici (tracking kod nije imao nikakav status). Pa ti sad budi pametan.
Posto vise ne mogu da editujem post(proslo je par sati) imam jedno pitanje da li neko zna da li mogu da se kombinuju ovi kuponi imam od onih igrica sve kupone(koristio bih ovaj od 7$) a sad ima i kupovina kupona pa me interesuje da li mogu da se koriste ta dva kupona i da se smanji cena za ukupno 21$?
Ajde neko ako zna da mi odgovori posto sutra pocinje ova rasprodaja, pa bi mi znacilo?
Hvala unapred.
Zato ja uvek u takvim situacijama kontaktiram prodavca i cak predlozim produzenje roka dostave/zastite.Meni se skoro desila jedna bizarna situacija, naime robu sam porucio u pocetkom avgusta (prva nedelja) i ona nije stigla u dogovorenom roku (60 dana). Ja sam trazio refund, prodavac je odbio i uveravao me je da je roba na putu i da ce stici. Medjutim, ja nisam hteo da cekam vec sam eskalirao sve i dobio refund ($5). Verovali ili ne, pre 7 dana mi stize roba, a nisam ocekivao da ce stici (tracking kod nije imao nikakav status). Pa ti sad budi pametan.
Samo da dodam ne mogu dva kupona ali moze kupon i fiksni diskont. Tj. ako porudzbina predje $99 aliexpress skida $10 + dodatno ako imate neki kuponPosto vise ne mogu da editujem post(proslo je par sati) imam jedno pitanje da li neko zna da li mogu da se kombinuju ovi kuponi imam od onih igrica sve kupone(koristio bih ovaj od 7$) a sad ima i kupovina kupona pa me interesuje da li mogu da se koriste ta dva kupona i da se smanji cena za ukupno 21$?
Ajde neko ako zna da mi odgovori posto sutra pocinje ova rasprodaja, pa bi mi znacilo?
Hvala unapred.
Samo da dodam ne mogu dva kupona ali moze kupon i fiksni diskont. Tj. ako porudzbina predje $99 aliexpress skida $10 + dodatno ako imate neki kupon
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari